- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #84.721
Geliyor canım az kaldı eniştenin sonucu bu hafta çıkacak inşallah başlayacaklarBen de sırf sizin için topiğe girip bakıyorum valla teo da bir gelse aramıza
İyiki varsınız cnm yazarım artıkBurada biz herşeyi konuşuyoruz . Eve boya yaptırsak onu , kv kavga etsek onu, eşle tartışssk onu... Sakın öyle düşünme. Canının sıkkın olduğunu bildiğimden hep aklımdasın ve etiketliyorum rahat ol lütfen. Canım adet olman iyi birşey demekki c life sende etki etmiş yumurtalar baya büyümüş bu adet döneminde gün aşırı değerlendirmeye başlanma sdet biter bitmez inşallah gebe kalırsın canım
Canım benimmm
Demeyiz demeyiz
Seni yerim teo msen hüzünlenme her regl seni cücülerine bir adım daha yaklsştırıyor. Bir bakacaksın regl bitişiyle eniştenin sonuçları süper çıkmış ve adet sonrası uzun protokole başlamışsın ız
Canımmm o bir etken değil sen bugün bi tane test yap negatifi gör 2-3 gün sonra test yaptığımızda silik çizgi filan çıkarsa iğneden mi diye düşünmeyelim
Oooo yansınnn gecelerrrrrrrr
Kuzucum ellerine sağlık
Hahahaah bu ne kız süper
Evet canım sağlık ocağı da yazar elevit pronatal 10 tl ye alıyorum.
Canım sanki uzun süre idrara tutulmuş dağılmış gibi duruyor başka bi tane daha yapsan keşke
Canım bilmem ki beslenmeden kaynaklıdır belkide.. bebiklerin baş popo mesafesine göre sanırım gelişim haftasını belirliyorlar. Kuzum ben de eşim de kısa değiliz belki bebikler de genetik olarak öyledirama seninkiler de Allah esirgesin haftasıyla uyumlu
Evet canım çünkü içerisinde hcg hormonu var. Fakat her belirti herkeste olacak diye birşey yok senin belin ağrır benim göğsüm ..
Hayır canım . O senin adet döngüne göre hesabın. Normalde 28 günde bir adet olan bir kadın 14. Günde yumurtlar ve yumurtlamanın 14. Günü yani 28. Gün adet olur. Bu yüzden iğneyi vurduğumuzda kontrollü çatlatma yapmış olacağımızdan 14 gün sonra adet olmayı bekleriz ama senin döngün uzun olduğundan olmaya da bilirsin. İğneden sonraki 10-22 gün arası adet görenler oluyor
Canım hoşgeldin böyle olmasına üzüldüm seni çok merak ettik kızlar genel c vap vermişler amsn kendinize dikkat edin tüp sürecinizi de aksatmayın
Selam canım ben adetin 11. Günü çekilmiştim
Canım çok oldu öyle hissettiğimiz. Hatta tüp yaptığımda da öyle hissettim ama olacak Allah ın izniyle umudunu hiç yitirmeher nasip vaktine esirdir
CanımCookiie kullandı bu ay daha doğrusu çoğunlukla eşine yedirdi
Ahahha hormon mağduru genç kadın
Ellerin dert görmesin canımben bugün belen tava, tereyağlı pirinç pilavı, salata, ayran , havuç tarator yaptım
Hahahah yoldayız canım geliyoruz
Canım iyi birşey yumurtalar büyürken ya da ovülasyon olduğunda lekelenme olabilir ama bu tip ürünler kullanırken muhakkak ya gün aşırı değerlendirmek gerekir ya da ovü ile takip etmek...
Oyy hepiniz cansınızCanım hoşgeldin böyle olmasına üzüldüm seni çok merak ettik kızlar genel c vap vermişler amsn kendinize dikkat edin tüp sürecinizi de aksatmayın
Herşey güzel olacak kuzucum merak etme herşey çok yolunda gidecekİyiki varsınız cnm yazarım artıkdaha öncesinde de kullanmıştım macun geçen sene böyle şeyler yaşamamıştım ondan şaşırdım. Ins dediğin gibi fayda saglamistir..ins güzel olur herşey
Olsunn mantı mantıdır mantı candır bnde çok severim afyt şeker olsun kuzum
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahOyy hepiniz cansınızİnanın bende sizleri merak ettim ameliyatı merak edeceğinizi düşünerek daha çok merak ettim. Sinirlerim çok bozuktu mecalim kalmadı hiçbir şeye. Siniri stresi ne kötü birşeymiş Biz karantinadayız kuzum. Ameliyatı olsam tüp sürecine az kalacak ama ben daha ameliyat olamadım. Moralim düştü sinirlerim yıprandı sizinde moralinizi bozmak istemiyorum. Herşey üst üste geliyor bu aralar
Ayrıcaaa bir oğlan bir kız olmuşçok çok çok sevindim senin adına rabbim kucağında görmeyi nasip etsin canım benim bir taşla iki kuşu vurdun gitti
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahtüm bekleyenlere isteyenlere bu mübarek ramazan hürmetine nasip etsin inşallah
Sizde semptom var mı canım ne durumdasınızÇok amin inşallah hepimiz için çok çok amin
Ahahah haydi bakalım inşallahRabbim zihin açıklığı versin canım beniminşallah pazartesi gününkü sınavda sıra
Tamam geriye 8 gün kaldı
Onun sınavı olmasaydı baskı yapacaktım da kıyamadım
Canım 14. Gün ise neden test yapmıyorsunrabbim inşallah bu tedavinle gebeliğini müjdelesin inşallah bebişin seninledir
Tenk yu beybi
Biz umudunu enerjisini yitirenleri nasıl kendine getiriyoruz biliyor musun
@edaecoo eniştenin kasko ödemesine denk gelmemeye çalış canım
Aaa bu ayni bennOyy hepiniz cansınızİnanın bende sizleri merak ettim ameliyatı merak edeceğinizi düşünerek daha çok merak ettim. Sinirlerim çok bozuktu mecalim kalmadı hiçbir şeye. Siniri stresi ne kötü birşeymiş Biz karantinadayız kuzum. Ameliyatı olsam tüp sürecine az kalacak ama ben daha ameliyat olamadım. Moralim düştü sinirlerim yıprandı sizinde moralinizi bozmak istemiyorum. Herşey üst üste geliyor bu aralar
Ayrıcaaa bir oğlan bir kız olmuşçok çok çok sevindim senin adına rabbim kucağında görmeyi nasip etsin canım benim bir taşla iki kuşu vurdun gitti
Cook haklisin canim cok sagol insallah ya sizler olmasa napardim bilmiyorum moral oluyorsunuz banaCanım yapma ama böyle beni teselli ediyordun bir kaç gün önce bak şimdi sen ne diyorsun pes etmek yok bak burda yıllarca bizden daha da fazla evlat hasreti çeken ablalarımız arkadaşlarımız kardeşlerimiz varben de çok üzülüyorum evet ama zamanı değil demekki diyorum. Hem ne derler Allah bekletiyorsa daha güzeli vereceği için bekletir iş Olucak Allah İn izniyle bizde anne olucaz şimdi toparla kendini doktoruna git eşini de üzme
Çok şükür bende belirti falan birşey yok. Eşimde de hiçbir şey yok şu an için tabiSizde semptom var mı canım ne durumdasınız
Canim iyi dusunsem de olmadi ama yine de iyi dusunelim napalim hayirlisiBende öyleym herşeye moralimi bozarm ama yanlış yapıyoruz tüm zarar kendmize ve gerçekten bu ay farkettim olumsuz düşündükçe olmuyor güzel düşünelim içimizi ferah tutalım ki hormonlarımz bi kendne gelsin
Ay sende mi öyle oldunAaa bu ayni benn
Yikik team kuralimm
Hiteroskopi icin gorusmeye gitmeden iki gun once covid oldum
Selam canımSelam kızceler
Çok şükür canım benim. Aman iyi yapmışsınız canım erkenden tedavi iyidir.Çok şükür bende belirti falan birşey yok. Eşimde de hiçbir şey yok şu an için tabiilaçlara başladı kuzum ayrı gayrı takılıyoruz evde
Hahahahaik zamanlar daha coktu o mesafe ama smdi ne zman ne kadar uyur vs kestirebiliyorum ya o aralarda şaapiyoruz artik isin kotusu cocuk yokken adam daha sakindi simdi sanarsin askerden yeni gelmis hergun desem yok demez bende de yorgunluktan kolumu kaldircak hal yok trip atiyo oyzden srekli
Biliyorum tabi o kadar takip ediyoruz haGeliyor canım az kaldı eniştenin sonucu bu hafta çıkacak inşallah başlayacaklar
Sen benim cinsiyetleri öğrendiğimi biliyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?