- 4 Temmuz 2018
- 4.027
- 7.780
- 158
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #84.341
hahaha valla bende hiç acıkmadım ama ağzım sulanıyor neyse sustum ben gidiyorum iftardan sonra görüşürüzOrucluyuk ağzımız sulandı gitti yawwhalbuki acikmadim
Ya belki anlatmıştım gecen sene benim değil eşimin asker arkadaşınin eşi kahveye çaya davet etti böyle akşam 7bucukta gittik oturduk eşim kahve içmez sordu o soda istedi biz kahve içiyoruz 8 e geliyor kahve yeni bitmiş diyor ki biz kalkalımbnmkide hiç sevmez bn bazn zorla götürürüm bazen
Görüşürüz aşkoo ağzımızı sulandirdin gittinhahaha valla bende hiç acıkmadım ama ağzım sulanıyor neyse sustum ben gidiyorum iftardan sonra görüşürüz
Bende bi sorun çıkmadı çok şükür. Öncesinde sadece anestezi korkusu vardı bende ama çok az vermişler bittikten kısa süre sonra uyandım ve hiç bişey hissetmedim. Filmden sonra antibiyotik kullandığım için bi kaç gün sonraki yumırtlama gününü es geçtik kafadan( tabi yine değerlendirdik) ertesi ay hamile kaldım şükür. İnşallah senin de hayırlı vakitte gelir yavrun. Hiç korkma tüpleri tıkanık olan arkadaşlarımın dahi hemen açıldı filmden sonraMerhabasalı günü rahim filmi çekilicem tuaf duygulardayım şuan sizde sorun var mıydı ? Kötü bir sonuç çıkar diye ödüm patlamıyor değil
yarının menüsü belliGörüşürüz aşkoo ağzımızı sulandirdin gittin
Uzun araştırmalar sonucunda sonomed kadıköyde çekilmeye karar verdim ilaç kullanmaya veya korunmaya gerek yokmuş 20 nisan hsg çekimi 26 nisan yumurtlama olarak takvim gösteriyor ovülasyon testleri ilede takip edicem tabiki inşallah sorun çıkmaz şimdiye kadar hiç hamilelik olmadı inşallah hsg sonrası olurBende bi sorun çıkmadı çok şükür. Öncesinde sadece anestezi korkusu vardı bende ama çok az vermişler bittikten kısa süre sonra uyandım ve hiç bişey hissetmedim. Filmden sonra antibiyotik kullandığım için bi kaç gün sonraki yumırtlama gününü es geçtik kafadan( tabi yine değerlendirdik) ertesi ay hamile kaldım şükür. İnşallah senin de hayırlı vakitte gelir yavrun. Hiç korkma tüpleri tıkanık olan arkadaşlarımın dahi hemen açıldı filmden sonra
bnde onu hiç anlamıyorum ama bnm doktorumun asistanı melek daha önce söylemiştimmm
Peki ya benim doktorun asistanı kaynanamın komşusu olması. Ve tedavi sürecimi vs kaynanamların falan bilmemesiBi ara ben asistanı laflarımla dövmüştüm sonra kızla kanka olduk
Haklı bacım haklı Allah korusun birşey olacaksa da senden olmasın
Ayy bunu kaynananamı dedinnevet bana dedi sana gelen yemeğiyle gelsin iftara sen uğraşma yani kendini kast ediyorbnde dedim valla kmse kusura bakmasın bu sene kmseyi kabul edemem evim batıyor temzleyemiyorum snra die ztn o anladı
Kesinlikle mesafe çok çok önemli. Bende ilk başlarda samimi davrandım hepsine akrabalarına komşularına vs güler yüzlü davrandım. Sonra bi baktım hepsi haddi olmayan şekilde davranıyor. Eşimin yengesi daha evlendikten 1 hafta sonra kahvaltıya gitmişiz kv me bana korunuyomusunuz diye sorduMesafe iyidir ben biraz yüz verdik ilk evlendigim dönemde kaynanama değilde annesine evde iki gelin dururken bana sen yemek yap gibisinden laflar demişti bende evde iki gelin var bana düşmez demiştim. Kaynanam da hasta zaten başka şehirde geçen sene yazın annesinin evinin temizlenmesinden kendisinin hasta olup temizleyemediginden yakinmisti bana diyor da evin iki tane gelini var ayrı otursalar bile sonuçta ben torunun esiyim onlar kendi gelinleri yapsınlar dimi
Yok bebişim yürüyerek degil arabayla geldimYavaş yürü yorma kendini canım
Ya belki anlatmıştım gecen sene benim değil eşimin asker arkadaşınin eşi kahveye çaya davet etti böyle akşam 7bucukta gittik oturduk eşim kahve içmez sordu o soda istedi biz kahve içiyoruz 8 e geliyor kahve yeni bitmiş diyor ki biz kalkalımarkadaşı dedi ateş almaya mi geldiniz
Evet bbgm dedm tbi nie demiycem
Ayy bunu kaynananamı dedinnbenim şu dıdısının dıdısına kadar bana misafir getirmeye çalışan kaynanayada şöyle hokkalı sözler lazım
Ohh afyt bal olsun bbgmBende şimdi domates çorbası ve poğça veya açma gibi bişey yapcam buna karar verdim. Salata olur yanına birde kahvaltılık olur bişeuler gider
İşte çalışıyo olmak çok güzel bu sebeplerde. Bende neden bu çok gözüme batmsya başladı biliyomusun. Bi komşusunun gelini doğum yaptı. Ona bir kaç kere gideriz bebeğe denildi. Sonra o gelin kv ne gelmiş. Bende aynı zamanda kvme gitmiştim. Dedi gidelim burda verelim hediyesini ne evine giidcez dedi. Tamm. Yine bi akrabası doğum yaptı ona gitmek lazım falan dedi. Gideriz bigün dedim. Boşver onun evine gitmeyiz annesine gider 5 dk hediyeyi verir geliriz dedi. Bir kaç kez hep böyle şeyler oldu. Ee neden ben kimsenin evine gitmicem hepsinin kaynanasına gidip hediyemi vericemde herkes benim evime gelicekEvet bbgm dedm tbi nie demiycemBn çalısıyorum die o toplara çok girmemeye çalıştı ama davet et teyzelerini fln dedi çok ama Bn duymadım
İşte çalışıyo olmak çok güzel bu sebeplerde. Bende neden bu çok gözüme batmsya başladı biliyomusun. Bi komşusunun gelini doğum yaptı. Ona bir kaç kere gideriz bebeğe denildi. Sonra o gelin kv ne gelmiş. Bende aynı zamanda kvme gitmiştim. Dedi gidelim burda verelim hediyesini ne evine giidcez dedi. Tamm. Yine bi akrabası doğum yaptı ona gitmek lazım falan dedi. Gideriz bigün dedim. Boşver onun evine gitmeyiz annesine gider 5 dk hediyeyi verir geliriz dedi. Bir kaç kez hep böyle şeyler oldu. Ee neden ben kimsenin evine gitmicem hepsinin kaynanasına gidip hediyemi vericemde herkes benim evime gelicekbide bi sayıyo şu sana gelcek bu sana gelcek. Tanımıyorum diyorum. Aaa o çok oynadı senin düğününde diyo. İyide tanımıyorum
1 buçuk senedir deniyordukUzun araştırmalar sonucunda sonomed kadıköyde çekilmeye karar verdim ilaç kullanmaya veya korunmaya gerek yokmuş 20 nisan hsg çekimi 26 nisan yumurtlama olarak takvim gösteriyor ovülasyon testleri ilede takip edicem tabiki inşallah sorun çıkmaz şimdiye kadar hiç hamilelik olmadı inşallah hsg sonrası olursiz ne kadar süredir deniyordunuz?
Sorularımı cevapladığın için çok teşekkür ederim1 buçuk senedir deniyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?