Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmişolsun, covid olmuş olabilirmisin acaba başka belirtiler var mı bel ağrısı diyince aklıma o geldi
KUzu vücudun hormon alıyor normal tbi gaz olayı sndede mi başladı gözn aydın bn hiç durmuyorum gece uykum arasındada atıyorumdur kesn allahtn kokusuz puhahahahahha bklm bugn nası seyredecek sevgli gazcık efendi
Ben ilaç milaç kullanmıyorum ben de öyleyim gazdan havaya uçucam bağırsaklarım halay çekiyor içerde, ama bnm hep böyle içimde hareket ediyolar kaç sefer ultrasonda yoğun gaz oluşumları diye söyledilerdi ayy çok fena rezil olmadak bari
Kızlar günaydın ben bişey sormak istiyorum size anestezisiz rahim filmi çektireniniz var mı çok ağrıyor mu
İstanbulda yeni bi teknik kullanan yerde çektirmiştim ben, kıl tekniği ile ağrısız hsg diyorlardı, gerçekten de ağrısı acısız olmuştu, bunu araştırabilirsiniz bi
Ooo belirtiler belirtiler hadi inşallah çok ümitliyim senden şuan

Bu da benim bugünki ovülasyon, dünkünde hiçbişey yoktu bugün böyle çıktı yavaş yavaş geliyor, döngünün 8.günü bu, sabah ateş de ölçtüm alından 36.6 boyundan 36.8
her gün ovülasyon ve ateş bakıp doktora da gidince ultrasonla karşılaştırıp butun verileri toplayıp en son istatistiksel olarak sunuciiim size

canım göğüste ağrı diyince aklıma prolaktin geldi. eşin prolaktinine baktırsa mı acaba?

Günaydın güzeller
Canımıniçi nasılsın
O kadar haklısın ki..
Günaydınlarrr..Bülent bey folik asit kullanımına karşı otistik yapıyor demişti bana muayene için gittiğimde
Doğru canım folidoce içinde 400 mcg olduğu için güvenle kullanılabilir
Canım zararı yok aksine oluşan ufak tıkanıklık filan da varsa açar hafif kanama olması da normaldir canım endişelenme evet 2 kere çektiler bana canım ama senin madem birkaç dr görmüş ve anlayamamış çekilmen gerekebilir ama o hsg yi yorumlayacak kişi asıl önemli çok haklısın senle ilk konuştuğumuzda bana sordun ya kim var filan diye yok demiştim neden dediğimi zamanla daha iyi anlarsın canım Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın
LaRisaCca asko bu ilaçlar acaba mide yanması yapar mı veya bende mi yaptı dün gece de yatarken olmuştu şimdi gene oldu nasıl desem gırtlağında yanma olur ya öyle bişey
Yok asyacım olmadı bende

Ahahaha yeminle kafayı yedik

İyiyim canım çatlama dün olmuş ama ben iğneyi vurulmus oldum. doktor önemli değil dedi.
ağrısı hala devam ediyor. sonuclar güzel olsunda sonunda bebişim gelsinde ağrı önemli değil diyorum
Sen naslsın belirti vs var mı ?
5.gün embriyosunda sonra ki hafta test yapan arkadasım vardı galiba tam net hatırlayamıyorum ama erkenden çıkıyormus 5.gün transferinde

Yapmadım ben canım zaten testim kargoda yolda yapamammm belirtim hiç yok ot gibiyim bugün valla
Biz anne baba olabilmek için nelere nelere katlanmadık canım o kadarcık ağrıya da katlanılır

İstanbulda yeni bi teknik kullanan yerde çektirmiştim ben, kıl tekniği ile ağrısız hsg diyorlardı, gerçekten de ağrısı acısız olmuştu, bunu araştırabilirsiniz bi
Canım valla burda olacağını hiç sanmıyorum hsgmi adam gibi çeksinler artık herşeyden geçtim yani

İyiyim canımm Sen nasılsın cücüşler büyüyor

İnşallah boşa çıkmaz
Bir kaç güne pik olur

Yok canım ben seni zaten anlıyorum ya burda birinden memnun olsam herşeyimi ona yaptırırdım bende zaten herşey o kadar bölük pölçük oldu ki eşimde diyo deneme tahtası sanıyolar diyo herkesin derdi para ben mesela ameliyat olsaydım çok eksi olcak noktalar varmış yumurtalıklarım zarar görebilirmiş ki açık ameliyat dedi kapalıyı anlamadığı için açık ameliyat çok önerilmiyor karında yapışıklık bilmem ne olaylarına karşın ki bende zaten hiç önerilmiyor ameliyat boyutu küçük ve Rahim dışı olduğu için belki daha büyük bi sorun başıma açacaktı 5000 için Allah kimseye daha fazla düşürmeden hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah artık tek duam bu çok bunaldım artık

Durdu ama umudum kalmadı
Kuzum ne güzel Durmuş işte niye umudun kalmıyor ki, yerleşme kanamasında da kanama oluyor ama hamilelik de oluyor senin ne farkın var ki yeter ki yerleşirken rahim kalın olsun, ilaç da kullanıyorsun kalınlaşıyordur iyice, bence umudunu kaybetmen için sebep yok

İnşallah larişkom senin transferin kaçıncı günü paşalar ne alemde acaba
Canımıniçiii benim transferimin 5. Günü bugün ben de merak içindeyim inanki keşke gözlerimin xray özelleği olsa
İyiyim canımm Sen nasılsın cücüşler büyüyor
inşallah tutunmuşlardır ve büyüyorlardır teyzesi ben iyiyim çok şükür anneme geldim şimdi yeğenimle oynayayım biraz
Aynen canım çok iyi araştırmak öyle kendini emanet etmek gerekiyor bi tarafımızı bozdular mı kendileri upraşmayacak çünkü biz uğraşacağız

Canım covid te bel mi ağrıyormuş başka bi ağrımda yok, olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…