Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen de kısaca sürecini anlatabilir misin bizlere vesile olması adına :)))

Canım sen de kısaca sürecini anlatabilir misin bizlere vesile olması adına :)))
Benim 5.denemem 2 yıldır tüp bebek tedavileriyle uğraşıyorduk..eşimde spermde ileri hareket sıkıntımız vardı ben de 39 yaşındayım haliyle yumurta kalitesi de etkendi..OPU öncesi 3 ay biesteron ve Q enzim kullandım eşimde impryl kullandı . Embriyolarımıza genetik NGS yapıldı ..öncesinde de 1 yıl önce yani histereskopi oldum ve çok şükür pozitifi gördüm idrarda pazartesi de kan vereceğim

Aynen kuzum impryl i bize bi Prof önermişti proxeed i de buralardan çok duydum ama bende proxeed alacağım galiba

Canım inofolic kombi insülin direnci ni de dengeliyor.yumurta kalitesini arttırıyor, strese bile iyi geliyor. Özellikle polikistik over olanlara çok öneriyorlar. E Elifkskl kullandı hamile kaldı. Dream1988 kullandığı ay hamile kaldi
Bak ..
Bende, edaecoo da , Y yesilcayyy da hep oldu bu lekelenme
Cen

Canımm aminn Ayy hadi bakalım. Sağlıkla gelsin 1de olur 2 olursa güzel olur benim de çok fazla artış olmuştu. Keseye kadar heyecan hep olacak
Tabi canım 1 ya da 2.. sağlıkla gelsin tek duam bu
bu kulaklığın adı tam olarak nedir canlar?
Ben tam almaya gitmiştim eşim almış beni aradı Xiaomi Bluetooth kulaklık olarak biliyorum ben . Xiaomi tlf aldım o yüzden bunu aldım canim

merve

Evet 2 ay kullandım ben inofolic şase olanını etkili bence özellikle polikistik over olanlar mutlaka denesin bende bir polikistik overim

Amh kaçtı? Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…