Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bnmde kocişim sadece çorba ve salata yicekmiş bugn hafif olsunmuş delirmiş resmn intihar ediyor
Aa bende makarna mercimek çorbası salata dün güveç bulgur pilavı yapmıştım beyefendi bugünde kuzu haşlama istedi dedim hergun et yapamam makarna yapacam

Abovvv şirret gelin ama sen de haklısın canım zaten çalışıyosun pandemi de var ne misafirliği yani kaldı ki eltin hemşire
ahahha bence de hele de sevdiğin şeyler yapılıyorsa offfff offf daha ne olsunn ama sanırım artık rüyamda görücem hazır yemek hayır anama da gidemiyorum yasaklar 7 ye çekildiği için
Ah benim kısmetsizim kadersizim
Aa bende makarna mercimek çorbası salata dün güveç bulgur pilavı yapmıştım beyefendi bugünde kuzu haşlama istedi dedim hergun et yapamam makarna yapacam
Kabız olursun de

hmmm aynen aynen çağırılmak istiyor bence de ahaha yalnız seninde çok iyi ev batıyor çağıramam demen ahaha ama haklısın yani bence hamillerin işlerini yapacak birileri olmalı temizlik ve yemek özellikle

Abovvv şirret gelin ama sen de haklısın canım zaten çalışıyosun pandemi de var ne misafirliği yani kaldı ki eltin hemşire

Kabız olursun de
Yok etkilemiyor onu valla sabah 8 de kalkar ise giderdi tuvalete zaman yetmediği için 7.46te kalkıyor asko kabız olmuyor onun bağırsakları ne biçim çalışıyor anlam veremiyorum yiyor içiyor ....... Devamını siz getirin ayıp olduysa da kusura bakmayın

Kabız olursun de
valla bbgm demek zorundaym kendmi gelip evimi temizlicek hem ztn diğer tarafa niyetlenmişsin olmadıysa evinde kal hemn bana çevirme çarkı degl mi

Canım ne ayıbı biyolojik bir döngü bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…