Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen o güzel kalbinle hepimize moral verdin umut verdin bunu sonuna kadar hakettin çok çok mutluyum bizlere de dua et kuzum
Hiç dualarımdan çıkmıyosunuz ki canım hep aklımdasınız ve inanıyorum ki en yakın zamanda güzel haberinizi alacağım

Vallahi doğru, ne kadar bekledin sende o pozitif için neler neler yaşadın, zaten bu süreçleri yaşayan herkes anlar seni LaRisaCca , 2 ay deneyip pıt diye bulmadık biz o cücüşleri ekle gitsin şenlensin ortalık maşallah sana da cücüşlere de
Pirasa ve azcik eriste yedimm
Diyete devam Ben bugün kaçırdım azcık ama çok azcık
Sagol balım bugn menümde balık vardı siz neler yednz bakalım
Ben daha yemedim yoğurt çorbasıı, kabak dolmasıı ve barbunya yiyiciiim,öncesinde soğan kürü tabi, bugün soğan kürüne de başladım sölemeyi unuttum laride çift çizgiyi görünce sabah sabah içtim ilk soğan kürünü birazdan da akşamkini içicm

Öyle mi diyosunuz ya

Ohhh şifan olsunnn balımmmm afyt bal şeker güzel haberlerini alcz inşallah
Oh bnm kafadan biri daha hadi yapp yappp yappp LaRisaCca

Hoşgeldin fatmam nasılsın
İyi diyelim lari sen nasılsın mide bulantıları başım dertte onun dısında baska sıkıntı yok zaman geçiyor valla ne var ne yok hamişler var mı son durum ne bebek isteyen herkese tez vakit karnını sonra kucağını doldursun

Öyle mi diyosunuz ya
Öyle tabi, işte görmek istediğimiz hareketler bunlar çok güzeel
Ohhh şifan olsunnn balımmmm afyt bal şeker güzel haberlerini alcz inşallah
Oh bnm kafadan biri daha hadi yapp yappp yappp LaRisaCca
Pek bal şeker değil ama şifa olur inşallah bakalım bakalımm, e bi yandan ben ovülasyon bakıpilişki falan deniyorum bu soğanı içerken döllenme fln olsa gidermiki ya ?

GÖrdgm kdrıyla hamile kalanlar var kuzu ama skntı yaşamamamışlar sonuçta canlanmıyor ilk etapta yinede içenlere bi danış kuzu

Bugün kan testim 123 çıktı çok şükür hamileyim benim gebeliklerimde hiç mide bulantım olmadı ama yanmam oluyordu ranitap ve ya renin kullanıyordum geçiyordu. Ayva , ilaç kullanmıyorsan sabah aç karna greyfurt suyu çok iyi geliyor bir de salatalık

Teşekkür ederim canım benim
AYyyyyyyyyyyy imzanı yerim seninnnnn çok güzel olmuşşşş kuzummmmm rabbim sağlıcakla devm ettirsn inşallah
Amin duyguş artık inşallah senden gelecek pozitifi bekliyorum

Ayy çok sevindim hadi bakalım hayırlı olsunbenim de bulantılarım 8.haftadan sonra başladı az kaldı bitecek

Tahmini doğum da benim doğum günüm 30 ekim gösteriyor bi avaz da inşallah
Allahtan senin.. kaynanam diyorki sezeryan olursan 27 ekim yaparsın (kendi doğum günü) içimden tövbe tövbe dedim
Kızlar merhaba,
Ben bugün yine çatlama iğnemi vurumdum
Üç ayların hatrına bana dua eder misiniz
Rabbim bu tedavinle bebişini sağlıkla nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…