- 18 Kasım 2015
- 13.616
- 17.116
- 498
- 36
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #83.661
Iste bizim öyle dğeil gecmisimizde cok üzdü beni sadece kızım konusunda da değil bi sürü şey yasadik.. Esimde bende onun için herşeyi yaptık ama gene yaranamadik. Görümcem hic yaninda olmadı onun ama hep onu korudu bize hep.. İkisi bir olup eşimi de beni de çok üzdü.. Ben 2007 de eşimle tanıştım 2008 de ailesyle.. 2013 de nisanlandik yıllardır taniyorum onu.Önemli değil canım. Detaylıyı anlatmadın neyaptın merak ettim hep onu sordum ama hiç görmedin
Hep aynıydı ben eşimle 10 yıldır sosyal arkadaşım. Evlerine de gittim 1 kere bir doğum gününde ama kaynanamı sadece o gün görmüştüm . Eşimle 1 hafta sevgili olduk 2. Hafta iş yerimden ayrılacaktım tazminat alayım diye nikah işlemleri yaptık ve beni istemeye geldilder. Nişandan 1 gün sonra kayınbaba m kalp krizi geçirdi beyne pıhtı attı. Kaynanamı sürekli hastane koridorlarında görüp kaynımla bir olup bize saçma sapan hareketler yaparken tanıdım. Hep o anki durumu na verdim. Dayanamayıp ciddi kavgalar ettiğim evliliğimin uçurumu gördüğü de oldu, topiktekiler bilir. Ama ben iyi niyetimi hiçbir zaman kaybetmedim. Kimse için değil Allah rızası için. Allah gönlüme göre versin diye..
Ama dediğin gibi insanlık bende kalsın diyorum dikkatli davranıyorum ama sadece korktuğum böyle yapıyorum diye cok sık gelip huzurumu bozmasi..