Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım valla bilmiyorum sen 2sinide mi onda çektirdin ama benim bu hsg sonucumu kimse anlayamadı canım mozaiktede anlayamadı kendi memleketimdekide anlayamadı çünkü adam miyomum var mesela benim hiç onlar hakkında bişey yazmamış bide bu çektikten sonra cd veriyorlarmış sanırım onuda vermedi bana enabız olmasa elimde hiç hsgye dair bişey yok canım anlıcağın böyle saçma sapan bişey yaşadım bende valla artık sıkıldım memleketiniz iyi hoş ama bazı yönleri çok eksik özellikle sağlık canım ve bu çok büyük bi eksik

AMinn balım belirtin varmııı kızz sn bize ondn haber verrr biz burda aç kurtlar gibi belirti arıyoruz
Haha canım iğneden sonra 6,7,8. Günlerde çok ağrım oldu sağ kasığımda özellikle hareketimi kısıtladı. Sonrasında zaman zaman sarı renkte yoğunlaşan akıntım oldu. Dün aşırı miğdem bulandı bikere ama negatif gördüğümden geçen ayda adet olcağım gün çok miğdem bulanmıştı adete yordum. 2 akşamdır yumurtalıklarımda sanki cıızzz diye bi acı var nasıl tarif edeceğimi bilemedim. Bel ağrım var ara ara. 2 3 gündür göğüs uçlarım çok aşırı acıyor. Baya kendimi dinlemişim yalnız haa

Evet bennmde yemeyince gidiyodu yaş geçtikçe kaldıkca kaldı bu kilo darısı basına insallah

Canım birde buradakinden istememi dediler aslında bana gittim istedim o Cdyi o enabızda var geçmiş olduğu için veremiyoruz dediler böyle bi hakları yok bence ben haziranda çekinmiştim bu hsgyi şimdi daha 1 yıl olmadan 2.yi çekincem çok canım sıkkın bi zararı olmaz inşallah nede olsa bi sıvı veriliyor bide burda çektiklerinde hafif pembe kan vardı tşörtümde sende var oldu mu böyle bişey birde transfer öncesi bi sorun olur mu hsg çektirmemin diye düşünüyorum canım kafam çok dolu valla bu tedavimden olumlu sonuç almazsam buralarda uğraşmam memlekete giderim bi doktora gittim prolaktinim yüksek çıktı 30lardaydı yüksek dediği beyin tümörü dedi saçma sapan artık bunaldım yani anlıcağın son damlalarım biri ameliyat der hiçbişeye bakmadan deneme tahtası muamelesi bu başka hiçbişey değil

Günaydınlarrr..Bülent bey folik asit kullanımına karşı otistik yapıyor demişti bana muayene için gittiğimde

Ya bunu bende okudum biyerde ama doktorlar hemen onu yazıyo kime inancağımızıda şaştık
Ben de yüksek doz kullanımın yol açtığını okumuştum kızlar yani folbiol tablet. 5000mcg var içinde. Hamilelik için kullanılanlarda 400mcg var düşük miktar

Günaydınlarrr..Bülent bey folik asit kullanımına karşı otistik yapıyor demişti bana muayene için gittiğimde
Canım yüksek dozda içersen evet otistik yapma ihtimali yüksekmiş.
Ama günde 400 mcg alırsan sıkıntı olmaz. Folbiol cidden çok yüksek 5mg ben dörde bölüp 3 günde bir içiyorum folbiolu.
Doktor birde günde 1 kere iç demişti. hey allam bilmesem içecektim yani. bazı doktorlar gercekten cok bilinçsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…