Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gaz bitti kuzu :)) bombardıman sona erdi. belirtimde yok günde 2-3 defa adet sancısı gibi kısa bi sancı oluyo o kdr testm olsa yapıcm ama yok
He iyi gaz bittiyse birine yakalanmadan süper boşver belirti arama insandan insana çok farkediyo, hatta çocuktan çocuğa bile farkediyo kimisi ilk çocukta hiçbişe yaşamıyo ikincide baya belirti oluyo ya da tem tersi falan, bünyeyle alakalı
LaRisaCca bak beni yükseltme olmazsa arar seni çok ağlarım beni çekmk zorunda kalırsn
O ne demek öyle o cücük buraya geleceeek, ağlamak yoook gülmek var, yarınlarda yarınlarda cücüklü günler var

Gaz bitti kuzu :)) bombardıman sona erdi. belirtimde yok günde 2-3 defa adet sancısı gibi kısa bi sancı oluyo o kdr testm olsa yapıcm ama yok
Kızzz sen bugun test yapmıcakmıydın al da yap hadi neyi beklıyorsun

Yaaa sen 22 si dememis miydiiiin ben mi yanlis hatrliyorum bende burda sabirsizlikla 22 sini bekliyorm hatta takvime bakiyorm srekli kacirmiyim diye bugunde tam sana yazcaktim lari gecmiyo gunlrr diye ay cok sevindim yaaaa cok cok sevindim. Saglikla ilerlesin insallah. Saglikla, sihatle, hayirlisiyla alin kucaginiza canim benim

Test mafyasının başkanı nasıl dayansın o kadar

Canım çok tşk ederim güzel dileklerini senin için de temenni ediyorum
LaRisaCca bak beni yükseltme olmazsa arar seni çok ağlarım beni çekmk zorunda kalırsn
Oyyy gelip seni teselli ederimmmm ama pozitif olacak
Kizlar mesaj geldii de tahlileriniz cikti diye ama enabiza nezaman düser
Hemen düşer canim
Oyy kuzum teşekkür ederim, bunlar 2 tane çok büyük ihtimal
Ne demek canım inşallah bi işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…