- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #69.481
Olacakkk Melindam Allahın izni ile çok yakındaYaaaa gerçekten olacak mı o günler gelecek miGeçen gün rüyamda testten teste koşuyordum, iyice kafayı yedim
Canım maşallah nasıl q sevindim anlatamam sağlıkla ilerler keseleri kalp atışlarını da duyarsnz insAllahKızlar 410.3
Canım daha erken sanki hayırlısıyla pozitif görürsün insAllah10. Günden koca bi tek çizgi ...
Yaaaaaa geçmişte eltinin gicikligini okudukça heyecanla merakla duayla okudum sayfaları testini gördüğümde çok duygulandım hikayeni bilmiyorum seni tanımıyorum ama inan gözümden yaş geldi Rabb'im kimseye aratmasın isteyen herkese sağlıkla nasip etsin insAllah çok sevindim Rabb'im sağlıkla kucağına aldirsi insAllah sağlıkla ilerlerKızlarrrrrrrrrrölücem şimdiii
Sagol balım tşk edermYiaaagözün aydın
NE blym kuzu işte böyle söyledi içime kurt düşürdü durduYuh daha 1 mm falanbenim 5. haftadan sonra çok hafif bi şişme başlamıştı ama kalça kemiği daha çabuk genişliyor. Kilom aynı olduğu halde kotlar dar geliyordu 6. Haftada
ALLahm sonuna kdr götürsn saglıkla inşallah bbgm RABBm hpmze nasip etsn güzel bir evlat inşallah sıra sizlerde hadi biz görevimizi yaptıkAllahııım gözlerim parladııı maşallah sanabak dedik dimi bundan sonra hiiiiç aklına kötü bişey getirmiyosun her şey düzgünce ilerleyecek Allahın izniyle, şenlikler başlasııın, açtınız yolu geliyoruz peşinizdeen
Ay tüh ya, bakıyım onlara da sen nası yapıyosun ovülasyon testlerini kısaca nelere dikkat etmem gerektiki
Bırakma folik i canımAmin inşallah kuzum. folik asit kullanıyorum ama kan değerlerimi hiç bilmiyorum bir kan vereyim dediğin gibi. sen nasılsın :)topiğimizin minnağı ne yapıyor
Cerocumm aminnn inşallah kuzumAllahım sana tutunup hiç bırakmazlar inşallah seni bebişlerin
Evet söylersen Dr bunu uygulamaya geçebilir canımbende femara ile denemek istiyorum sadece bu ay bakalım öyle söylicem :)
Tabiki değerlendirme oldu bebeğimmm
Ayy inşallah senin için çok dua edicenHadi bakalım inşallah bulurlar birbirlerini bu sefer artık
AA süper haber canım bu çok şükürDün hsg çektirdim canım bebek yatağına miyomlar etki etmiyormuş bası ve şekil bozukluğu yok çok şükür
Ayy Allah mı soyletti kızCanımmm bunlar üçüz falan mı yahuuayy maşallah çok sevindim sağlıcakla al kucağına inşallah canım bizlerede dua eder misin senin duan duble kabul olur
Evet canım Allah kısmet ederse inşallahCanım ikizlermiy mişşşş çok sevindimm
Ne demiştim ben sana o eltini boğmak lazımKızlarrrrrrrrrrölücem şimdiii
Ay inşallah canım benimminnoşlar geliyor yani
Allahıııım sağlıcakla gelsinler inşalllahhhhh teyze oluyoruuuuuuuzzzayyy benim kalbimden hep ikizlerin olacak diye geçiyodu aşko inşallah ikizlerdiiiirrrr biri kız biri erkek felan olsa ahhh allahım yicemmmmmmmm
Canımın içi çok teşekkür ederiz darısı sizlere inşallahHayırlı olsun inşallah çok duygulandım .@LaRisaCca sanada hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağınıza alın dualarınıza talibiz gebelerin duası kabul olur derler
Harika bir ikiz yükselişi❤❤❤
Teşekkür ederiz ömür teyzesi
ZORLu yollardn geldm bnde kuzu kolay olmadı inşallah bu sfer saglıkla ilerler kalbinin güzelliğinden öperim allah bin razı olsun sağlıkla ilerler inşallahCanım maşallah nasıl q sevindim anlatamam sağlıkla ilerler keseleri kalp atışlarını da duyarsnz insAllah
Canım daha erken sanki hayırlısıyla pozitif görürsün insAllah
Yaaaaaa geçmişte eltinin gicikligini okudukça heyecanla merakla duayla okudum sayfaları testini gördüğümde çok duygulandım hikayeni bilmiyorum seni tanımıyorum ama inan gözümden yaş geldi Rabb'im kimseye aratmasın isteyen herkese sağlıkla nasip etsin insAllah çok sevindim Rabb'im sağlıkla kucağına aldirsi insAllah sağlıkla ilerler
Hayırlı olsun cnm, çok sevindim muayenenin güzel geçmesine, şimdi sıra temelini atmada.. İnşallah bu ay güzel haberler alırsınKizlar selam oncelikle hepinizin kandili mübarek olsun. simdi doktordan geldim geçen ay 19 mm olan yumurtam bu ay 23 mm olmuş. Rahim kalınlığı falan cok iyi dedi doktor hemen catlatma iğnesi vurdu orada. Bu ay femaraya ek olarak bal tarçın corekotu kuru kullanmıştım onun etkisidir belkide böyle buyumesinin.Yalnız anlamadığım bi şey var surekli sag taraftan yumurtluyorum yine bi tane yumurtam var. Rabbim insallah nasip eder.
Her ay aynı taraftan yumurtlamam normal mi? Birde yarin aksam iliski pazar iliski ve salı iliski dedi.
Amin insAllahZORLu yollardn geldm bnde kuzu kolay olmadı inşallah bu sfer saglıkla ilerler kalbinin güzelliğinden öperim allah bin razı olsun sağlıkla ilerler inşallah
geçen ay bu kürü kullanmadım 2 yumurtam oluşmuştu biri 15 diğer 19 mm di, rahim kalınlığım 8,5 di; lakin olmadı. bugün kontrolüm vardı tek yumurta 22mm kalınlık da 9,9 olmuş.. çok iyi dedi.. Kür için adetin 2. gününden itibaren yumurtalama gününe kadar kullanın diyorlar. sonra bırakın.Kızlar yumurtalar büyümemis 13 12 falan dedi pazartesi tekrar çağırdı aşılama için en erken Çarşamba en geç cuma dedi sizce bal tarçın çörek otu kullanmak için geçmi kaldım veya geç değilse nasıl kullanılırLaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom
BN Tüm kalbimle inanıyorummm bunaaa bbgmKızlar topiğimiz şenlendi
Artık şansımız kısmetimiz açıldı bence.
Her ay birimiz hamile kalacak.
Ve hepimiz göbüşümüzde bebekler varken sohbet edeceğiz gibi hissediyorum
Göreceksiniz Ayşe dediydi dersiniz
DGru görüyosun ilk defa bir teste şaşı olmadan baktmAyyy canımmmmm. Ben ne görüyorummmmmmm
Kuzummm sana çok dua ettm inanki hep içten gelerek bence sen bu tedavinle çok güzel sonuçlar elde edeceksn biz sana her daim dua edicez.. seni seviyorum balımm kalbin kdr güzel bir hayatın olsun bnmde kandada net bi çıksn hayrlısındn her gn dualarımda olacaksnz
bbgm bnde ateş ölçer bozuldu bidaha almadm inan ki ama ayaklarm buz gibi genelde
Amin Ayşe MMM aminnnKızlar topiğimiz şenlendi
Artık şansımız kısmetimiz açıldı bence.
Her ay birimiz hamile kalacak.
Ve hepimiz göbüşümüzde bebekler varken sohbet edeceğiz gibi hissediyorum
Göreceksiniz Ayşe dediydi dersiniz
Canım Allah razı olsun çok mutluyum ve şaşkınım inşallah bu defa kucağımıza alırızCanım maşallah nasıl q sevindim anlatamam sağlıkla ilerler keseleri kalp atışlarını da duyarsnz insAllah
Canım daha erken sanki hayırlısıyla pozitif görürsün insAllah
Yaaaaaa geçmişte eltinin gicikligini okudukça heyecanla merakla duayla okudum sayfaları testini gördüğümde çok duygulandım hikayeni bilmiyorum seni tanımıyorum ama inan gözümden yaş geldi Rabb'im kimseye aratmasın isteyen herkese sağlıkla nasip etsin insAllah çok sevindim Rabb'im sağlıkla kucağına aldirsi insAllah sağlıkla ilerler
Asko rahim kalinligim 14 mm ilaç vermişti bitince bırak dedi güzel kalınlaşmış dedi adetin kaçıncı günü gitmiştn doktora kaç defa kontrole gittingeçen ay bu kürü kullanmadım 2 yumurtam oluşmuştu biri 15 diğer 19 mm di, rahim kalınlığım 8,5 di; lakin olmadı. bugün kontrolüm vardı tek yumurta 22mm kalınlık da 9,9 olmuş.. çok iyi dedi.. Kür için adetin 2. gününden itibaren yumurtalama gününe kadar kullanın diyorlar. sonra bırakın.
Sende iyi ki varsın bebişim evet birbirimizi tanimiyoruz ama duamız aynı duam belli duyan belli diyorlar ya bizimkisi o hesap Allah'ım hepimizin kucagimizi doldursun sende dötünün kesilmesinden kurtuldunKIZLar hepinizden allah razı olsun usanmadan sıkılmadn beni teselli ettiniz üstelik birbirimizi tanımıyoruz rabbim bu yolda her zmn dedigim gibi kimsenin kucagını boş bırakmasın bu yolda hepmz hakediyoruz bizler güzel birer anne olcaz ben çok eminim aLLAHM BU YOLDA hepmzn yardımcısı olsun inşallah hamile olanlar ve daha çok başında olan bizlere de saglıkla bir gebelik nasip olsun inşallah hepinizi çok sevyrm hepiniz iyiki varsınız
Eee bize de hayırlı olsun demek düşer demiştim sana bu işin belirti ile ilgisi yok diyeKızlarrrrrrrrrrölücem şimdiii
Topik çıldırdıEee bize de hayırlı olsun demek düşer demiştim sana bu işin belirti ile ilgisi yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?