Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiki varsınız cnm yazarım artık daha öncesinde de kullanmıştım macun geçen sene böyle şeyler yaşamamıştım ondan şaşırdım. Ins dediğin gibi fayda saglamistir..ins güzel olur herşey

Canım hoşgeldin böyle olmasına üzüldüm seni çok merak ettik kızlar genel c vap vermişler amsn kendinize dikkat edin tüp sürecinizi de aksatmayın
Oyy hepiniz cansınız İnanın bende sizleri merak ettim ameliyatı merak edeceğinizi düşünerek daha çok merak ettim. Sinirlerim çok bozuktu mecalim kalmadı hiçbir şeye. Siniri stresi ne kötü birşeymiş Biz karantinadayız kuzum. Ameliyatı olsam tüp sürecine az kalacak ama ben daha ameliyat olamadım. Moralim düştü sinirlerim yıprandı sizinde moralinizi bozmak istemiyorum. Herşey üst üste geliyor bu aralar

Ayrıcaaa bir oğlan bir kız olmuş çok çok çok sevindim senin adına rabbim kucağında görmeyi nasip etsin canım benim bir taşla iki kuşu vurdun gitti

İyiki varsınız cnm yazarım artık daha öncesinde de kullanmıştım macun geçen sene böyle şeyler yaşamamıştım ondan şaşırdım. Ins dediğin gibi fayda saglamistir..ins güzel olur herşey
Herşey güzel olacak kuzucum merak etme herşey çok yolunda gidecek

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah tüm bekleyenlere isteyenlere bu mübarek ramazan hürmetine nasip etsin inşallah

Ahahah haydi bakalım inşallah

Aaa bu ayni benn
Yikik team kuralimm
Hiteroskopi icin gorusmeye gitmeden iki gun once covid oldum

Cook haklisin canim cok sagol insallah ya sizler olmasa napardim bilmiyorum moral oluyorsunuz banaInsallah rabbim nasip etsin bizlerede saglikli hayirli evlatlar

Aaa bu ayni benn
Yikik team kuralimm
Hiteroskopi icin gorusmeye gitmeden iki gun once covid oldum
Ay sende mi öyle oldun benimde iki gün sonra ameliyatı vardı oturup oturup ağlayasım var yemin ederim yıkık team kurmalık olmuş tam durumumuz. teolog8579 da bekliyormuş bir süredir oda katılır

N Ned en sana geceleri değerlendiriyor musun ye hiç sormuyorum bile emre araya mesafe koydurmuştur kesin

ik zamanlar daha coktu o mesafe ama smdi ne zman ne kadar uyur vs kestirebiliyorum ya o aralarda şaapiyoruz artik isin kotusu cocuk yokken adam daha sakindi simdi sanarsin askerden yeni gelmis hergun desem yok demez bende de yorgunluktan kolumu kaldircak hal yok trip atiyo oyzden srekli

Selam canım
Çok şükür bende belirti falan birşey yok. Eşimde de hiçbir şey yok şu an için tabi ilaçlara başladı kuzum ayrı gayrı takılıyoruz evde
Çok şükür canım benim. Aman iyi yapmışsınız canım erkenden tedavi iyidir.
Hahahaha lari bu fragmanı sevmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…