Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız bize niye yazmadın halloş cadısı biz burda senden haber bekliyoruz o kadar

Malesef canım inşallah yeni ayda hamile kalırsın

Canım çizgi varrr ben de görüyorummm gidip bi kan ver bence kenke
Yok kizzzz doktoraa gitmeedimm 22 sindee randevumm
Kaynasmaya gittimm onlarlaa demek istedimm

Kız bize niye yazmadın halloş cadısı biz burda senden haber bekliyoruz o kadar

Malesef canım inşallah yeni ayda hamile kalırsın

Canım çizgi varrr ben de görüyorummm gidip bi kan ver bence kenke
Kenkee yaa şimdi diyorum cumaya kadar idrar takip ediyim gercek varsa cuma dahiliyeye randevum var. Dahiliye doktorundan rica etsem baktırabilir dimi hcg. Öyle düşündümde

Yok kizzzz doktoraa gitmeedimm 22 sindee randevumm
Kaynasmaya gittimm onlarlaa demek istedimm
Hee tamam bakalım
Kenkee yaa şimdi diyorum cumaya kadar idrar takip ediyim gercek varsa cuma dahiliyeye randevum var. Dahiliye doktorundan rica etsem baktırabilir dimi hcg. Öyle düşündümde
Mantıklı kenkee cim evet baktırır Ay hadi inşallah yaa heyecanlandırdın bizi

Canım bence var kan versene
ay inşallah gerçektir canım cumaya kadar takip edicem cuma vericem çizgi devam ederse o zamana kadar bakalım

Hee tamam bakalım

Mantıklı kenkee cim evet baktırır Ay hadi inşallah yaa heyecanlandırdın bizi
Ay inşallah rabbim bütün isteyenlerin emeğini boşa çıkarmasın. Hepimizin hepimizin olsunnn

ay inşallah gerçektir canım cumaya kadar takip edicem cuma vericem çizgi devam ederse o zamana kadar bakalım

Ay inşallah rabbim bütün isteyenlerin emeğini boşa çıkarmasın. Hepimizin hepimizin olsunnn
Amin canım çok amin

Günaydın canım
Ağrı kişiden kişiye değişir tabi ama ben 2 kere çektirdim anestezisiz ciddi bir ağrı olmadı
Bende öncesinde çektirdim ama anesteziliydi o çektirdiğim yer güzel çekememiş canım eski usulmüş şimdi ozan anestezisiz çekmek istiyor perşembe onun stresi bastı

Bende öncesinde çektirdim ama anesteziliydi o çektirdiğim yer güzel çekememiş canım eski usulmüş şimdi ozan anestezisiz çekmek istiyor perşembe onun stresi bastı
Ozanın icatları canım bunlar kendisine şimdi de ki hocam o zaman hsg için oraya kadar gelmeyim burda çektirip size mail atayım mırın kırın edecek niye çünkü hastane para kazansın .madem cihazları yeni usul neden bana 2 hsg çekip perde var diyemediler? Çok kızgınım onlara.

Ama idrarda çok belliydi çizik
Canım o iğne etkisidir bugün de geçmiştir etkisi ya da test hatalıdır ben artık alıştım kaç defa predictor marka erken gebelik testim hep silik çizgi çıktı ama kanda gebelik çıkmadı

AMinn balım belirtin varmııı kızz sn bize ondn haber verrr biz burda aç kurtlar gibi belirti arıyoruz

Ben bu ay adetimin 7. Günü kullanmaya başladım canım myo-inositol (inofolic). Adetime 4-5 gün kaldı. Gelecek ayada kullanmaya devam etmeye çalışacam.
Bana da dün hemen başla dedi bebeğim üç ay kullanacakmışım 25 adet var içinde günde iki kez ayda iki kutu gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…