Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım covid te bel mi ağrıyormuş başka bi ağrımda yok, olabilir mi?
Eşimin dayısı sadece bel ağrısı vardı oda usuttum diye düşünmüştü iş yeri test yaptırmıştı orda çıkmıştı korana olduğu asko başka belirti göstermeye bilir

Eşimin dayısı sadece bel ağrısı vardı oda usuttum diye düşünmüştü iş yeri test yaptırmıştı orda çıkmıştı korana olduğu asko başka belirti göstermeye bilir

bazılarında ilk belirti olabiliyor canım

Öyleyse bile başka belirtim olmadıkça ilaç kullanmama gerek yok değil mi kendi kendine geçiyor bu? Zaten evde izole sayılırım. Eşimin memesinin ağrıma sebebi de korona olabilir mi?

Öyleyse bile başka belirtim olmadıkça ilaç kullanmama gerek yok değil mi kendi kendine geçiyor bu? Zaten evde izole sayılırım. Eşimin memesinin ağrıma sebebi de korona olabilir mi?
Aynen canım Allah korusun öyle bı durum varsa bol bol vitamin kullanıp bitki çayı icersen atlatabilirsin bir çok tanıdığım ilaç kullanmadi

inan çok bireysel canım. Eşim ilaç kullanmadı rahat geçirdi. Ben kullanmadım çok kötü oldum. Öksürük çok olunca sonradan kullandım mecburen. İnşallah değilsindir. Tek bel ağrısı illaki korona olacak değil. Eşinin şikayetini belirti olarak hiç duymadım

Seninleyiz başkanım

Aynen canım Allah korusun öyle bı durum varsa bol bol vitamin kullanıp bitki çayı icersen atlatabilirsin bir çok tanıdığım ilaç kullanmadi

Teşekkür ederim kızlar Belki test yaptırım, ama orada kuyruk var birsürü insan test yapmaya gidiyor, korona değilsem de olurum korkusu var

Teşekkür ederim kızlar Belki test yaptırım, ama orada kuyruk var birsürü insan test yapmaya gidiyor, korona değilsem de olurum korkusu var
Haklısın yaa inşallah değilsindir asko burda geç saatlerde gidip yaptırıyorlar orda işleyiş nasıl bilmem de

Durdu ama umudum kalmadı
öyle deme ya canım. Belki yerleşme kanamasıydı. İnşallah vardır.
bunu hiç bilmiyordum. Birşey daha öğrendim.
Duşumu aldımm ütü yaptım evi topladım filan bu saat oldu gelmedi internetçiler ya
biraz insanı söyletiyorlar bu konuda canım. Hiç vakitli gelmiyorlar.
Yapmadım ben canım zaten testim kargoda yolda yapamammm belirtim hiç yok ot gibiyim bugün valla
Biz anne baba olabilmek için nelere nelere katlanmadık canım o kadarcık ağrıya da katlanılır
cuma yapsan çıkar mı kiii

Allah seni napmasın
Seninleyiiizzz
Çıkabilebilüğ

Aynen öyle canım eee sende durumlar ne asıl

iyiyim canım gün sayıyorum adete Zaman durdu Nasılsın nasıl hissediyorsun cücüşlerinle Belirti var mı ya da ayırt edilebiliyor muymuş ilaçlardan, ne diyor tecrübeli anneler edaecoo sen de iyi misin Ayağınızı sürüyün bakayım göreceğim

Aynen öyle canım eee sende durumlar ne asıl
Canım biz de bekleyişteyiz duyguyla edaecoo birbirimizi sıkıştırıyoruz sende belirti var mı bende şu var filan
Aman napalım zaman öldürüyoruz işte

melinda- iyiyim canım gün sayıyorum adete Zaman durdu Nasılsın nasıl hissediyorsun cücüşlerinle Belirti var mı ya da ayırt edilebiliyor muymuş ilaçlardan, ne diyor tecrübeli anneler edaecoo sen de iyi misin Ayağınızı sürüyün bakayım göreceğim
Ayy bi bakacaksın o gün gelip çatmış aynı zamanda ilaç tedavisi de su gibi akıp geçiyor canım en zoru test yapmayı beklemek inanki Ayağımıııııı sürüdüm toz çıkardım senin için inşallah gebeyizdir de yolu açarız

Ben de çalışırken doktorumdan öğrenmiştim. Çok kızıyordu yüksek folik asite :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…