Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
GÜnaydın bebişleer Benim adete 6 gün kaldı ve meşhur adet belirtim olan vajinama hafif hafif ağrı girmeye başladı vücudum boşuna bu hafta test çabasına girme diyo bana
üzüldüm canım ya. İnşallah adet olmazsın. İlerisi için ne yapmayı düşünüyorsun canım

Dün nedense ilk defa transfer sonrası çok husursuz uyudum gece boyu uyandım durdum. Hiç bir belirtim yok korkuyorum
Böyle yapma tatlım bak M Muallimezzz in de hiç belirtisi olmamış hatta tutmadı sanırım diye düşünmüş ama ikiz çok şükür
Arkadaşımın da transfer sonrası hiçbir belirtisi yoktu, şimdi 14 haftalık oldu Takılmıyoruz öyle şeylere, kalan zaman su gibi geçer inşallah
Herkese günaydın

Günaydın bebisler

Günaydın kızlarrrrrrrrr

Tahlilerimi verdimm cuma cikcakmiss sabah karda hastaneye koştum
Hadi hayırlı haberlerle inşallah
Bende servisteyim karla karışık yağmur var yumuşlari görmeye gidiyorum
Haberlerini bekliyoruz canım
Evett teommm benden sonrada siraa sendee
Lab adam cuma cikar dedii bendee hiv den dolayimi dedim bakiyo suratimaa
Hayat kadini degilim api dicektim
Biz de verdik aynı testleri kuzu aynı gün çıkmıştı neden cumaya kaldı acaba
GÜnaydın bebişleer Benim adete 6 gün kaldı ve meşhur adet belirtim olan vajinama hafif hafif ağrı girmeye başladı vücudum boşuna bu hafta test çabasına girme diyo bana
O işler hiç belli olmaz canım Cookiie ın da testi negatifti geçen, 1-2 gün sonra baktık pozitif oldu bin şükür

GÜNO

Bilmomki kuzum deevlette yaptirdimm benn

Bbgm işte bnde aynı M muallimez gibi hissediyorum dmeekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…