- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #68.761
Amin inşallah canımRabbim sana en Salih Saliha evlatlardan nasip etsin yapacağın test sonucunun sana sağlıklı bir gebeliğin müjdecisi olmasını diliyorum tatlım
Tatlım hiç belirti yok bugün inanki
Oy kuzum benim çok seviyorum seni duyguş inşallah senden de güzel haberler gelecek o kadar eminim ki dualarımdasın
Ben de mi katıldım artık sizin kervana
Âmin canım benim inşallah inşallah seninkide sağlıkla ilerler
Çok şükür Allah yüzümüzü kara çıkarmadı emeklerimizin karşılığını verdi canım
Canım benim o kadar çok her şeyimizi samimiyetimizde paylaştık ki biliyorum ki heyecanımız sizlerde en az kalbinizde benim kadar hissediyorsunuz o yüzden tüm samimiyetimle hepinizden bu ay bu müjdeyi almayı diliyorum
Canım çok teşekkür ederim seninle aynı gün transfer olduk sen de mi bir test yapsan acabaDarısı sana inşallah
Canımın içi çok teşekkür ederim darısı size inşallah bu ay hepinizden müjdeli haberi duymak nasip olsun
Canım çatlatma iğnesinin ertesi gün birinci gün ben çatlatma iğnesinin 14. gününde fix regli olurum
Artık senden de güzel haberleri bekliyorum inşallah dualarımdasın tatlım
Sohrab cım hoşgeldin Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah bu ay senin de pozitif sonucunu göreceğiz
Canımın içi hoşgeldin çok teşekkür ediyorum kesinlikle bülent beyi sonsuz öneririm başından sonuna kadar harika bir operasyon yönetimi oldu darısı herkese olsun inşallah
Bnde poztf hbri vermk çok isterm kuzum rabbm nasip etmişse nedn olmasnTeşekkür ederim canım benim
Amin duyguş artık inşallah senden gelecek pozitifi bekliyorum
LArisssa hanişsin sanırımmmmmmmAllahtan senin.. kaynanam diyorki sezeryan olursan 27 ekim yaparsın (kendi doğum günü)içimden tövbe tövbe dedim
Rabbim bu tedavinle bebişini sağlıkla nasip etsin canım
Allah seni en kısa sürende sevndrsn tedavini hyrlı kılsın canmKızlar merhaba,
Ben bugün yine çatlama iğnemi vurumdum
Üç ayların hatrına bana dua eder misiniz
AMİN canımAllah seni en kısa sürende sevndrsn tedavini hyrlı kılsın canm
Kafana takma sakin ol stres yapma hiç ummadığın an seninle olacak sabır kimsenin karnı da kucağı da boş kalmasın allah saatini vakti ayarlamıstırLArisssa hanişsin sanırımmmmmmm
Yaaaaaa çok sevindimmmmmmmmm
Hamilenin duası geçer lütfen bana banaaa dua et bol bol
Sende bir avazda kurtul inşAllah
Ay allah razı olsunKafana takma sakin ol stres yapma hiç ummadığın an seninle olacak sabır kimsenin karnı da kucağı da boş kalmasın allah saatini vakti ayarlamıstır
Teşekkürler CANIM benimAy allah razı olsun
Sende bir an önce umarım güzel şekilde kucağına alırsım bebeğim
Kızlar 123
Bnm kocamında 25 ekim dogum günü olursa ogn dogur dio banaAllahtan senin.. kaynanam diyorki sezeryan olursan 27 ekim yaparsın (kendi doğum günü)içimden tövbe tövbe dedim
Rabbim bu tedavinle bebişini sağlıkla nasip etsin canım
Canım çok sevindim cinsiyet tahmini nedirİkili tarama yaptırdım bende doktorum bi sıkıntı yok dedi ama sonuclar bekliyorum bende bakalım cinsiyet tahminin de bulunduinşallah sağlıklı doğsun da bakalım
Asyamm Allah razı olsun
Aminn canım benim valla ben dayanamadımVe darısı başıma olsun
Amin inşallah canımbenim eşim erken yaptırmamı istemiyor mecbur bekleyeceğim Pazartesi gününü
Edecek inşallahBnde poztf hbri vermk çok isterm kuzum rabbm nasip etmişse nedn olmasn
Evet selcanım çok tşk ederimmLArisssa hanişsin sanırımmmmmmm
Yaaaaaa çok sevindimmmmmmmmm
Hamilenin duası geçer lütfen bana banaaa dua et bol bol
Sende bir avazda kurtul inşAllah
AyşoşummHaberi alınca koşa koşa geldim❤❤❤❤❤
LaRisaCca m canım benim, Allahım sonunda tatırdı bu duyguyu sana. Sonuna kadar da hakettin, çok iyi Anne olacağından küçücük şüphem yok. Sağlıcakla gelsin yavruların, biliyormusun bence ikiside tutundu sana, bundan sonra seni huzurlu bir hayat bekliyor inşallah
Eşini de seni de tebrik ederim
İkinizi de yanaklarınızdan öperim
Bolişş çok tşk ederim canım benim aminn hepimize inşallah
O olur bak sana hediyem çocuklar deyip çıkaraın işin içindenBnm kocamında 25 ekim dogum günü olursa ogn dogur dio bana
kime sorcm bilmiyorumki deneyen birine denk gelirsem bi sorim bakalımGÖrdgm kdrıyla hamile kalanlar var kuzu ama skntı yaşamamamışlar sonuçta canlanmıyor ilk etapta yinede içenlere bi danış kuzu
Haydi bakalım sıra sende inşallah seni de hamişler kervanına katıp peşinden bizler de gelicez, lariş açtı kapıyı yürüyün a dostlaarBnde poztf hbri vermk çok isterm kuzum rabbm nasip etmişse nedn olmasn
Benim de 10. Gün.Cok tesekkur ederımbenım de bugun 11.gün
Amin canım benimCanım çok sevindim cinsiyet tahmini nedirerkek mi
Asyamm Allah razı olsun
Aminn canım benim valla ben dayanamadım
Edecek inşallah
Evet selcanım çok tşk ederimmhep dualarımda olacaksın Allahın izniyle bu ay bebeğin sana gelsin inşallah
Ayşoşummçok tşk ederim güzel temennilerin için darısı sizlerin güzel haberlerine inşallah güzelim benim
Bolişş çok tşk ederim canım benim aminn hepimize inşallah
O olur bak sana hediyem çocuklar deyip çıkaraın işin içinden
Canım asla sıkıntı yok rahatına bakkime sorcm bilmiyorumki deneyen birine denk gelirsem bi sorim bakalım
Haydi bakalım sıra sende inşallah seni de hamişler kervanına katıp peşinden bizler de gelicez, lariş açtı kapıyı yürüyün a dostlaar
Ayy tüh bilemedim neyse oğullarıma kız çoğaldı
Kız dedi de benim de erkek geçiyor içimden benden güzel kaynana olur hahaaaCanım asla sıkıntı yok rahatına bak
Ayy tüh bilemedim neyse oğullarıma kız çoğaldıgelin adaylarım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?