Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım engel değil demişlerdi tekrar kontrole gittğimde sorarım teşekkürler

Ayy ben yerim onuuu maşallah benim oğluma sağlıkla kucağına almanı dilerim canım
Haha bende ayni yaa
3mak camasir yikadimm
Yemek yaptimm ve yidim
Hall kalmadi
Ben çamaşır yikadim ,temizlik üstüne de yemek.. uyandığımdan beridir yeni uzandim

Henüz kullanmadım aldım ama korona olunca kullanmadım. Eşim hasar testi vermeye giderse başlayacağım
Anladım ..Benim elimde de var sadece 2-3 tane kullandım açıkcası tüylenme korkusuyla bıraktım tam bilmiyorum eşinizle ilgili sıkıntıyı ama bir tavsiye olarak buraya yazmak istedim ..eşimde varikosel vardı ve sperm ileri hareket sayısı düşüktü ..DNA hasarı da sınırda çıkmıştı..o dönem İstanbul’da Acıbadem maslakta üroloji doktoruna muayene oldu ve doktor bize varikoselin ameliyat için ileri olmadığını vitamin takviyesi önermişti ve baya faydasını gördük .Solgar Arjinin/Impryl/ ve evicap 200 ..3 ay düzenli kullandı ve faydasını gördü.Bir de OPU günü mikroçiple sperm seçimi yaptırdık .

Kuzum klomen ya da femara kullanırken inofolic kullanan da cok

Al canım içinde folik asit var ayrıca almana gerek yok

Çok tatlisiniz ama sizz
Tamam canım alıcam bunu teşekkür ederim

Amin canımmm, hayırlı ve sağlıklı, doğru zamanda olsun/olacak inşallah. İnanıyorum.

Hemen hemen benzer şeyler canım. Biz de epeyce takviye kullandık. Tekrar hasar testinden sonra tedavimiz şekillenecek. Uzun protokol oldu değil mi

Ayyyy maşallahhh maşallahh allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsn balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…