Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemen hemen benzer şeyler canım. Biz de epeyce takviye kullandık. Tekrar hasar testinden sonra tedavimiz şekillenecek. Uzun protokol oldu değil mi
Yok kısa protokol ile yumurtalar toplandı sonrası genetik için embriyoları dondurduk .1 ay Yasemin kullandım sonra transfer oldu

Bunlarla yaşıyoruz o zaman bebişlerle kardeş kardeş takılsınlar zarar vermesinler yeter
Bebisler 2.5 un üstüne çıkınca oclerini alırlar
Neden kendini yoruyosun acep
3.cucukluusun sen
Kız kim gelip temizlicek ben yapmasam
Kızlar dün kontrolüm vardı solda 1 adet 21 cm, çatlatma iğnemi vuruldum hadi hayırlısı... :)))))
Oy oy oyyy yansın geceler inşallah bu ay gebe kalırsın canım
Ya yorma kendini lütfen
Yarın bütün gün yatış
O kdr temizlik yaparsn olacagı o
İnterneti bağlasalar di robotu kullanirdim

Yok kısa protokol ile yumurtalar toplandı sonrası genetik için embriyoları dondurduk .1 ay Yasemin kullandım sonra transfer oldu
Tebrikler sağlıkla kucağınıza alın inşallah Ben de ngs’li tüp için adeti bekliyorum Sizin embriyoların kaçta kaçı sağlıklı geldi acaba, sağlıklı gelenlerin tutma oranı daha yüksek diyebilir miyiz yoksa diğerleriyle aynı mı? Bilginiz var mı. İki kere doğal yolla sağlıksız embriyoyu tutturmayı başardığım için ve yaş da olduğu için artık sağlam ilerlemek istiyorum.Sizinkisi gibi sonunda başarırım inşallah

Canımız tatlişkomuzun aktif saha çalışmalarından ötürü kazandığı haklı ödülü vermek üzere topiğimizin sınıf başkanı C Capanin Gururu Teyom u kürsüye davet ediyorum

Orasi oylee canimm amaaa dikkat ediyorsun dimi

Canımız tatlişkomuzun aktif saha çalışmalarından ötürü kazandığı haklı ödülü vermek üzere topiğimizin sınıf başkanı C Capanin Gururu Teyom u kürsüye davet ediyorum
Tabi ifindim hemen takdim edeyim. Sevgili melinda-  başarılarının devamını dilerim
Her türlü konu itinayla araştırılır, istatistik çıkarılırBebişi tutturunca da ödülümü istiyorum Bu kadar azimle olacak değil mi, olacak olacak diyin

Bende de miyom var. Bana da engel değil dediler.
Benim 5 cm Di miyom tedavşye başladığım da çok şükür hiç sorun olmadı ikiz gebelik olmasına rağmen. Ben ilk başkente erhan şimşek e gittim kesinlikle hemen alınması lazım dedi Bülent beye gittim boşver sen onu bana bak dedi ki ben ilk kızım da da miyom vardı bende sıkıntı olmamıştı

Her türlü konu itinayla araştırılır, istatistik çıkarılırBebişi tutturunca da ödülümü istiyorum Bu kadar azimle olacak değil mi, olacak olacak diyin
Olacak tatlım azmini takdir ediyoruz
Tüp bebek sayfalarini okuyorumm
Gittimde herseyi bilmeliyiimmm
Nerelerde naptigini görüyoruzki tatliskom bu kadar tüp bebek yapan var bu topikte ama yetemedik sana

Ayy canım idolümüz. Sen öyle diyorsan bütün tereddütler bitmiştir

Olacak tatlım azmini takdir ediyoruz

Nerelerde naptigini görüyoruzki tatliskom bu kadar tüp bebek yapan var bu topikte ama yetemedik sana
Aslaaa kuzummmm siz bana cidden destek oldunuz
Umut oldunuz sicak bakmami sagladinizz .
Ama genetik fln bide tterimleri fln okuyorum
Merveyle ayni sehirdeymisiz onun topigine baktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…