• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasılll yaniiii 🤔🤔 bi fesatlaşmalımıyım burda 🤣🤪🤪

Kız ben çok yumuşak yüzlüyüm yaa diyemiyorum çoğu zaman bişeu sonra kendi kendimi yiyip bitiriyorum 😓😓

Ayy bendee ağzıma aldığımla tabağın çöpe boşalması bir olduu😂😂😂

Bi denelim bakalım kuzumm ramazan geçsinde inşallah bir şans daha veririm😂😂
Ayy töbe yarabbm bide bebişler yiyo bunu nası yiyorlar yavrucaklara üzülüyorum 😂😂

Agzın bal yesin 🤗❣️

Ben Ogün acıkmıştım rüyama girmiş eşim çig köfte yiyor ben normal köfte dürümü eşim diyo istermisin evet diyorum Bi ondan ısırıyorum Bi bnm kinden 😂😂😂 kafayı yemekle bozmuşum
Oy benim canım 🤗
Kafayı bozduk yeme içmeyle 😂
Ben daha küçük bir kızım anlamam öyle şeylerden 😂😂😂

Yazıkk ne verirsek yiyorlar masumlar yaaa 😂😂😂
😂😂😂 Hadi öyle olsun bakim porti

😂😂😂 Yeminle tam dayaklıksınız

Oh binlerce şükür yeşilcim 🤗 aslında önceden tahliller muayene ücretine dahildi neden böyle oldu anlamadım. Ben bugün iskenderundaki doktoruma gittim ikili taramamızı yaptık çok şükür bir pr görünmüyor cinsiyeti de bir kız bir erkek olarak gördü 2 hafta sonra tekrar bakacağız kesinlik açısından 🥰 bebişlerin haftası nasıl görünüyor? İlerdeler mi tam haftalarındalar mı nasıllarmış
Ay lariiii ne var ne yok diye bakmaya gelip şu mesajını gördüm, Allahım maşallah sana da cücüşlere de 😍😍😍 bi pembe bi mavi cocik geliyooor ne güzel maşallah maşallah maşallah 🥰🥰🥰🥰

Ay lariiii ne var ne yok diye bakmaya gelip şu mesajını gördüm, Allahım maşallah sana da cücüşlere de 😍😍😍 bi pembe bi mavi cocik geliyooor ne güzel maşallah maşallah maşallah 🥰🥰🥰🥰
Evet lumix teyzoşumuz 🥰 hamd olsun böyle güzel bir haber aldık. Darısı sana olsun hayırlısıyla inşallah canımıniçi 🤗❤️

😂😂😂 Yeminle tam dayaklıksınız

Oh binlerce şükür yeşilcim 🤗 aslında önceden tahliller muayene ücretine dahildi neden böyle oldu anlamadım. Ben bugün iskenderundaki doktoruma gittim ikili taramamızı yaptık çok şükür bir pr görünmüyor cinsiyeti de bir kız bir erkek olarak gördü 2 hafta sonra tekrar bakacağız kesinlik açısından 🥰 bebişlerin haftası nasıl görünüyor? İlerdeler mi tam haftalarındalar mı nasıllarmış
Ya çok sevindim canım 😍😍

Back
X