Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa gerçekten olacak mı o günler gelecek mi Geçen gün rüyamda testten teste koşuyordum, iyice kafayı yedim
Olacakkk Melindam Allahın izni ile çok yakında inositolu kullanmaya devam
Kim bilir belkide sırada sen varsın

Canım maşallah nasıl q sevindim anlatamam sağlıkla ilerler keseleri kalp atışlarını da duyarsnz insAllah
10. Günden koca bi tek çizgi ...
Canım daha erken sanki hayırlısıyla pozitif görürsün insAllah
Kızlarrrrrrrrrr ölücem şimdiii
Yaaaaaa geçmişte eltinin gicikligini okudukça heyecanla merakla duayla okudum sayfaları testini gördüğümde çok duygulandım hikayeni bilmiyorum seni tanımıyorum ama inan gözümden yaş geldi Rabb'im kimseye aratmasın isteyen herkese sağlıkla nasip etsin insAllah çok sevindim Rabb'im sağlıkla kucağına aldirsi insAllah sağlıkla ilerler

Rabbim topikteki ve isteyen herkese sağlıkla nasip etsin insAllah kızlar Rabb'im kimseye aratmasın çok zor çok farklı duygu yaşamayan anlamaz cidden bı çoğunuz kadar hem maddi anlamda hem süreç olarak zorlanmasak da beklemek çok zor cidden mübarek aylarda tüm kalbimle dua ediyorum hepinize

ALLahm sonuna kdr götürsn saglıkla inşallah bbgm RABBm hpmze nasip etsn güzel bir evlat inşallah sıra sizlerde hadi biz görevimizi yaptık

Amin inşallah kuzum. folik asit kullanıyorum ama kan değerlerimi hiç bilmiyorum bir kan vereyim dediğin gibi. sen nasılsın :)topiğimizin minnağı ne yapıyor
Bırakma folik i canım rahatı yerlnde sukur olsun darısı sana olsun nur ummm
Allahım sana tutunup hiç bırakmazlar inşallah seni bebişlerin
Cerocumm aminnn inşallah kuzum
bende femara ile denemek istiyorum sadece bu ay bakalım öyle söylicem :)
Evet söylersen Dr bunu uygulamaya geçebilir canım
Tabiki değerlendirme oldu bebeğimmm
Hadi inşallah bu defa canim
Hadi bakalım inşallah bulurlar birbirlerini bu sefer artık
Ayy inşallah senin için çok dua edicen
Dün hsg çektirdim canım bebek yatağına miyomlar etki etmiyormuş bası ve şekil bozukluğu yok çok şükür
AA süper haber canım bu çok şükür gözün aydın
Canımmm bunlar üçüz falan mı yahuu ayy maşallah çok sevindim sağlıcakla al kucağına inşallah canım bizlerede dua eder misin senin duan duble kabul olur
Ayy Allah mı soyletti kız tabiki hep dualarimdasin
Canım ikizlermiy mişşşş çok sevindimm
Evet canım Allah kısmet ederse inşallah
Kızlarrrrrrrrrr ölücem şimdiii
Ne demiştim ben sana o eltini boğmak lazım
minnoşlar geliyor yani
Ay inşallah canım benim
Allahıııım sağlıcakla gelsinler inşalllahhhhh teyze oluyoruuuuuuuzzz ayyy benim kalbimden hep ikizlerin olacak diye geçiyodu aşko inşallah ikizlerdiiiirrrr biri kız biri erkek felan olsa ahhh allahım yicemmmmmmmm
Canimm darısı sizlerden o hayalleri almaya
Hayırlı olsun inşallah çok duygulandım .@LaRisaCca sanada hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağınıza alın dualarınıza talibiz gebelerin duası kabul olur derler
Canımın içi çok teşekkür ederiz darısı sizlere inşallah
Harika bir ikiz yükselişi❤❤❤
Hadi inşallah canim
Teşekkür ederiz ömür teyzesi

ZORLu yollardn geldm bnde kuzu kolay olmadı inşallah bu sfer saglıkla ilerler kalbinin güzelliğinden öperim allah bin razı olsun sağlıkla ilerler inşallah

Hayırlı olsun cnm, çok sevindim muayenenin güzel geçmesine, şimdi sıra temelini atmada.. İnşallah bu ay güzel haberler alırsın

KIZLar hepinizden allah razı olsun usanmadan sıkılmadn beni teselli ettiniz üstelik birbirimizi tanımıyoruz rabbim bu yolda her zmn dedigim gibi kimsenin kucagını boş bırakmasın bu yolda hepmz hakediyoruz bizler güzel birer anne olcaz ben çok eminim aLLAHM BU YOLDA hepmzn yardımcısı olsun inşallah hamile olanlar ve daha çok başında olan bizlere de saglıkla bir gebelik nasip olsun inşallah hepinizi çok sevyrm hepiniz iyiki varsınız

geçen ay bu kürü kullanmadım 2 yumurtam oluşmuştu biri 15 diğer 19 mm di, rahim kalınlığım 8,5 di; lakin olmadı. bugün kontrolüm vardı tek yumurta 22mm kalınlık da 9,9 olmuş.. çok iyi dedi.. Kür için adetin 2. gününden itibaren yumurtalama gününe kadar kullanın diyorlar. sonra bırakın.

BN Tüm kalbimle inanıyorummm bunaaa bbgm
Ayyy canımmmmm. Ben ne görüyorummmmmmm
DGru görüyosun ilk defa bir teste şaşı olmadan baktm
Kuzummm sana çok dua ettm inanki hep içten gelerek bence sen bu tedavinle çok güzel sonuçlar elde edeceksn biz sana her daim dua edicez.. seni seviyorum balımm kalbin kdr güzel bir hayatın olsun bnmde kandada net bi çıksn hayrlısındn her gn dualarımda olacaksnz

Amin Ayşe MMM aminnn
Canım Allah razı olsun çok mutluyum ve şaşkınım inşallah bu defa kucağımıza alırız

Asko rahim kalinligim 14 mm ilaç vermişti bitince bırak dedi güzel kalınlaşmış dedi adetin kaçıncı günü gitmiştn doktora kaç defa kontrole gittin

Sende iyi ki varsın bebişim evet birbirimizi tanimiyoruz ama duamız aynı duam belli duyan belli diyorlar ya bizimkisi o hesap Allah'ım hepimizin kucagimizi doldursun sende dötünün kesilmesinden kurtuldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…