Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hatun hanım senin bebişin cinsiyeti belli olmadı mı daha???
Belli olmuştur da biz öğrenmedik hala.
Doktora gittiğimizde 13.hafta da idik erkek gibi ama kordon olabilir dedi. Normalde 1 ay sonra gel ama illa cinsiyet öğreneceğim dersen 2 hafta sonra gel dedi ama ben bir aksilik olmaz ise 1 ay beklicem.
Çok gittik geldik hastaneye az ara verelim dedim.

Peki bakalım kuzucum beni etiketlemeyi unutma

Günaydın kuzular kızlar eşim icin takviye almak istiyorum ama sizce proxeed plus mu yoksa impryl mi
Bize Proxeed daha iyi geldi canım.
Teooo senin bebişlere de çok az kaldı deseneeee
İnşallah canım benim
Tup bebek surecinde tekrr rahim filmi isteniyormu canlar
1,5 yil once cekilmistimm
Doktor gerek görürse ister canım. Bana birşey demedi henüz
Tünaydın kızlarr, güne adet olarak başladım yeni ay yeni umutlar
Bu ayda bebişin kavuşursun inşallah canım

Bize Proxeed daha iyi geldi canım.

İnşallah canım benim

Doktor gerek görürse ister canım. Bana birşey demedi henüz

Bu ayda bebişin kavuşursun inşallah canım
Canım dahiliye tahlillerimde insülin direncim çıktı. Şimdi doktorum hiç hormonlarıma bakmamıştı düz ara ilaca başlatmıştı. Yeni doktorla iyice konuşcam oda hormonlarıma bakarsa eğer. Onlarda sıkıntı çıkarsa belki bir iki ay onları ve insülini düzeltmekle geçer diyorum ilaca başlatmaz belki de

Eşime söyledim oda şöyle fark etmiş ben dikkat etmemiştim ilaçları kullandığından beri diyorsun bunu acaba ilacın yan etkisi mi diye

Engeller ortadan kalkarak sürecin devam etmesi daha iyi olur canım.

Engeller ortadan kalkarak sürecin devam etmesi daha iyi olur canım.
Bende öyle düşündüm canım. Boş boş hormon yükleneceğime. Bir kaç ay sabreder sorunları halleder ondan sonra başlarım. Tabi doktor ne önerir yine bilmiyorumda

Bende öyle düşündüm canım. Boş boş hormon yükleneceğime. Bir kaç ay sabreder sorunları halleder ondan sonra başlarım. Tabi doktor ne önerir yine bilmiyorumda
Topiğin bekleme şampiyonuyum. Çok iyi beklerim söylemesi ayıp sonu güzel olsun da bekleriz

Tup bebek surecinde tekrr rahim filmi isteniyormu canlar
1,5 yil once cekilmistimm
Bana istedi doktor canım. 9 ay evvel çekilmiştim ameliyat esnasında.
Tüp bebek doktoruyla görüştüm 2 ay evvel tekrar istedi çekildim.

Tünaydın kızlarr, güne adet olarak başladım yeni ay yeni umutlar
Aynen canım çok şükür ki adetlerimiz düzenli benim de 10 gün kaldı bakalım neler olacak. Martta tüp bebeğe baslıcaz insallah hayırlısıyla

Topiğin bekleme şampiyonuyum. Çok iyi beklerim söylemesi ayıp sonu güzel olsun da bekleriz
Ne kadar süredir bekliyodun oraları kaçırdım ben
Aynen canım çok şükür ki adetlerimiz düzenli benim de 10 gün kaldı bakalım neler olacak. Martta tüp bebeğe baslıcaz insallah hayırlısıyla
Eğer değerlendirdiysen inşallahh bu ay gelirde tüpe gerek kalmaz kuzumm

Kizlar selam hepinize bisey sormak istiyorum..adetin 5.gunu femaraya başladım ve adetin 9.gunu inanılmaz kasik ağrım oldu 12.gunu doktor kontrolüm vardi gittiğimde solda yok sagda yumurtanın olduğunu söyledi ona da agrimdan bahsettim 9.gun catladiysa bile göremeyiz artik dedi. Baktığında catlamamis 1 yumurta vardi hemen igne vurdu. Acaba diyorum pazartesi de başka yumurtam catladiysa perşembe de iğne oldum bi sorun olur mu ya dollendiyse erken çatlayan yumurta iğnenin zararı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…