Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar Bugün 2li tarama için doktor randevuma gittim .çok şükür iyi bebişler..ultrason sonuçları iyi dedi ense kalınlığı ve burun kemiği iyi dedi doktorum. LaRisaCca canım kan tahlilide istedi Ebru hanım .. düzen laboratuvarına gittik orda kan verdim 3 gün sonra sonuç çıkar dediler.

Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebisleri canım benim

Peki ya benim doktorun asistanı kaynanamın komşusu olması. Ve tedavi sürecimi vs kaynanamların falan bilmemesi Doktora girince asistana hiç pas vermiyorum bu yüzden
Kız gizliden sana gıcık olup kaynanana söylemesin bu
Bende şimdi domates çorbası ve poğça veya açma gibi bişey yapcam buna karar verdim. Salata olur yanına birde kahvaltılık olur bişeuler gider
Ohhhh yarasınnn canım mm ellerine sağlık
Yok bebişim yürüyerek degil arabayla geldim ilaç saatime evde yetişiyorum ancak
İyi yaptın canım yorma kendini
Yok tövbe
Yeşilcimm çok sevindim ne kadar güzel bir gün kanama alanı ne durumda? Cinsiyetler hakkında birşey dedi mi? Düzen laboratuvar ına ayrıca ödeme yaptın mı yaptıysan ne kadar ve bugün ki kontrolün için farklı bir ödeme yaptın mı? İkili tarama olduğu için fiyat farkı oldu mu yazarsan çok sevinirim

Onuda düşündümde hasta gizliliği denen bişey var kız şikayet ederim bende onu

Bizim de az kaldi canim olsun hayirlisi de oyle mi ne yaptin doktorun ne dedi
Baştan bu ay seni dinlendirelim dedi.. Sonra biraz düşündü tekrar klomen verdi kullanıcam yine birde dostinex veriyordu onu vermedi bu ay .. Eşime de destek bişeyler verdi bitkisel bakalım gidicem 10. Gün.. 11. Gün hafta sonuna geliyor o yüzden bu ayda 10. Gün gidicem gerek görürse 13. Gün tekrar bakıyor zaten

O demiştir hasta gizliliği var şikayet ederse işimden olurum diye kaynanan bilmezden geliyordur
Ayy kız olurmu dersin. Amaaann bilirse bilsin larimm yav artık düşünmicem sanki onada torun için uğraşıyoruz napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…