Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LaRisaCca son ignemi sanırım yarın yapacam bitecek 100ml falan kaldı sona doğru acıtıyor sanırım az önce acıttı baya pazartesi kontrole gidecem olurda buyumezse iptal mi eder
Anam sendeki hicbirsey bende olmadı bende acı olmuyordu canimberk belki ondan büyümüştür Allah'ın izniyle olumsuzuhic düşünme tedavin olacak ve herşey güzel olacak

Anam sendeki hicbirsey bende olmadı bende acı olmuyordu canimberk belki ondan büyümüştür Allah'ın izniyle olumsuzuhic düşünme tedavin olacak ve herşey güzel olacak
Amin inşallah dün gittiğimde doktor kasik agrin varmı demişti bende yok demiştim yoktu ama genellikle yumurtalarım büyürken ağrı cekiyorum bu sabah aşırı derece kasikta ağrım vardı sancı çektim inşallah büyüyordur.
Belki ben korktuğum için ağrı cekmisimdir geriliyorum ister istemez

Ağrı varsa buyuyordur canım üzülme Dr bana da soruyordu ağrım yok diyordum ol masi gerek herhalde niye benim yok diye de üzülüyordum normal olan bendim belki de
Aaaa edaecoo transfer mi olduuu? ay hayırlı olsun. Laricimi biliyodum. Çok sevindirdi beni.
Oyy benim güzel arkadaşım

Ağrı varsa buyuyordur canım üzülme Dr bana da soruyordu ağrım yok diyordum ol masi gerek herhalde niye benim yok diye de üzülüyordum normal olan bendim belki de

Oyy benim güzel arkadaşım
Anladım aşko inşallah güzel güzel büyüyordur

Kızlar ben habire karar değiştiriyorum ama son kararım bu hafta adet olursam ki olcak gibi duruyorum. Direkt inofolic combi alıp başlayacağım. Aylardır klomen femara kullanacağım kadar kullandım bir ay kendi halimde deneyeyim o da olmazsa sonraki adette direkt aşılama için görüşmeye gideceğim

Alma bence canım biraz daha bekle.. Hamilelik belirtileri ile neredeyse aynı regl belirtileri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…