Cansın sen burcum benim
Halloş adetin 3. Günü başladı tedavim 1 hafta fostimon menopur vurdum 7. Gün cetrodite vurdum kontrole gittim 3 gün daha ilaç kullanmam gerekti ama önden giden yymırtalar çatlamasın diye 2 gün cetrodite vurdum son gün yumurtalar istenen büyüklükteydi 1 ovitrelle ve 2 gonapeptyl vurdum. 36 saat sonra opu oldu opu günü başlamak üzere sabah akşam lutinus fitil başladım opunun ertesi gününden itibaren gün gün yumurtaların durumu için aradılar 4. Günde 5. Gün transferi için arayıp saat verdiler duş alarak gelmemi parfüm deodorant vs sıkmamamı ve sıkışık gelmemi söylediler anestezisiz olacağı için tok gittim . Transfer saatimde beni aldılar özel bir katater ile içeri girdiler ve embriyoları bıraktılar. Transferin ertesi gün sabah akşam olmak üzere estrofem başladım tabi bu sırada lutinus a devam ettim. 2 aydır folik asite başlamıştım. Transferden sonraki 3. Gün 1 gonapeptyl daha vurdum ve 6. Gün test yaptım bhcg 123 ile gebeliği öğrendim 2 gün sonra tekrar kana bakıp düzenli artışın olup olmadığını kontrol edeceğiz
Canımıniçi Allah razı olsun
darısı sana olsun inşallah en kısa zamanda
Canım ödem mi tuttun acana sen
bak sen hiç yürüyüş yapıyo musun?
Evet canım ayacıklarım soğuk vücudumun en sıcak halinde bile ayaklarım serin