Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey sorcam, femarayı adetimin 2. Günü başladım ve döngünün 9. Günündeyim 4 yumurta olmuş ve 12 mm sizce nasıl gelişmesi?
Canım yumurta sayın da gelişim de çok iyi çünkü 14. Gün (ortalama hesaplamaya göre) ovulasyon oluyor 9. Günde 12 mm olan 14. Günde 22 mm olmalı bu da gayet iyi
Yok asko hiç o yönden düşünmedim ki ilacın yan etkisi olarak
Takipte kal bakalım

Canım yumurta sayın da gelişim de çok iyi çünkü 14. Gün (ortalama hesaplamaya göre) ovulasyon oluyor 9. Günde 12 mm olan 14. Günde 22 mm olmalı bu da gayet iyi
Rabbim inşallah bu ay nasip eder. Sana ve edaecoo ya çok sevindim sağlıklı ilerlesin inşallah

Takipte kal bakalım
Aynen asko ben sürekli baş ağrısı çeken biri değilim bu durum eşimin dikkatini bu sekilde çekmiş

Yok hiç kullanmadım canım. Bir şişe inositol kullandım bi ara. Sonra bıraktım. Geçen ay folidays kullandım. Bu ay regenesis max kullandım. Hepsini sıra sıra deniyorum. O dahamı bana göre. Bide onu alayım
2018den beri uğraşıyorum. 13 aydır 2.tüp bebeğe başlamayı bekliyorum
Ay daha fazla bekleme canım inşallah ne zaman başlayacak 2. Tüp
İnşallah canım ya değerlendirdik 3 gün üst üste nasipse gelir bu ay bizim bebişler nazlı çıktı
İnsallah canımm. Çok çok nazlılar gelince popolarını ısırcaz onların görcekler Ballikko

Cen
Canımm aminn Ayy hadi bakalım. Sağlıkla gelsin 1de olur 2 olursa güzel olur benim de çok fazla artış olmuştu. Keseye kadar heyecan hep olacak

Aaa o zaman yanlış hatırlamışım... haklısın deneyelim de gerisi Allah a kalmış, inşallah vesile olur da bebişlerimizi görürüz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…