Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bariz 2 kat bi koyuluk var testte bu kadar hızlı koyulasmasi bana ikizleri mi müjdeliyor acaba ya
Bugün ki sonuçtan az çok anlarız kuzum Bülent hoca 2 hafta sonraya randevu verir sana 6+3 veya 5 te gel der ondan sonra kimle devam edeceksin

Bugün ki sonuçtan az çok anlarız kuzum Bülent hoca 2 hafta sonraya randevu verir sana 6+3 veya 5 te gel der ondan sonra kimle devam edeceksin
Ebru tarıma gitmeyi düşünüyorum canım beni tanıyor artık çünkü ama İskenderun'da basit şeyler için Sinan hoca ile devam etmeyi planladim. Ebru tarım özel sağlıktan faydalandirsa doğumu da onda yapardım ama faydalandirmiyor

Canım şimdi ikiz ise bhcg daha hızlı yükselecek ya daha erken çağırır belki

Yine verilmez mi kuzu alıyorlar demek o saatte
O saatte doktor da hemşiresi de yoktu ben arkadaşıma denk geldim sekreterin ekranından istem yaptı öyle kan verdim şanslıydım o gün o yüzden bugün 12 den önce olacak şekilde gidecem canım 11_12 arası 1 saatten de birşey olmaz o kadar

Hadi hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…