Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ve darısı başıma olsun
Amin inşallah canım benim eşim erken yaptırmamı istemiyor mecbur bekleyeceğim Pazartesi gününü

Allahtan senin.. kaynanam diyorki sezeryan olursan 27 ekim yaparsın (kendi doğum günü) içimden tövbe tövbe dedim

Rabbim bu tedavinle bebişini sağlıkla nasip etsin canım
LArisssa hanişsin sanırımmmmmmm
Yaaaaaa çok sevindimmmmmmmmm
Hamilenin duası geçer lütfen bana banaaa dua et bol bol
Sende bir avazda kurtul inşAllah

Kafana takma sakin ol stres yapma hiç ummadığın an seninle olacak sabır kimsenin karnı da kucağı da boş kalmasın allah saatini vakti ayarlamıstır

Haberi alınca koşa koşa geldim❤❤❤❤❤
LaRisaCca m canım benim, Allahım sonunda tatırdı bu duyguyu sana. Sonuna kadar da hakettin, çok iyi Anne olacağından küçücük şüphem yok. Sağlıcakla gelsin yavruların, biliyormusun bence ikiside tutundu sana, bundan sonra seni huzurlu bir hayat bekliyor inşallah
Eşini de seni de tebrik ederim
İkinizi de yanaklarınızdan öperim

İkili tarama yaptırdım bende doktorum bi sıkıntı yok dedi ama sonuclar bekliyorum bende bakalım cinsiyet tahminin de bulundu inşallah sağlıklı doğsun da bakalım
Canım çok sevindim cinsiyet tahmini nedir erkek mi
LaRisaCca asko takvimin hayırlı uğurlu olsun
Asyamm Allah razı olsun
Ve darısı başıma olsun

Amin inşallah canım benim eşim erken yaptırmamı istemiyor mecbur bekleyeceğim Pazartesi gününü
Aminn canım benim valla ben dayanamadım
Bnde poztf hbri vermk çok isterm kuzum rabbm nasip etmişse nedn olmasn
Edecek inşallah
Evet selcanım çok tşk ederimm hep dualarımda olacaksın Allahın izniyle bu ay bebeğin sana gelsin inşallah
Ayşoşumm çok tşk ederim güzel temennilerin için darısı sizlerin güzel haberlerine inşallah güzelim benim
LaRisaCca canim cok sevindimm Allahim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallahh
Bolişş çok tşk ederim canım benim aminn hepimize inşallah
Bnm kocamında 25 ekim dogum günü olursa ogn dogur dio bana
O olur bak sana hediyem çocuklar deyip çıkaraın işin içinden

GÖrdgm kdrıyla hamile kalanlar var kuzu ama skntı yaşamamamışlar sonuçta canlanmıyor ilk etapta yinede içenlere bi danış kuzu
kime sorcm bilmiyorumki deneyen birine denk gelirsem bi sorim bakalım
Bnde poztf hbri vermk çok isterm kuzum rabbm nasip etmişse nedn olmasn
Haydi bakalım sıra sende inşallah seni de hamişler kervanına katıp peşinden bizler de gelicez, lariş açtı kapıyı yürüyün a dostlaar

Amin canım benim
Ya bak tüp yaparım ya tutmaz sa diye korkuyordun. Şüküürrrrr bebeklerin seninle
Bze de umut oldun Bir gün o duyguyu bizde yaşayacağız duygusu kapladı bir an içimi. Bu bile harika bir duygu
Seni Seviyorum Simge

Canım asla sıkıntı yok rahatına bak
LaRisaCca kız dedi ama daha erken bi daha ki gittiğimde netleşir hayırlısı bakalım
Ayy tüh bilemedim neyse oğullarıma kız çoğaldı gelin adaylarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…