Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kuzular kızlar eşim icin takviye almak istiyorum ama sizce proxeed plus mu yoksa impryl mi
Canım biz tüp yapacağımız ay eşim proxeed plus kullandı memnunduk impryl den de memnunduk
Tup bebek surecinde tekrr rahim filmi isteniyormu canlar
1,5 yil once cekilmistimm
Canım ben cekilmedim ama sanırım histeroskopi olduğumdan
Tünaydın kızlarr, güne adet olarak başladım yeni ay yeni umutlar
Canım benim inşallah bu ay mujdeni verirsin
Eşime söyledim oda şöyle fark etmiş ben dikkat etmemiştim ilaçları kullandığından beri diyorsun bunu acaba ilacın yan etkisi mi diye
O kadar kullandım hiç olmadı bende Dr una soyledin mi

Hayırlısıyla inşallah canım ama insülin direnci flan cıktı belki doktor önce onu düzeltmek isteyebilir tedaviye devam etmeden

Kızlar bunu görünce kahkaha attım
Ayyy bayıldım buna
Selam canım kan tahlili alıyorlar yumurtanın catlayinca değişen değerlerimizden önden çatlayan yumurta var mı anlaşılıyor çatlayan yumurta diğerlerini çürütüyor o yüzden mesela tüp bebekte önden catlayan olursa o yumurtaları döndürüp 2-3 ay sonra transfer ediyorlar .
Aslında burda hep konuşuyoruz ya eğer cinsel perhiz gerektirmeyen yani aşılama ve tüp dışında bir tedavi alıyorsak gün aşırı değerlendirmeyi bırakmamak lazım çatlayan olursa kaçmasın diye
Hayırlısıyla inşallah canım ama insülin direnci flan cıktı belki doktor önce onu düzeltmek isteyebilir tedaviye devam etmeden
Canım inofolic kombi kullandın mi hic
Bebekler nabıyonuz? LaRisaCca bacım eşim promen başladı. Doktor neler vermişti size?
Canım biz kısa protokol başladık Dr benim ilaclarim dışında hiçbir şey vermedi eşimde hareketlilik sayı morfoloji sorunu yoktu bende de perdeden başka pr yoktu zaten histeroskopi de olmuştum ama tüpten önceki ay biz birer kutu d vitamini kullandık ben öncesindeki ay da kullanmıştım 1 ay inofolic kombi içtim 2 ay vvelden folik asit başlamış oldum eşim de impryl tableti hiç bırakmadı ama son ay proxeed plus icti bunları biz kendi kafamizdan kullandık Dr vermedi çünkü tahlilleerimizde sorun yoktu canım

Ben hasar vardı diye yanlış hatırladım o zaman canım. Ben de diyom ki kafama göre alsam Yani teste vereceğim parayı vitamine versem. Hasar yoksa zararı olur mu? yani promen de çok kapsamlı içinde bi ton şey var. Ekleme yapsam mı?

Canım vitamin takviyesinden sorun çıkmaz ama herturlu hasar testi yaptırmalısınız çünkü hasar var ise başka tedavi yöntemleri uygulanıyor vitamine ek olarak.

Canım benim 2.hasar testini henüz yapmadık. Ama bu süreçte eşim emodeks, klomen, solgar E vitamini, proxeed plus, ve içi dışı keçi boynuzu oldu sayıya ve harekete fayda etti. Bakalım hasarı düşürdü mü.

Şifa olsun vesile olsun inşallah cancağzım. Rabbim yüzünü güldürsün.

Yok asko hiç o yönden düşünmedim ki ilacın yan etkisi olarak

Ne kadar süredir bekliyodun oraları kaçırdım ben

Eğer değerlendirdiysen inşallahh bu ay gelirde tüpe gerek kalmaz kuzumm
İnşallah canım ya değerlendirdik 3 gün üst üste nasipse gelir bu ay bizim bebişler nazlı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…