Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bnmkide hiç sevmez bn bazn zorla götürürüm bazen
Ya belki anlatmıştım gecen sene benim değil eşimin asker arkadaşınin eşi kahveye çaya davet etti böyle akşam 7bucukta gittik oturduk eşim kahve içmez sordu o soda istedi biz kahve içiyoruz 8 e geliyor kahve yeni bitmiş diyor ki biz kalkalım arkadaşı dedi ateş almaya mi geldiniz

Merhaba salı günü rahim filmi çekilicem tuaf duygulardayım şuan sizde sorun var mıydı ? Kötü bir sonuç çıkar diye ödüm patlamıyor değil
Bende bi sorun çıkmadı çok şükür. Öncesinde sadece anestezi korkusu vardı bende ama çok az vermişler bittikten kısa süre sonra uyandım ve hiç bişey hissetmedim. Filmden sonra antibiyotik kullandığım için bi kaç gün sonraki yumırtlama gününü es geçtik kafadan( tabi yine değerlendirdik) ertesi ay hamile kaldım şükür. İnşallah senin de hayırlı vakitte gelir yavrun. Hiç korkma tüpleri tıkanık olan arkadaşlarımın dahi hemen açıldı filmden sonra

Uzun araştırmalar sonucunda sonomed kadıköyde çekilmeye karar verdim ilaç kullanmaya veya korunmaya gerek yokmuş 20 nisan hsg çekimi 26 nisan yumurtlama olarak takvim gösteriyor ovülasyon testleri ilede takip edicem tabiki inşallah sorun çıkmaz şimdiye kadar hiç hamilelik olmadı inşallah hsg sonrası olur siz ne kadar süredir deniyordunuz?

bnde onu hiç anlamıyorum ama bnm doktorumun asistanı melek daha önce söylemiştimmm

Bi ara ben asistanı laflarımla dövmüştüm sonra kızla kanka olduk

Haklı bacım haklı Allah korusun birşey olacaksa da senden olmasın
Peki ya benim doktorun asistanı kaynanamın komşusu olması. Ve tedavi sürecimi vs kaynanamların falan bilmemesi Doktora girince asistana hiç pas vermiyorum bu yüzden

evet bana dedi sana gelen yemeğiyle gelsin iftara sen uğraşma yani kendini kast ediyor bnde dedim valla kmse kusura bakmasın bu sene kmseyi kabul edemem evim batıyor temzleyemiyorum snra die ztn o anladı
Ayy bunu kaynananamı dedinn benim şu dıdısının dıdısına kadar bana misafir getirmeye çalışan kaynanayada şöyle hokkalı sözler lazım

Kesinlikle mesafe çok çok önemli. Bende ilk başlarda samimi davrandım hepsine akrabalarına komşularına vs güler yüzlü davrandım. Sonra bi baktım hepsi haddi olmayan şekilde davranıyor. Eşimin yengesi daha evlendikten 1 hafta sonra kahvaltıya gitmişiz kv me bana korunuyomusunuz diye sordu sonrasında her hafta aramaya başladı adet oldunmu ne zamannolcan bilmemne demeye. Sonra bunlar gündüz kocasıyla bir iki kez beni aradılar sana geldik nerdesin diye evde değildim o zamnlar evde değilim dedim. E kapıya gelmiş beni arıyor. Sonrada kocası işte kaç kere geldik evde bulamadık senide evde bulamıyoruz gibisinden laflar etti. Direk koydum mesafeyi aramıyorum artık gitmiyorum oda gelip hiç aramıyosun yengeni diyo. Uymuyor falan diyip geçiyorum.
Biri kalktı dedi benim çocukla ilgili hiçbir şeyimi bilmemesine rağmen. Sen 1 sene oldu evleneli tedavi görüyomusun çıcuk iiçin dedi herkesiinn içinde ben şoook. Bende direk ters bi şekilde çock istediğimi nerden cıkardınki tedavi diyosun dedim. Sonra kaynanam konu komşu herkesi bana getirmeye çalıştıkca kaynanamıda aramaları kestim. Valla en güzelii uzaklık ve mesafee

Yok bzmki gidene kdr gittikten snra iyi olur

Evet bbgm dedm tbi nie demiycem Bn çalısıyorum die o toplara çok girmemeye çalıştı ama davet et teyzelerini fln dedi çok ama Bn duymadım
İşte çalışıyo olmak çok güzel bu sebeplerde. Bende neden bu çok gözüme batmsya başladı biliyomusun. Bi komşusunun gelini doğum yaptı. Ona bir kaç kere gideriz bebeğe denildi. Sonra o gelin kv ne gelmiş. Bende aynı zamanda kvme gitmiştim. Dedi gidelim burda verelim hediyesini ne evine giidcez dedi. Tamm. Yine bi akrabası doğum yaptı ona gitmek lazım falan dedi. Gideriz bigün dedim. Boşver onun evine gitmeyiz annesine gider 5 dk hediyeyi verir geliriz dedi. Bir kaç kez hep böyle şeyler oldu. Ee neden ben kimsenin evine gitmicem hepsinin kaynanasına gidip hediyemi vericemde herkes benim evime gelicek bide bi sayıyo şu sana gelcek bu sana gelcek. Tanımıyorum diyorum. Aaa o çok oynadı senin düğününde diyo. İyide tanımıyorum

Oynadı die dügünün de agırlaman lazım demekki kuzuş çok ayıp ediyorsun bak

1 buçuk senedir deniyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…