• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu yasak olur ztn bayram da yne kmse kmseye gelmez Bn yaz temizliği yaptırcm bayramdan ziyade 🤗🤗
Kv cok yakin bana yurume mesafesi,annemlere gitmeyince onlara da gitmedik. Durmadı söylenmesi. 😞😬 Bu arada başladı durduk yere ben bebek istiyorum demeye😕 eşimde iyi yap anne o zaman diyor yok sürekli laf içinde laf. Söyle bayrama hatta hazirana kadar yasak olsa😂👌

Canım bazı tarifler var onlardan yapacağım da biraz daha göbeğim çıksın elimdeki yağlar da bitsin diye bekliyorum

Harikasın canım kan dolaşımı önemli 🤗

Biz seni bu ay hamile kabul ediyoruz evrene yolladığımız enerjiler hep öyle 🕯️:dua: 🕯️
Banada vericksn o tarifleri yoksa yakarımmmmm bu gezegeni 😂😂

Kv cok yakin bana yurume mesafesi,annemlere gitmeyince onlara da gitmedik. Durmadı söylenmesi. 😞😬 Bu arada başladı durduk yere ben bebek istiyorum demeye😕 eşimde iyi yap anne o zaman diyor yok sürekli laf içinde laf. Söyle bayrama hatta hazirana kadar yasak olsa😂👌
Ozellikle kv lere giris yasak olsaa😁

😂😂😂😂😂 Deliii kız bunların cogu aynı duyma sen bakma tıka kulaklarını

Hiç beni sallamıyor valla😅 bakanı dinliyor şu an 😏 hamileysem valla bu sefer her türlü naz trip her şeyi yaparım hak ettim😅
Ben kendim e gittim bileklik aldım bugün şımartın kendinizi 😂
Psikolojimiz bozuktu 😂😂 birde sürekli birbirimizle kıyaslama yapıyorduk ama bizim snnle neredeyse belirtilerimiz aynıydı 🤲🤗❣️
Aynen kuzucum neredeyse birlikteydik her şeyde
Sussss 😁
Beynimde o sahne canlandi😁
😂😂😂 Kaçışın yokki o saatlerde tüm kanallarda o ve türevleri olacak

Ben kendim e gittim bileklik aldım bugün şımartın kendinizi 😂

Aynen kuzucum neredeyse birlikteydik her şeyde

😂😂😂 Kaçışın yokki o saatlerde tüm kanallarda o ve türevleri olacak
Koree de yasami izliyorumm
Kocam gelene kdr koreye gidis icin butun bilgilere sahip oldum😁

7. Gune cekeriz onu😍😁😂
Bugün duyduğum en mantıklı şey 🤩
Banada vericksn o tarifleri yoksa yakarımmmmm bu gezegeni 😂😂
Bilmem önce haketmen lazım 😂
Evdeki testler imha edildi canım 😂 eşim yapmamı istemiyor iyi yada kötü o gün gör diyor arada yokluyorum test mi yapsak diye 😂😂
Sen ne bakıyosun kocişine ya sen yap sonra ona sürpriz yap 😁
Bnmde öyleydi 😂😂 LaRisaCca LaRisaCca çok iyi bilir test die öldüm bittim sonunda anneme aldırdım gizli gizli 😂😂😂
Test mühim sonuçta 😂

Back
X