Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımmm amin sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah valla kan sonuçlarında biraz sıkıntı vardı. Zaten siroz hastası. Baya korkuttu bizi. Şükür diyeyim şuan için. Eee tek mi bebişimiz ? Ayy çok heyecan yaptım

Kuzummm ayy çok teşkkr ederiz bbgm allah razı olsun aynen öyle ayagımızı sürüyerek gidiyoruz allah nasip ederse saglıkla ilerletsin inşallah kucagımıza alacagımız günlerde gelir hepimizin Annen için üzüldm ama bir sonraki msjda iyi oldugunu gördüm allah saglık versn cnm başınızdan eksik etmesn inşallah

Canımm nasıl duygulandım amiin Allah razı olsun Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Bak dedim ben sana yetiştiniz bize Biz yolun yarısını geçtik bile zaman çok hızlı geçiyor. Çokk sevindim valla rabbim dualarımız geri çevirmesi çok şükür

iyi geçinenler bile arkasından dedikodu yapıyordur ya.. çok eminim artık
Çok doğru ben 3 yıl çektim 2 elti 2 görümceyi aman aman illallah ettim. Konusmayı görüşmeyi kestim suan cok rahatım , kavgayıda onlar cıkardı ekmeğime yağ sürülmüş oldu canıma minnet

Yaaaa gerçekten olacak mı o günler gelecek mi Geçen gün rüyamda testten teste koşuyordum, iyice kafayı yedim
Ben de sürekli rüyamda erkek çocuk görüyorum. 2-3 yaşlarında. 3 gün üst üste farklı şekilde erkek çocuk gördüm. İnşallah gerçeği de bulur bizleri.

Amin canım benim şu anda değerlerin artışına göre ikiz gebelik gibi görünüyor ama henüz kese görmedim tabi canım annenin şuan iyi olmasına çok sevindim Allah şifa versin canım
Bı kaç zamandır fıtı fıtı dan sonra baş agrisi çekiyorum neden acaba başımın arka kısmı enseden yukarısı ağrıyor
Çok tuhaf birşey
Çok doğru ben 3 yıl çektim 2 elti 2 görümceyi aman aman illallah ettim. Konusmayı görüşmeyi kestim suan cok rahatım , kavgayıda onlar cıkardı ekmeğime yağ sürülmüş oldu canıma minnet
Oh oh ne güzel kafan rahatlamistir ben de şuan gorusmuyorum çok mutluyum
Ben de sürekli rüyamda erkek çocuk görüyorum. 2-3 yaşlarında. 3 gün üst üste farklı şekilde erkek çocuk gördüm. İnşallah gerçeği de bulur bizleri.
Rabbim hayirlara çıkarsın inşallah canım gerçeği de seni bulacak elbet sabır

Amin balım amin hepmize inşallah biz sürüyerek gidiyoruz bak 3 ledik darısı sizlere

Kuzu hele bi kan sonuçlarım sağlıkla ilerlesin hayrlısndn yapacm onu kafama direk koydum
inşallah sağlıcakla ilerler.. gerisi boş işler ama eltine yap bak

Yaaaa yerim cücüşleri bende iyiyim hamdolsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…