Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çarşamba günü Alacam daha önce folidoce kullandım sonra bı tane daha kullanıyorum bitmek üzere adını unuttum şuan
Canım bazı folik asitlerin içinde iyot ve b12 var, ve beni çok fena yapıyor tansiyonumu çıkarıyor, ilk hamilelik istediğim geçmiş yıllarda uzun bir süre kullandım, ve aylarca ben hayalet gibi dolaşıyordum, aylar sonra dahiliyeye gittim ne ilaç kullanıyorsan bırak dedi, bıraktım herşeyim normale döndü. Meğer iyot yada b12 iyot ve folik asit birleşince beni öyle yapmış, enteresan ama beni çok kötü yaptıydı. Sonra doktor bunu verdi normal sorunsuz kullanabildim.

Teşekkür ederim açıklama için içinde de baya varmış neredeyse 2 aylık bunu deneyeyim o zaman

Teşekkür ederim açıklama için içinde de baya varmış neredeyse 2 aylık bunu deneyeyim o zaman
Canım benim vücudum ilaçlara karşı çok duyarlı anında reaksiyon gösteriyor, yan etkileri çok oluyor, sende olacak diye bişey yok tabii, başka doktorada bunu kullanıyorum nasıldır diye sordum,en iyisi folbioldur, hastalarıma sadece bu ilacı yazarım dedi.
Mesala bende nikel alerjisi var, sahte takılar kullanamam, kıyafetlerin düğmesinde nikel varsa, hatta bazı gümüş ve altınlarda bile nikel var, herhangi bir maddede yoğun nikel varsa vücudum anında kabarıyor, bunu kına gecemde giydiğim elbisede farkettim, 2 saatte kıpkırmızı ve uyuz olmuş gibiydim,düğünümde göğüsüme fondöten doldurmak zorunda kalmıştım

Anladım aşko öyle alerjik bı durumum yok ama onu kullanırım kafama yattı bu arada düğün demisken benim tesettürden dolayı kuaför çok kötü tül kullanmis bende düğünde çok oynadım haliyle gelinliği bı çıkarttım boynum kıpkırmızı resmen çizmişti rezillikti var ya Allah'tan kapaliydim yoksa ne derlerdi bilemem

Bence kapalı olman büyük avantaj olmuş benimki tam bir rezalet ti

Bence kapalı olman büyük avantaj olmuş benimki tam bir rezalet ti
Bı arkadaş vardı açık onun boynu falan baya mor gibiydi aynı koydeniz onunla öyle alerjisi varmış takıya o kadar da fondötenle kapatmaya çalışmış ama kapanmamisti öyle toplu yerde lafı geçer yaa bendr ordan hemen savunmasını yapmıştım hatta gelinliği ilk çıkarttığım da kendinin resmini falan çekmiştim kuzenler dalga geçmesin diye yine de geçmişlerdi

Ayy yazık kıyamam ya, O arkadaşının halinden en iyi ben anlarım

Aynen cnm ya

Ala ala çok gçmiş olsun cnm bi doktora görüünün bizede hbr ver ama mrk ederiz

Bu gaz sorunu beni utandıracak kendimi odadan zor attım hahah gazdan mi gonalf den mi neydense böbrek mi desek sırtım mi desem çok ağrım var ara ara oluyor LaRisaCca edaecoo
KUzu vücudun hormon alıyor normal tbi gaz olayı sndede mi başladı gözn aydın bn hiç durmuyorum gece uykum arasındada atıyorumdur kesn allahtn kokusuz puhahahahahha bklm bugn nası seyredecek sevgli gazcık efendi

Canım bak X xnobodyx endometrioziz ameliyatı oldu
Kız kadın doğumcu gibisin maşallah
Öğrendik artık birşeyler valla
Nasılsın ilk duyuşun kız içeriği bildiğin inositol. Farklı marka
Ay inositolü biliyorum da myinositolu hiç duymadım dedim canım yani kullanmadım yoksa inofolikte de inositol var
Bu gaz sorunu beni utandıracak kendimi odadan zor attım hahah gazdan mi gonalf den mi neydense böbrek mi desek sırtım mi desem çok ağrım var ara ara oluyor LaRisaCca edaecoo
Ahahah pırtişko
İyiyim canım
Klomen 3. Gün olacak
Bir yandan 2. Dönem başladı derslerle oyalanırım
Sen nasılsın ?
İyiyim ben de canım hayırlı olsun yeni tedavin inşallah bu tedavinde gebe kalırsın canım
Kızlar siz hangi marka folik asit kullanıyorsunuz?
Folidoce :)
Günaydın beybisiler nasilsiniz bakalım
Günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…