- 20 Ağustos 2020
- 379
- 270
- 23
- 35
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #84.361
Rica ederim hayırlı haberlerini bekliyorumSorularımı cevapladığın için çok teşekkür ederim
İnşallah canımRica ederim hayırlı haberlerini bekliyorum
MerhabalarBenim adam da öyleydi gizli gizli ağladığını bile gördüm ama çok şükür hamileyim sen de olacaksın üzülmeen yakın zamanda
Kuzum kontrollü bir gebelik planı ve 13. Günde 65.37 ye az diyen de ne bileyim yani . Gayet güzel maşallah Allah sağlıkla ilerletsin
Canım benimmm güzel haberlerine çok sevindimpco olsa da seni yıpratacak birşey olarak düşünme bunu kaldı ki yokmuş. Bana kalırsa , bu durumda gün aşırı değerlendirmeye devam etmek en mantıklı yol izleme olacak
Daha dün biri pozitif gördü, yarın biri dahs görecek inşallah sonra pazartesi günü @Skrkz17 yapacak ve 14. Günü gelince S Spagetti bolonez
Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim evet bizde nabız biraz fark atabilir canım korkma iyisin çok şükür. Lekelenmen yoktu en son inşallah kanama alanların bitmiş olacak yarın ve ikili taraman güzel geçecek lütfen bana haber ver olur mu nasıl ve neler yaptınız diye. Özellikle senden kan alıp almayacaklarını merak ediyorum
Eee sonuççççmerakta bıraktın bizi
Çünkü zaten ben hiç sevmem
Evett bebişim farkındayım her oynayanı aslında davet etmeliyim çok ayıpkar bir kadınımOynadı die dügünün de agırlaman lazım demekki kuzuş çok ayıp ediyorsun bak
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebisleri canım benimMerhabalarBugün 2li tarama için doktor randevuma gittim .çok şükür iyi bebişler..ultrason sonuçları iyi dedi ense kalınlığı ve burun kemiği iyi dedi doktorum. LaRisaCca canım kan tahlilide istedi Ebru hanım .. düzen laboratuvarına gittik orda kan verdim 3 gün sonra sonuç çıkar dediler.
Teşekkürler amin canımMaşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebisleri canım benim
İslerim bitmek bitmiyor canim simdi oturdum iftari bekliyorum
Kız gizliden sana gıcık olup kaynanana söylemesin buPeki ya benim doktorun asistanı kaynanamın komşusu olması. Ve tedavi sürecimi vs kaynanamların falan bilmemesiDoktora girince asistana hiç pas vermiyorum bu yüzden
Ohhhh yarasınnn canım mm ellerine sağlıkBende şimdi domates çorbası ve poğça veya açma gibi bişey yapcam buna karar verdim. Salata olur yanına birde kahvaltılık olur bişeuler gider
İyi yaptın canım yorma kendiniYok bebişim yürüyerek degil arabayla geldimilaç saatime evde yetişiyorum ancak
Yok tövbe
Yeşilcimm çok sevindim ne kadar güzel bir günMerhabalarBugün 2li tarama için doktor randevuma gittim .çok şükür iyi bebişler..ultrason sonuçları iyi dedi ense kalınlığı ve burun kemiği iyi dedi doktorum. LaRisaCca canım kan tahlilide istedi Ebru hanım .. düzen laboratuvarına gittik orda kan verdim 3 gün sonra sonuç çıkar dediler.
Onuda düşündümde hasta gizliliği denen bişey var kız şikayet ederim bende onuKız gizliden sana gıcık olup kaynanana söylemesin bu
Ohhhh yarasınnn canım mm ellerine sağlık
İyi yaptın canım yorma kendini
Yok tövbe
Yeşilcimm çok sevindim ne kadar güzel bir günkanama alanı ne durumda? Cinsiyetler hakkında birşey dedi mi? Düzen laboratuvar ına ayrıca ödeme yaptın mı yaptıysan ne kadar ve bugün ki kontrolün için farklı bir ödeme yaptın mı? İkili tarama olduğu için fiyat farkı oldu mu yazarsan çok sevinirim
O demiştir hasta gizliliği var şikayet ederse işimden olurum diye kaynanan bilmezden geliyordurOnuda düşündümde hasta gizliliği denen bişey var kız şikayet ederim bende onu
Neredesin bilmiyorum canım ama az kaldı çok şükür ben oruçlu değilm malum sebepİslerim bitmek bitmiyor canim simdi oturdum iftari bekliyorumsende ne var ne yok
Bizim de az kaldi canim olsun hayirlisi deNeredesin bilmiyorum canım ama az kaldı çok şükür ben oruçlu değilm malum sebepiyiyim bende doktora gittim bugün
ohh ellerine sağlık beybi ben daha işten çıkamadımmm kocam bey makarna yanına şinitzel istemiş canı onu almış yanınada patates kızartıcam teeemmmmemmYemeklerimi hazırladım uzandım şükür
Baştan bu ay seni dinlendirelim dedi.. Sonra biraz düşündü tekrar klomen verdi kullanıcam yine birde dostinex veriyordu onu vermedi bu ay .. Eşime de destek bişeyler verdi bitkisel bakalım gidicem 10. Gün.. 11. Gün hafta sonuna geliyor o yüzden bu ayda 10. Gün gidicem gerek görürse 13. Gün tekrar bakıyor zatenBizim de az kaldi canim olsun hayirlisi deoyle mi ne yaptin doktorun ne dedi
Ayy kız olurmu dersin. Amaaann bilirse bilsin larimm yav artık düşünmicem sanki onada torun için uğraşıyoruz napalımO demiştir hasta gizliliği var şikayet ederse işimden olurum diye kaynanan bilmezden geliyordur
Az kaldı dediğim burda tam 2 saat var canımBizim de az kaldi canim olsun hayirlisi deoyle mi ne yaptin doktorun ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?