Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ben kocamdan temizlik robotu istesem kesin bundan alır der sen zahmet etme ben yaparım C Capanin Gururu Teyom

Maşallah enişteme, daim olsun bu güzel huyu. Mutluluğu çok hak ediyorsun canım

Kuzu kocişin de pek cesur bizim adam öyle birşey yapsa yolardım onu
KIZ ne diosun sen adam gitti bni doktora skyt etti erken test yapıyor die doktorda yok olmaz dedi 24 şubattan önce test yok dedi ee Müslümanın çocuğu bari kan testine karışıyorsun da kaset teste karışma değil mi yemin ediyorum cinnet geçirtecek beni ya strese girmesem strese giriyorum olacağım yani En iyisi ben sizin yanınızdan birine kaçayım ya bu süreç böyle geçmeyecek elimde kalacak öldüreceğim diye korkuyorum

Son düzenleme:
Ay yok yok öldürme. Demek o da öyle totem yapıyor

Ay yemin ederim o bende de vardı bir ara dolaplarım artık kıyafet almıyor ama benim hala gözüm kıyafetlerde resmen Fort mantomuz bizi sığmıyor ama ben hala ayakkabı alma derdinde yani bu aç gözlülüğüm nereye kadar gidecek hiç bilmiyorum ama artık kendimi frenlemesini biliyorum o yüzden çok seviniyorum ilerleme var Allah var ama benim kocam onlara karışmaz bir tek test konusunda beni çok zorluyor

Son düzenleme:
Onu benim de zihnine geçirmem lazım biraz duygu sömürüsü yapalım en iyisi
Biz de kese ayrı canım. Ayrı derken ben her ay eşime bir miktar gönderiyorum. Gerisi hesabımda kalıyor. Aksi taktirde aşırı sıkıntı yaşardım. Yani ben alacağım her halükarda. Sadece surat asmasın diye uğraşıyorum

ASssın kız o zmn boşversene büyüyünce unutur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…