Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş canım

Haklısın canım.

Peki gebeliğe engel miymiş? Rahim filmi falançekildin mi? Bende de var 2 cm civarında bir tane
Canım bu zamana kadar herkes engel değil dedi dışında olduğu için ve boyutları küçük 5 cm üzerine ameliyat diyorlar hsg bu perşembe çektirdim canım bası yada şekil bozukluğu yapmıyormuş senin yeri neresi peki?

Engel değil dedi bana 3 doktorda ama klomen sonrası son kontrolümde doktor buraya yakın olursa tutunamaz bebek alınması lazım miyomun ama engel değil kalırsın hamile dedi kafam çok karıştı

Engel değil dedi bana 3 doktorda ama klomen sonrası son kontrolümde doktor buraya yakın olursa tutunamaz bebek alınması lazım miyomun ama engel değil kalırsın hamile dedi kafam çok karıştı
Rahim içi mi dışı mı yeri canım ama 2 cmde küçük canım benim ablamın çok miyomu vardı en büyüğü 5 cm'di 2 oğlu var ve doğumla alındı miyomları

Kuzum klomen ya da femara kullanırken inofolic kullanan da cok
Bende pkoyumm. Bende alayım o halde o zaman ama folat değerüm biraz yüksek cıktı en yüksek 18 refesansta 19 küsür çıktı. Folik asiye ara vereyim o yüzden biraz dedim. Onun içindede var sanırm dimi
Al canım içinde folik asit var ayrıca almana gerek yok
Eki Görüntüle 2787049 resmen ağzımın içindeki sakızı alacaklar bıraksam yüzümü sakladım onların yüzünden
Çok tatlisiniz ama sizz

Bende de var yüksek doz östrojen tedavisinde maalesef olabiliyor ..Miyomun yeri tutunma alanında değilse sıkıntı olmaz , iyi bir doktor değerlendirmesini yapar ..aldırmakta histeroskopi ameliyatı gerektirir iyileşme içinde beklersiniz derken süre uzar ..yeri implantasyon için sıkıntı olmuyorsa kalsın öyle

Yemeği yedikten sonra gücü kalmayıp bayilanlar
Bennnnnnn birde inanılmaz istahsizim hiçbirşey yiyemiyorumm. Bu arada dün doktora gittik ölçüm yapıldı herşey güzel görünüyor şükür doktor erkek geliyor dedi :) ultrasonda da bir hareketler zıplamalar ters dönmeler tepişmeler o kadar hareketli ki :))))

Bende de miyom var. Bana da engel değil dediler.

Yaa

Rahim içi mi dışı mı yeri canım ama 2 cmde küçük canım benim ablamın çok miyomu vardı en büyüğü 5 cm'di 2 oğlu var ve doğumla alındı miyomları
Tam yerini bilmiyorum ki rahim içidir muhtemelen ultrasonda gösteriyor doktor da ben anlamıyorum
Allah bağışlasın inşallah bizimde sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…