Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
GÜnaydın bebişleer Benim adete 6 gün kaldı ve meşhur adet belirtim olan vajinama hafif hafif ağrı girmeye başladı vücudum boşuna bu hafta test çabasına girme diyo bana
Bbgm daha dur bakalım 6 gün varmış hiç belli olmaz şimdiden karamsarlıga düşme

Ben de tahlilleri 3 ayrı yerde verdim bana problem çıkarmışlardı ya sağlık ocağındaki de aynı gün çıkmıştı

Yanlış etiketlemişsin kız :))
Esimde vercek dahaa oda saglik ocaginami gitse
Hastaneyemi bilemedimm boyle gec cikiyo diyince

BAk sen test yaparsn bnde umutlanır yaparım 2 gün snra ztn içim içimi yiyo
Aplaa canımı acıttın ama o nası vurmak
Hakettin
Sus ablaya cevap verme
-abla olmanın hafifliği-
Test yapan var mı kızlar LaRisaCca
Akıllı uslu bekliyorum
Esimde vercek dahaa oda saglik ocaginami gitse
Hastaneyemi bilemedimm boyle gec cikiyo diyince
Ben kendi tecrübemi paylaştım canım önce bi sorun kaç günde çıktığını bakalım sağlık ocağına

Orasi apayrii kuzum ama biz elimizden geleni yapip
Poztif dusunelim dimiii
Evet aşkm tmm poztf düşünüyoruz geri döndm sahalara izin vermiyonuz ki negatf düşünceye ztn
Bence mesaj bizim bundan ne anladığımız

Kendi 2,5 haftalık statüsünde kese yok bebek yok daha belirti arıyo başkalarına gelince daha erken
KIzzz lariii bak bn başka biseydn dolayı şey ettirdim arkadaşıma sen oraları karıştırma

En iyisini yapmışsın canımm. Başka şeylerle ilgilenmeyince birde zaman geçmiyor
Bugün yaptım ama bariz bi koyulaşma yok. Hala hayalet gibi cizgi var. Bir iki gün bakcam bakalım

1 gün sonraa vallaa

Oyyy inşallah yumişler akıllı akıllı büyümüşlerdir :)
Askolar şimdi çıktım muayeneden iki yumurtam var sağ sol biri 10.5mm dedi iğneyi 112.5 vur cuma tekrar gel dedi cumaya göre aşılamayı pazar yapabiliriz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…