- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #84.441
Artık canım hiç çiğ köfte istemiyorŞükür kavuşturana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık canım hiç çiğ köfte istemiyorŞükür kavuşturana![]()
Ayy töbe yarabbm bide bebişler yiyo bunu nası yiyorlar yavrucaklara üzülüyorumNasılll yaniiiibi fesatlaşmalımıyım burda
Kız ben çok yumuşak yüzlüyüm yaa diyemiyorum çoğu zaman bişeu sonra kendi kendimi yiyip bitiriyorum
Ayy bendee ağzıma aldığımla tabağın çöpe boşalması bir olduu
Bi denelim bakalım kuzumm ramazan geçsinde inşallah bir şans daha veririm![]()
Agzın bal yesinMuzu da olgun seviyon kocanı da
Öyle diyecek tabisi ne sandın ya![]()
Ben Ogün acıkmıştım rüyama girmiş eşim çig köfte yiyor ben normal köfte dürümü eşim diyo istermisin evet diyorum Bi ondan ısırıyorum Bi bnm kindenArtık canım hiç çiğ köfte istemiyor![]()
Ben daha küçük bir kızım anlamam öyle şeylerdenMuzu da olgun seviyon kocanı da
Öyle diyecek tabisi ne sandın ya![]()
Yazıkk ne verirsek yiyorlar masumlar yaaaAyy töbe yarabbm bide bebişler yiyo bunu nası yiyorlar yavrucaklara üzülüyorum![]()
Oy benim canımAgzın bal yesin
Ben Ogün acıkmıştım rüyama girmiş eşim çig köfte yiyor ben normal köfte dürümü eşim diyo istermisin evet diyorum Bi ondan ısırıyorum Bi bnm kindenkafayı yemekle bozmuşum
Ben daha küçük bir kızım anlamam öyle şeylerden
Yazıkk ne verirsek yiyorlar masumlar yaaa![]()
Hiiii olabiletesi yuksekSürekli kaynar durumda olmak rutinin olmuş halloşummm![]()
Kocin napıyor kocinHiiii olabiletesi yuksek![]()
Ay lariiii ne var ne yok diye bakmaya gelip şu mesajını gördüm, Allahım maşallah sana da cücüşlere deYeminle tam dayaklıksınız
Oh binlerce şükür yeşilcimaslında önceden tahliller muayene ücretine dahildi neden böyle oldu anlamadım. Ben bugün iskenderundaki doktoruma gittim ikili taramamızı yaptık çok şükür bir pr görünmüyor cinsiyeti de bir kız bir erkek olarak gördü 2 hafta sonra tekrar bakacağız kesinlik açısından
bebişlerin haftası nasıl görünüyor? İlerdeler mi tam haftalarındalar mı nasıllarmış
Evet lumix teyzoşumuzAy lariiii ne var ne yok diye bakmaya gelip şu mesajını gördüm, Allahım maşallah sana da cücüşlere debi pembe bi mavi cocik geliyooor ne güzel maşallah maşallah maşallah
![]()
Didisiyoruz üstune cok dusuyormusumKocin napıyor kocin![]()
Ya çok sevindim canımYeminle tam dayaklıksınız
Oh binlerce şükür yeşilcimaslında önceden tahliller muayene ücretine dahildi neden böyle oldu anlamadım. Ben bugün iskenderundaki doktoruma gittim ikili taramamızı yaptık çok şükür bir pr görünmüyor cinsiyeti de bir kız bir erkek olarak gördü 2 hafta sonra tekrar bakacağız kesinlik açısından
bebişlerin haftası nasıl görünüyor? İlerdeler mi tam haftalarındalar mı nasıllarmış
Onun canı dayak istiyorDidisiyoruz üstune cok dusuyormusum
Panikliyo biraz tansiyonu ondan dusuyor olabilir
Sinir etti beni
Canımıniçiii izinden geliyorummmYa çok sevindim canım![]()
Amiiiin, günlük moral dozumuzu da aldık çok şükürEvet lumix teyzoşumuzhamd olsun böyle güzel bir haber aldık. Darısı sana olsun hayırlısıyla inşallah canımıniçi
![]()
Sali ise baaslicamm bunun yuzundenOnun canı dayak istiyor
Canımıniçiii izinden geliyorummm![]()
Artık sıra senin bize vereceğin morallere geldi lumixoAmiiiin, günlük moral dozumuzu da aldık çok şükür![]()
Biz çalışmadan boş durunca çıldırırız zaten bebişim doğamızda yokSali ise baaslicamm bunun yuzunden![]()
Yaaa minnoş anneee
Merak ettim canim vallaWhiterose89 bakıyorum bakıyorum ilk kese fotoğrafımı bulamıyorum. Seni etiketleyecektim , dr bana da ilk kese etrafında kanama alanı mı var bilemedim demişti yazışmalar duruyor ama bulamadım
Kızzz dötünü keselim mi gelipDidisiyoruz üstune cok dusuyormusum
Panikliyo biraz tansiyonu ondan dusuyor olabilir
Sinir etti beni