Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu sfer glba çok içeri itememişim kuzu daha önce böle bsy yaşamadm cnkü öğle vakti olanda dkkt ederm

Yaaaa bnce bu yerleşme belirtisi kuzu demedi deme devamı varsa poztf düşün

CNmmm hiç üüzlme bakarsn geç döllenme olur hyrlısı allahtan unutma

CNmmm hiç üüzlme bakarsn geç döllenme olur hyrlısı allahtan unutma
Üzülmüyorum canım devam edicem 14. Güne kadar teste bakalım. Hayırlısı Allahtan Sen neler yapıyosun seninde transfer oldu dimi

kızlar benim altkarnım dolu dolu ve sancı var. bugün adetiin ilk günün bir sayarsam 9.günü. ve su gibi akıntım var femara kullanıyorum aynı zamanda bal tarçın çörek otu kullanıyorum. Yumurtama akıntısı jel gibi mi oluyor? Benim su gibi akıntım var şuan. Acaba erken mi yumurtluyorum. Testimde yok iş yerindeyim. akşam 7 gibi ovu yapsam çıkar mı yumurtlama olsa acba?

ovu testiyle daha net anlaşılır canım. bazen erken olabiliyor yumurtlama

Ohh mis gibi bu günler iyi dinlen kuzu cücüşler gelince popo yer görmicek
O level e gelmek tek hayalimiz
Kuzu bnm normalde test günüm 24 ü ama bn 22 sinde bi kaset test yaparm
Sonuçta neden yapmayalım
Yaaaa bnce bu yerleşme belirtisi kuzu demedi deme devamı varsa poztf düşün
İnşallah canım benim inşallah
canım bazen hiç akıntı olmaya da bilir test yaptığında sonuca göre değerlendirirsin ama 3-4 ay ovü test yaptıktan sonraki görüşüm gün aşırı değerlendirme yapılıyorsa ovüye gerek yok böylece yumurtlama zamanını bilmeyince stres de olmuyor

Son düzenleme:
Geliceksin çok az kaldııı

o zaman bu senin için “bal”
Hemşireleri aradın mı? Bir sor yine de. Lekelenme olursa ara demişlerdi bana. Büyük ihtimalle yerleşme ama belki progesteron u arttırır ya bi de hoca yaptırmıyor ama transferden itibaren haftada 1 prolutex falan veren dr lar var. Kaçak yaptırsam mı diye şimdiden düşünüyorum

Kuzu bnm normalde test günüm 24 ü ama bn 22 sinde bi kaset test yaparm
Bende 9. Gün normal dandik testte silik çizgi çıkmıştı. Kanda çok rahat 7. 8. Gün çıkar ama bizim dr 3. Gün gonapeptyl verdiği için yine de çok erken test yapmam sanırım

Herkese merhaba,bu ay klomen folibol calcimax d catlatma ignesi ve progesteron kullandim ama maalesef negatif yine...biraz hizlandirmak istiyorum bunlarla olacahini sammiyorum artik.sizce sureci hizlandirmak adina neler yapmaliyim?
Canım ben 3 ay klomenden sonra hsg çekildim ve sonra aşılama yaptırdım tutmuştu düşük yaptım, 2. Aşılamam tutmadı tabi bu arada doğal hamile kaldım o da düştü sonra histeroskopi oldum 6 ay geçti bu arada 3-4 ay ovülasyon testleri kullandım sonuç alamadım ancak şuan tüp bebek yaptırıyorum.
Şöyle bir düşününce keşke bu yaptıklarımla hiç uğraşmadan özel hastanelere tedavilere takviyelere o kadar para dökeceğime tüpe başlasaydım. Sonuç pozitif olur mu olmaz mı bilmem ama kaybettiğim zamanı belki de kurtarırdım
Geliceksin çok az kaldııı
Karşı masadan size alevli bal kavanozu gönderdiler

Herkese merhaba,bu ay klomen folibol calcimax d catlatma ignesi ve progesteron kullandim ama maalesef negatif yine...biraz hizlandirmak istiyorum bunlarla olacahini sammiyorum artik.sizce sureci hizlandirmak adina neler yapmaliyim?
Kilonuz varsa önce onu verin. Karbonhidratı bırakın. Takviyelerinizi kullanmaya devam edin birkaç ay. Daha sonra aşılama denenebilir tüpler açıksa, sperm sayı sorunu yoksa

1.5 yildir evliyim hic korunmadik 4 aydir doktor kontrolundeyim,hic gebelik olusmadi.hsg temiz cikti.direkt tupe mi gecmeliyim?daha agir etkili ilaclar olmaz mine kadar tuttu toplam acaba?

Kilonuz varsa önce onu verin. Karbonhidratı bırakın. Takviyelerinizi kullanmaya devam edin birkaç ay. Daha sonra aşılama denenebilir tüpler açıksa, sperm sayı sorunu yoksa
Tupler acikmis,esimde sorun yok.asilamayla bile olacakmis gibi hissetmiyorum,yani hic spermle yumurtamin karsilastigini bile dusunmuyorum hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…