Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saa hiç haberim yoktuki bundan, sabah kalkınca ilk idrarla yapıyodum ben, saat sabah 10 gibi falan,nasıl yapmam gerekiyorki yanlış sonuç mu vermiştir şimdi bu testler ???
büyük ihtimal yanlış sonuç aldın cnm instagramda birgebeningünlüğü diye bir sayfa var ve you tubeda paylaşımları var istersen onlara bak en doğru bilgiyi ordan alırsın

Canım yumurta toplama yapıldı bana e2 değerim çok yüksekti dinlenmeye aldı doktor önümüzdeki ay transfer olacak inşallah
Hmm anladım aşko çok geçmiş olsun iyi dayanmissiniz Ayseee1987 duyuyon mu asko

Allahıııım sağlıcakla gelsinler inşalllahhhhh teyze oluyoruuuuuuuzzz ayyy benim kalbimden hep ikizlerin olacak diye geçiyodu aşko inşallah ikizlerdiiiirrrr biri kız biri erkek felan olsa ahhh allahım yicemmmmmmmm

yaaa işte laflara bak yaaa ayy canım moralini bozuyorsa hiç muhattap olma yaa ben artık kişmseye tahammül edemiyorum ki sen şuan özel bir durumdasın kendisinin çocuğu varmı

Kızlarrrrrrrrrr ölücem şimdiii
Harika bir haber daha, Allahım devamını getirmeyi nasip etsin. Sağlıkla ilerlesin. Ne eltinizi, ne başka bir şeyi ennnn en takmayacağınız dönem bence. Tadını çıkarın. Şuan büyük bir mucizenin, bedeninizdeki serüvenine odaklanın, her şeye gülümseyin ve geçin. İnsanlar daima inceliksiz konuşur, durduramazsınız. Hayırlısı ile güzel şeyler duymaya devam edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…