Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslaaa kuzummmm siz bana cidden destek oldunuz
Umut oldunuz sicak bakmami sagladinizz .
Ama genetik fln bide tterimleri fln okuyorum
Merveyle ayni sehirdeymisiz onun topigine baktim
Kuzu sana çok erken genetik konusu. O bir den fazla deneme ya da kayıplar için geçerli. Senin olacak hemen inşallah

Ayy canım idolümüz. Sen öyle diyorsan bütün tereddütler bitmiştir
Şuan görünmüyor kuzu çocuklardan mı ne durumda bilmiyorum ilk kızımda yine tüp bebekti 5 cm hamile kaldım 10 cm le doğuma gittim büyümüştü ama hiç rahatsızlık vermedi doğum sonrası 5 cm e indi hemen bu ikizlerde de öyleydi lucrin iğne yaptı Bülent hoca uzun tedavi uyguladı lucrin iğne de kistleri küçültüyormuş 3 cm de hamile kaldığımda sonra da bebekler büyüdü miyom görünmez oldu

Teşekkürler, inşallah yaşınız kaç ? Tabii ki sağlıklı gelenin tutunma oranı daha yüksek ama doktorların dediği bu oran %100 değil çünkü tıpta hiç %100 diye bişey yok ..tutarsa bile başka nedenlerden de düşük olabilir..Yaş 35 üstüyse ve tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında yani daha önce 5.gün embriyosu 2 kez transfer yapılmasına rağmen sonuç negatif ise mutlaka NGS öneriyorlar ..Benim önceki tedavilerimde hep 5.gün transferim olmuştu ve negatif ..Bu tedavimde havuz yapıldı 5 taneden 3 ü sağlıklı geldi ..Yani kısacası Genetik tarama yapılmış embriyo ile devam etmeniz şansınızı arttırır diyebilirim, inşallah güzel haberlerinizi de alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…