Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ozele gidiyorum aslinda bu konularda daha basarili bir doktor nasil bulabilirim onu da bilmiyorum...kendim kullanmak istesem herseyi icerisinde neler tavsiye edersiniz acaba?
Canım nerde yaşıyorsun netten falan bak olmadı araştır..prowomen ımprl gibi yumurta geliştirici ilaçlar var canım ama iyi bir doktora gidip yumurta takibi yaptırmanı öneririm canım

İyi desem yalan olur canım, benim belim fenaa ağrıyor, neyim var bilmiyorum, evde işlerimi yapıyorum ama belim sürekli ikiye ayrılmış gibi ağrıyor. Aylar öncesinden bacağımda ağrı vardı belime mr çektirmiştim, ama fıtık flnda yok temiz çıkmıştı.
Kocamında bişeyleri var memesi 10 yaşında hani erkekler büyürken göğüsleri ağrır ya, öyle ağrıyormuş memeleri, ilk ve son 9-10 yaşındayken ağrımış böyle bu ağrıyı biliyorum diyor, internette bakıyorum bakıyorum neden olur anlamadık, gayet sağlıklı beslenir bi rahatsızlığı da yok, tedirgin olmaya başladım.
Sen nasılsın canım benim, gidişata bi farklılık var mı?

Çok geçmiş olsun canım. Bir doktora görünün bence.

Canım harika fikir sen de bizim gibi kaç yıldır bununla uğraşıyorsun yetti bence artık tüp bebek konusunda iyi bir doktora gidersen olumlu sonuçlanacağına inanıyorum
Doğru diyorsun canım heray heray upraşıyorım izmirde endometrioZiz dernek başkan yardımcısı varmış tüp bebek uzmanı benimde hastalığım o olduğu için ona gitmek istiyorum bakalım topiktete baya olumlu yorum yazmışlar

Kız kadın doğumcu gibisin maşallah

Kızlar selammmm nasılsınız denemediğim bi bu kalmıştı bunu da deneyeyim dedim ovülasyon testi yapmaya başladım bugün ama direk böyle çıktı pik demek mi bu sizce ? Daha adetimin 8. Günü
Canım ov testlerini kuralına göre yaptıysan evet pik sperm sorununuz yoksa 3-4 gün değerlendirmen gerekiyor

Bide bana miyositol verdi günde iki kez kez içicekmişim kullanan var mı
Ben bu ay adetimin 7. Günü kullanmaya başladım canım myo-inositol (inofolic). Adetime 4-5 gün kaldı. Gelecek ayada kullanmaya devam etmeye çalışacam.

Doktorum en iyisi folbiol olduğunu söylemişti.
Çarşamba günü Alacam daha önce folidoce kullandım sonra bı tane daha kullanıyorum bitmek üzere adını unuttum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…