Burada biz herşeyi konuşuyoruz . Eve boya yaptırsak onu , kv kavga etsek onu, eşle tartışssk onu... Sakın öyle düşünme. Canının sıkkın olduğunu bildiğimden hep aklımdasın ve etiketliyorum rahat ol lütfen. Canım adet olman iyi birşey demekki c life sende etki etmiş yumurtalar baya büyümüş bu adet döneminde gün aşırı değerlendirmeye başlanma sdet biter bitmez inşallah gebe kalırsın canım
Canım benimmm
Demeyiz demeyiz
Seni yerim teo m

sen hüzünlenme her regl seni cücülerine bir adım daha yaklsştırıyor. Bir bakacaksın regl bitişiyle eniştenin sonuçları süper çıkmış ve adet sonrası uzun protokole başlamışsın ız

Canımmm o bir etken değil sen bugün bi tane test yap negatifi gör 2-3 gün sonra test yaptığımızda silik çizgi filan çıkarsa iğneden mi diye düşünmeyelim
Oooo yansınnn gecelerrrrrrrr
Kuzucum ellerine sağlık
Hahahaah bu ne kız süper
Evet canım sağlık ocağı da yazar elevit pronatal 10 tl ye alıyorum.
Canım sanki uzun süre idrara tutulmuş dağılmış gibi duruyor başka bi tane daha yapsan keşke
Canım bilmem ki beslenmeden kaynaklıdır belkide.. bebiklerin baş popo mesafesine göre sanırım gelişim haftasını belirliyorlar. Kuzum ben de eşim de kısa değiliz belki bebikler de genetik olarak öyledir

ama seninkiler de Allah esirgesin haftasıyla uyumlu
Evet canım çünkü içerisinde hcg hormonu var. Fakat her belirti herkeste olacak diye birşey yok senin belin ağrır benim göğsüm ..
Hayır canım . O senin adet döngüne göre hesabın. Normalde 28 günde bir adet olan bir kadın 14. Günde yumurtlar ve yumurtlamanın 14. Günü yani 28. Gün adet olur. Bu yüzden iğneyi vurduğumuzda kontrollü çatlatma yapmış olacağımızdan 14 gün sonra adet olmayı bekleriz ama senin döngün uzun olduğundan olmaya da bilirsin. İğneden sonraki 10-22 gün arası adet görenler oluyor
Canım hoşgeldin böyle olmasına üzüldüm seni çok merak ettik kızlar genel c vap vermişler amsn kendinize dikkat edin tüp sürecinizi de aksatmayın
Selam canım ben adetin 11. Günü çekilmiştim
Canım çok oldu öyle hissettiğimiz. Hatta tüp yaptığımda da öyle hissettim ama olacak Allah ın izniyle umudunu hiç yitirme

her nasip vaktine esirdir
Canım
Cookiie
kullandı bu ay daha doğrusu çoğunlukla eşine yedirdi
Ahahha hormon mağduru genç kadın
Ellerin dert görmesin canım

ben bugün belen tava, tereyağlı pirinç pilavı, salata, ayran , havuç tarator yaptım
Hahahah yoldayız canım geliyoruz

Canım iyi birşey yumurtalar büyürken ya da ovülasyon olduğunda lekelenme olabilir ama bu tip ürünler kullanırken muhakkak ya gün aşırı değerlendirmek gerekir ya da ovü ile takip etmek...