Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy 2 gündür yokum neler olmuş neler... LaRisaCca canım hamile misin, çok belli ya inanmıyorum harika bir haber bu Tebrik ediyorum şimdiden test bariz belli...
Canım benim ben de hala şoktayım inanki inşallah sağlıkla ilerler bu defa rabbim bekleyen herkese nasip etsin tüm gebelere de sağlıkla ilerlemesini nasip etsin

SİMGOLiiiii hadiii imzaaaaaa yappp senide öyle görmek istiyorummmm sonuçta şeytanın bacagını ilk kıran sensin bunu hakettin LaRisaCca
Duyguş gebeliği bekleyen çok arkadaşım var bu topikte kimsenin üzülmesini gerçekten istemem, kimsenin yarasına dokunmak.. o yüzden yapmayı planlamıyorum hepimiz gebe olunca belki

Duyguş gebeliği bekleyen çok arkadaşım var bu topikte kimsenin üzülmesini gerçekten istemem, kimsenin yarasına dokunmak.. o yüzden yapmayı planlamıyorum hepimiz gebe olunca belki
Saçmalama aşkmmm hepmz olcz elbette er yada geç allah zamanını biliyor biz senin böyle olmana o kdr çok seviniyoruz ki üzülmek şurda dursun aklına böyle gelmesini hiç birimiz istemeyiz Sevincini doya doya yaşa içinde hiç birşey bırakma biz onu görünce daha çok sevncz emin ol o yzdn lütfn yap bbgm Dİmi yanlış mı düşünüyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…