Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla bbgm demek zorundaym kendmi gelip evimi temizlicek hem ztn diğer tarafa niyetlenmişsin olmadıysa evinde kal hemn bana çevirme çarkı degl mi
Haklısın valla canım evine misafir kabul eden de başkasına yıkmasın sorumluluğu ha ama sen iftar için toplayacam herkesi filan dersin sen davet edersin o başka
Fesleğen soslu mantar soslu filan knor muydu neydi aldım. Ama henüz denemedim bakayım güzel birşey mi deneyeyim bir ara

Doktorum ultrason ile baktı hsg falan gerek duymadı herhalde ki çünkü temiz rahmin diyor prolaktinimde düzgün cnm hormon testi verdiğimde baktı doktor ama hasta olursam bu ay baktiracgm hepsine
Benim rahmim de temizdi rahim filminden hemen sonra hamile kaldım. Mutlaka çektir ama anestezili yaptır ki yarım kalmasın. Hamilelik ihtimalini sağlıklı bireylerde bile arttırıyor

Onlar güzel oluyor kafede çalıştığım dönemde kullanırdı aşçılar

Benim rahmim de temizdi rahim filminden hemen sonra hamile kaldım. Mutlaka çektir ama anestezili yaptır ki yarım kalmasın. Hamilelik ihtimalini sağlıklı bireylerde bile arttırıyor
Merhaba salı günü rahim filmi çekilicem tuaf duygulardayım şuan sizde sorun var mıydı ? Kötü bir sonuç çıkar diye ödüm patlamıyor değil

aynen öyle bırak seni başkaları çağırsın hiç sevmem böyle şeyleride bugn bn öyle diyince siz gelin isterseniz kalın dedi dedm bir sorayım oğluşuna ne diyecek aradm onuda yok eve gidelm dedi bnde bunu istiyordum ztn

evet bana dedi sana gelen yemeğiyle gelsin iftara sen uğraşma yani kendini kast ediyor bnde dedim valla kmse kusura bakmasın bu sene kmseyi kabul edemem evim batıyor temzleyemiyorum snra die ztn o anladı
Çok iyi yaaa

yaaa gerçekten çok pis iştahlarımız var kim kimden ne duysa hemn canımız çekiyor
ahahahahah valla bizim eşimle öyle sabahtan akşama yemek konuşuruz şimdi haftasonu akşam ne bulsak yeriz artık yemek yemek çok güzel kilo almasak geceleri kalkıp kalkıp yerim valla

Benim eşimde pandemiden dolayı kimseyi çağırmayalim falan diyor şikayet ederlerse ceza yeriz diye

en güzeli valla kuzum yapcak bir şey yok ben geçen görümcem bizdeydi kv de çaya geldi dedim nerdesin saat kaç oldu çaya bekliyoruz görümcem şok kız diyro geline bak geline agagahaha dedim öylee
ipleri verdik mi gidiyor kuzu en iyisi herkes haddini bilsin biz gelinler de öyle

ahahahahah valla bizim eşimle öyle sabahtan akşama yemek konuşuruz şimdi haftasonu akşam ne bulsak yeriz artık yemek yemek çok güzel kilo almasak geceleri kalkıp kalkıp yerim valla
can boğazdan gelir boşver yeee ramazn sonrası durulursun
Benim eşimde pandemiden dolayı kimseyi çağırmayalim falan diyor şikayet ederlerse ceza yeriz diye
he kız bşver hiç o topa grme seninde canına minnet

Sağlıkla gelsinler ins ya ne güzel bi kerede iki duyguyu da tadicaksinpeki kesin mi cnm erken ya haftan daha ondan sordum
Ah inşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım rabbim tüm isteyenlere bekleyenlere tez vakitte nasip etsin inşallah canım kesin gibi ama tabiki 2 hafta sonraki kontrolümüzde tekrar genital organlar daha belirginleşmiş olacağından daha kesin olur
ne aldın bende aldım bolonez sos falan
Canım ben kremalı mantarlı fesleğen soslu birer tane aldım
Onlar güzel oluyor kafede çalıştığım dönemde kullanırdı aşçılar
Ay hadi İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…