- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #83.641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi gözün aydın cnm bnmmmKızlar sigorta onaylanmış%50 si +500 Euro ek.. İlaçlar da sanırım ücretsiz :)
başarılar cnmm inşşalh iman kuvvetiyle geçersinnHellö bugün sınavım var beni okuyup üfleyin please anca iman gücüyle geçilecek bir ders
Bir de yeni belirtim var, idrarda tatlı bir koku var geçen yılki gebelikte de hissetmiştim. Hala atıyor muyum öyle bi belirti var mı?
Yarın kontrolüm var çok heyecanlı![]()
Evet duyguşşş eşim erken geldi açtı pişirdim yedik
kızzz bndeee bu aralar çok gıcıgım erkeklere hamileyken koca düşmanı oldum çağır bni benzin döker yakarız dötünüAhaah dur bende merak ettim neymiş bu hayır aklından çıkmayan neyse paylaşsın yani insan yemiyorum ya bende![]()
afyt bal olsun şekerim akşama ne yicksnEvet duyguşşş eşim erken geldi açtı pişirdim yedik![]()
Ge kız kızgın bişeyler koyalım oturcağı yere de. Oturunca bi zıplasınkızzz bndeee bu aralar çok gıcıgım erkeklere hamileyken koca düşmanı oldum çağır bni benzin döker yakarız dötünü![]()
Sabah 2 biberli gömdüm öğlen 1 kase yoğurt yedim aç değildim eşime eşlik etmedim sonra 4 tane medine hurması yedim yarım saat önce pırasamı yedim yulaf süt var sırada bekliyorum çok arka arkaya olmasın diye suya yükleniyorum biberli içimi yaktıafyt bal olsun şekerim akşama ne yicksn![]()
neler yedn bugn
kilo almamk için çabalıyorsun bunu görüyorum
![]()
Kocişine bu tatlı haberi verdin mi hemencikRegli oldumm bendee fenalardaymmm
Basim tuttuu
Yok bir umuttu yasamak adli siiriini okumak uzere esimi biraktimKocişine bu tatlı haberi verdin mi hemencik![]()
Karabulutları kaldırıyorum aradan aşkım gelişin için tazeleniyorumYok bir umuttu yasamak adli siiriini okumak uzere esimi biraktim![]()
Ne yap ne et hasta olma diyoduKarabulutları kaldırıyorum aradan aşkım gelişin için tazeleniyorum![]()
Yav ne zaman taburcu olacağı belli mi ki? Zaten bugün bir , yarın gelse banyo yapar 2 gün yorgunluğunu atar 3 olur e zaten oruçsunuz 4. Gün akşama kadar bitersinNe yap ne et hasta olma diyodu![]()
O kadar etiket yapıp soru sordum birine de cevap yazmadınSelam bebişler
Karabasan gibi bir görünüp gider oldum buralardan![]()
Hayırlı olsun canım benimYaaa çok teşekkür ederim yarın erkenden gidicem
bildirimde 1 tane oda çatlak için bilgi vardı hatırladığım.O kadar etiket yapıp soru sordum birine de cevap yazmadın![]()
Peki öncesinde aranız nasıldı cnmEvet,oldukça.. Gelip kalmasını ben istiyordum hatta gökgürültülü gecelerde korkuyormudur diye üzülüyordum. Yemek yaptığımda o yememiştir diye boğazımdan geçmiyordu. Ben fazla duygusal ve empati kuran bir kadınım sanırım . Sonradan bana yanlışları çok oldu Ama pişman değilim yine olsa yine yaparım. Böyle biriyim ben ne yapayım
Önemli değil canım. Detaylıyı anlatmadın neyaptın merak ettim hep onu sordum ama hiç görmedinbildirimde 1 tane oda çatlak için bilgi vardı hatırladığım.
Çok sorry bebişim. biraz yoğun zamanlar geçirdim.
Hep aynıydı ben eşimle 10 yıldır sosyal arkadaşım. Evlerine de gittim 1 kere bir doğum gününde ama kaynanamı sadece o gün görmüştüm . Eşimle 1 hafta sevgili olduk 2. Hafta iş yerimden ayrılacaktım tazminat alayım diye nikah işlemleri yaptık ve beni istemeye geldilder. Nişandan 1 gün sonra kayınbaba m kalp krizi geçirdi beyne pıhtı attı. Kaynanamı sürekli hastane koridorlarında görüp kaynımla bir olup bize saçma sapan hareketler yaparken tanıdım. Hep o anki durumu na verdim. Dayanamayıp ciddi kavgalar ettiğim evliliğimin uçurumu gördüğü de oldu, topiktekiler bilir. Ama ben iyi niyetimi hiçbir zaman kaybetmedim. Kimse için değil Allah rızası için. Allah gönlüme göre versin diye..Peki öncesinde aranız nasıldı cnm