Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızçeler ben rüyamda LaRisaCca ile aldığım testlerin 6 sını yaptım pozitif ti her seferinde bu bozuk bidaha yapayım dedim ama hiç inanmayıp bunlar bozuk yok şerit yalnız kanamalarım olmuştu bnm tutması imkânsız deyip durdum 7. Testi telef etmek istemiyordum psikolojik bi rüya belliydi

Aynen küçük öncekilerden biliyorum rahim kalınlıgi 14mm ulaşmış dedi ki estrofem i bitince kullanma
Evet canım yeteri kadar kalınlaşmış çünkü
Yaptım kuzu ya bariz bi koyulaşma yok. Hala şaşı olacak kadar baktım
Hemen olmayabilir canım 2 güne 1 katlanıyor ya değerler
Bak bugün kan ver canım yarın da ver zaten arttığını görünce emin olacaksın bende etki etmedi seninki maşallah çok belirgin çıkmış hiç ihtimal vermiyorum iğne etkisine ikizlerin etkisi bu
İnşallah inşallah canım
Lari senin test geldi mi
Evet dağıtıma çıkarmışlar mng arabasını aradım sokaklarda ensesine yapıştım

Bnm 8. Günde belli olmaz herhalde ya

Canım ovitrellede yoğun hcg var gonapeptyl gibi değil önce test yap negatifi gör sonraki testlerde çizgi olunca emin oluruz
Kız benim kendi çatladı iğnesiz saçma sapan tedavi gördüm ya kanama oldu sonra progesteron falan tutması mucize de işte bi umut

M Muallimezzz zaten kalmazdı şimdiye değil mi sen 5. Gün silik çizgi gördüm demiştin benim baya koyu seninkine göre tamam ben kan a gidiyorum cuma da vericem eğer artarsa tamamdır
Hadi koş özelde ver sağlık ocağında verme

Aynen asko zaten ben öylesine sordum acaba pazar çalışmıyor ya o durumda çalışır mı diye mecbur çalışacaz yumurtana bağlı dedi en geç Çarşamba gününe kadar asilama yaparız dedi
bence de çarşamba pazartesi çatlatma iğnesi, çarşamba aşılama inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…