Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirti var mı peki
Sadece ovitrelle vurduğum günden sonra başlayan ve her gün yenileri eklenen “yüz, boyun, çene bölgesi sivilcelenme”. Benim normalde pco olduğum için regl öncesi bir ve ya en fazla 2 sivilcem olur. Ama bu süreçte çıkan çoklu sivilce harici bir anormallik yok. Belki iğne yan etkisi, belki diğeri . Ne olumlu, ne olumsuz hissim de yok.

Rabbim inşallah gönlüne göre versin canım

Çok heycanlı gerçekten
Bir yandan da korkuyorum. Asla elim testlere gitmedi. Öylece, sakince bekliyorum. Ovitrelle sonrası normal regl tarihimizi mi beklemeliyiz, yoksa 14-15. Günlerde olunuyor mu mutlaka. Tecrübeli arkadaşlarımızın yorumları aydınlatsın beni. (Normalde 33-34 günde bir regl oluyorum, tedaviye göre sayarsak 4-5 gün sonra olmam lazım.)

Onu sordum ben de İlk mesajı da, herkesın degısıyor, 11.gün 14.gün 16.gün 18.gün cevapları geldı.. Yanı normal dongummde çatlamadan 14 gun sonra regl gelır hep, iğne ile nasıl olur bılmıyorum.. İnsallah hıc gelmez

Güzel şeyler dileyelim, güzel olsun inşallah. Nasibimizle birlikte, hayırlı, sağlıklı canlara yuva olsun bedenimiz.

15.günden sonra test yapınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…