Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eveeettt hanımlar bugünün mönülerini rica ediyorummm.
Ben akşama et sote ve sebzeli (garnitürlü)pirinç pilavı yapmayı düşünüyorum ayran ile birlikte
Bugun iftara kahvaltı yapalım dedi eşim, kıymalı yumurta çay patates kızartma peynir zeytin domates salatalık yeter şükür

can boğazdan gelir boşver yeee ramazn sonrası durulursun

he kız bşver hiç o topa grme seninde canına minnet
Benim eşim hele misafirliğe gitmeyi sevmez neymiş evi gibisi yokmuş bende çok ustelemedim aman ne uğraşacam

ooo kremalı mantar da favorimdir o da çok iyi gider öfff ağzım sulandı

zmanında bana az yapmadılar bbgm byük eltimle ilk başlarda ezildim ama şimdi aslaaa o yzdn biraz şirretlik her zmn iyidir
Mesafe iyidir ben biraz yüz verdik ilk evlendigim dönemde kaynanama değilde annesine evde iki gelin dururken bana sen yemek yap gibisinden laflar demişti bende evde iki gelin var bana düşmez demiştim. Kaynanam da hasta zaten başka şehirde geçen sene yazın annesinin evinin temizlenmesinden kendisinin hasta olup temizleyemediginden yakinmisti bana diyor da evin iki tane gelini var ayrı otursalar bile sonuçta ben torunun esiyim onlar kendi gelinleri yapsınlar dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…