Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niye asko bende uyuyamadım ya
Ya ne bilim aslında çok uykum var ama uykuya geçemiyorum bir türlü elimde bşr bebek tulumu vardı onu söktüm şimdi lanet olası bir ip almışım birbirine takılıyor ip düğüm oluyor sökerken yarım saatte söktüm

Kiyafetlerimi cikarttim 1 kg eksildi
Wcye girdim 400 gr eksildi
Kabak corbamlada 1 kg eksilirsemm
Bak zayifem
Ya canım bişey sorucam günlerdir gram veremiyorum var mı bana göre tarifin
62.200 de kaldım bir de artıp eksiliyor habire valla sinirim bozuldu haa :))
Detoks suyu veya çorba tarifin varmı mesela kabak çorbandan dolayı nasıl kilo vercen

Kel ilacı kendi başına süremezmii aşko
KEsinlikle doğru kuzumm onca yıl çalştım başıma gelince tek bişey bile bilmiyomusum gibi oldu. Başıma da bir sürü şey geldi. Bir de zamanında ben temkinli olcam diyodum

Çok haklısın kuzum öyle olumsuz konusan insanlarla annem ilgileniyor ben hiç muhatap olmuyorum
Psikoloji kesinlikle herseyin başı.
Diyete verdim kendimi bu ay sanki daha rahatım gibi
Senin ki bir koyulassın da hayırlısıyla :))

Dün nedense ilk defa transfer sonrası çok husursuz uyudum gece boyu uyandım durdum. Hiç bir belirtim yok korkuyorum
Arkadaşımın da transfer sonrası hiçbir belirtisi yoktu, şimdi 14 haftalık oldu Takılmıyoruz öyle şeylere, kalan zaman su gibi geçer inşallah
Herkese günaydın

Kabak corbasini diyetisyende gormustumm canimm oyle icc birden zayifla gibi degil ama guzel bi ögun onerisi olarak verebilirimm

KEsinlikle doğru kuzumm onca yıl çalştım başıma gelince tek bişey bile bilmiyomusum gibi oldu. Başıma da bir sürü şey geldi. Bir de zamanında ben temkinli olcam diyodum
ödem varsa rezene iyi geliyor canım. 2-3 gün ağır geliyordum. pazartesi onu içtim, sabah yine 65.4 geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…