Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takvimini yesinler senin
Cansın sen burcum benim
Larisimm surecini anlatiirmisin
Ne kullandin
Kac gun kullandin
Kacinci gün baslandi gibimm
Kachu
Halloş adetin 3. Günü başladı tedavim 1 hafta fostimon menopur vurdum 7. Gün cetrodite vurdum kontrole gittim 3 gün daha ilaç kullanmam gerekti ama önden giden yymırtalar çatlamasın diye 2 gün cetrodite vurdum son gün yumurtalar istenen büyüklükteydi 1 ovitrelle ve 2 gonapeptyl vurdum. 36 saat sonra opu oldu opu günü başlamak üzere sabah akşam lutinus fitil başladım opunun ertesi gününden itibaren gün gün yumurtaların durumu için aradılar 4. Günde 5. Gün transferi için arayıp saat verdiler duş alarak gelmemi parfüm deodorant vs sıkmamamı ve sıkışık gelmemi söylediler anestezisiz olacağı için tok gittim . Transfer saatimde beni aldılar özel bir katater ile içeri girdiler ve embriyoları bıraktılar. Transferin ertesi gün sabah akşam olmak üzere estrofem başladım tabi bu sırada lutinus a devam ettim. 2 aydır folik asite başlamıştım. Transferden sonraki 3. Gün 1 gonapeptyl daha vurdum ve 6. Gün test yaptım bhcg 123 ile gebeliği öğrendim 2 gün sonra tekrar kana bakıp düzenli artışın olup olmadığını kontrol edeceğiz
LaRisaCca kuzum hayırlı olsun şükür rabbim sonunda yeniden kısmet etti Rabbim inşallah saglicakla kucağına almayı nasip etsin rabbim kuzum Hayırlı olsun kuzum
Canımıniçi Allah razı olsun darısı sana olsun inşallah en kısa zamanda
Bn tutmadn agırdı o kdr su içmeme ragmn bugn tuvalete az çktm göbegm davul gibi duruyo
Canım ödem mi tuttun acana sen bak sen hiç yürüyüş yapıyo musun?
Ayakların hala soguk mu bbgm peki yoksa yanıyon mu
Evet canım ayacıklarım soğuk vücudumun en sıcak halinde bile ayaklarım serin

Tesekkur ederimm kuzumm
Bende nasil bir yontem olur bilemiyorum ama aksilik cikmazsa taze tranfer gibi dusunuyorumm
Fikir olsun dedimm

Tesekkur ederimm kuzumm
Bende nasil bir yontem olur bilemiyorum ama aksilik cikmazsa taze tranfer gibi dusunuyorumm
Fikir olsun dedimm
Canım buna sen karar vermiyorsun doktorun karar veriyor. Gidip ben taze düşünüyorum dr bey diyemezsin senin ultrason ve tahlil sonuçlarına göre senin için en doğrusuna dr un karar verecek. O yüzden sonsuz güveneceğin bir elde olman çok önemli

Yarn hemen yürüyüş yapıcm kuzum evin içinde yürüyodum sürekli ama dışarısı gibi olmuyor tbi tuvalet sorunum normalde yok ama bugn bi hayli şişim. Bnm ayagımda patik olmasına ragmen biraz sogk ateş ölçerim yol hiç blmyrm ateşimi

Haha
Yok ben taze olcamm dicim tazecik

H halleycik dr um daha önce oluşan gebeliklerim olduğu için var olan yumurtaların bana yeteceğini ve olanların iyi kalitede olacağını ön gördüğünden uzun protokol uygulamadı. Normalde herkese uzun protokol uyguluyor. Ayrıca taze diye başlayıp ohss durumunda embriyoları dondurmak zorunda da kalabilirdim

Tesekkur ederimm kuzumm
Fikir olsun dedimm
Yaaaa halleyytoooooo seni yiyerimmmm kız buna sen karar veremezsn vücudun nası tepki verck önemli olan o yani kararı o verck

Canım ben hergün yürüdüm. Söylüyodum zaten. Ayrıca hergün çıktım anneme gittim, araba kullanıyorum kan dolaşımı önemli

Canım ben hergün yürüdüm. Söylüyodum zaten. Ayrıca hergün çıktım anneme gittim, araba kullanıyorum kan dolaşımı önemli
Evde durmuyorum kuzu sürekli yürüyorum ayaktayım ama bnm zebani gibi başımda kocm ve ailesi oldugu için çıldırmaya az kaldı

İyi akşamlar canımıniçi
Valla ben dayanamayınca test yaptım pozitif gördüm gidip kan verdim 123 çıktı beni biliyosun yerimde duramadım yine iyi dileklerin için çok tşk ederim canım benim

İyi akşamlar canımıniçi
Valla ben dayanamayınca test yaptım pozitif gördüm gidip kan verdim 123 çıktı beni biliyosun yerimde duramadım yine iyi dileklerin için çok tşk ederim canım benim
Doktor ne dedi cnm Rabb'im bu kez kucağınıza almayı nasip etsin insAllah kuzum vala çok sevindim insAllah sağlıkla artar tutunurlar sana

Biliyorumm kuzumm azcik sabirsizim yaa ondan.
Hormonlara ilaclarin verdigi tepkiye gore degisebiliyormus herseyy
Doktorla ilk gorusmemde aldigim enerjiye goree karar vericim artik
İkinci bir alternatifte bakiyorumm

Doktor ne dedi cnm Rabb'im bu kez kucağınıza almayı nasip etsin insAllah kuzum vala çok sevindim insAllah sağlıkla artar tutunurlar sana
Canım dr um sağlıklı bir gebelik olarak göründüğünü söyledi cuma günü bunu teyit etmek için tekrar hcg bakalım dedi yüksek ihtimalle bu şekilde giderse haftaya cuma keseyi görürüz dedi
Aminnn güzel kalpli teyzemiz. Sen bu topiğin ilklerindensin o yüzden şuanda da yanımda olman çok kıymetli
Seni seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…