Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de tahlilleri 3 ayrı yerde verdim bana problem çıkarmışlardı ya sağlık ocağındaki de aynı gün çıkmıştı

Yanlış etiketlemişsin kız :))
Kızz nedn açığımı ortaya cıkarıyosun şimdi gördm bndee şey ettirmeseydin keşke aramzda kalsaydı

1 gün sonraa vallaa
Olumlu enerji sabah test yaptın mı
Askolar şimdi çıktım muayeneden iki yumurtam var sağ sol biri 10.5mm dedi iğneyi 112.5 vur cuma tekrar gel dedi cumaya göre aşılamayı pazar yapabiliriz dedi
Canım mm ler şuan küçük aklında olsun 17-18 mm e ulaşmadan çatlatma vurulmaz bu çok net ve kesin bilgi
Kızz nedn açığımı ortaya cıkarıyosun şimdi gördm bndee şey ettirmeseydin keşke aramzda kalsaydı
Anam bu kesin hamile saflık var üstünde

Diğerlerini söylemedi tam ama benim dün adetim bitmişti bugün kontrole geldim 5 gonalf kullandım sıkıntılı mi yani
Bnce degl kuzu 112.5 vurucksn büyür gibime geliyor sadece 20-21 mm olmasını beklemedn yapablr yada bakarsın olurda hiç olmadı pzr degl pzrtsi yapar aşılamayı

Canım mm ler şuan küçük aklında olsun 17-18 mm e ulaşmadan çatlatma vurulmaz bu çok net ve kesin bilgi

Aynen küçük öncekilerden biliyorum rahim kalınlıgi 14mm ulaşmış dedi ki estrofem i bitince kullanma

Bnce degl kuzu 112.5 vurucksn büyür gibime geliyor sadece 20-21 mm olmasını beklemedn yapablr yada bakarsın olurda hiç olmadı pzr degl pzrtsi yapar aşılamayı
Askoo pazar çalışmıyor normalde yumurtana göre pazar tahminen söyledi ben sordum eşimden dolayi

Yaptım kuzu ya bariz bi koyulaşma yok. Hala şaşı olacak kadar baktım

Eklentiler

• 9F6FDB83-F5BC-46CA-BB1C-E443FB01B42C.webp
    46 KB · Görüntüleme: 45
üzüldüm canım ya. İnşallah adet olmazsın. İlerisi için ne yapmayı düşünüyorsun canım
İnşallah canım Femara tedavisi bitti artık dr olmazsa iğneyle devam ederiz demişti gonalf galiba. Ama ben adet olursam direkt aşılama için konuşcam. Günleri ödev gibi takip etmek istemiyorum artık

Balkitom bnde öyle bütün belirtilerim şıp şu anda adet zamanı ağıran bel ağrım dışında ağrım sıfır
Hiç böyle düşünme, 9ay hamile olduğunu anlamayıp ağrıdan hastanelik olup doğum yapıp çıkan var (bakınız TLC hamile olduğumu bilmiyordum programı) şok olursun vallshi karnı çıkmayan mı istersin her ay adet gören mi istersin, inanamazsın izle bak
Askolar şimdi çıktım muayeneden iki yumurtam var sağ sol biri 10.5mm dedi iğneyi 112.5 vur cuma tekrar gel dedi cumaya göre aşılamayı pazar yapabiliriz dedi
10.5 mm de çatlatma iğnesi mi vur dedi anlamadım

eveet sabah sabah yine ovülasyonu yaptım ben
bakınız bu da 9.gün
Eki Görüntüle 2784776

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…