• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım hamd olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Tosuncuğunu tebrik ederim 🤗❤️ çok heyecanlanmışsındır eminim. Bugün yani yaklaşık 1 saattir ben de birşeyler hissediyorum. Henüz çok erken ama 4. Gebelik olduğundan bu ihtimal var çünkü bir önceki ikizlerimde de 12. Haftada hissediliyordu sanki şal değiyor yüzüne öyle bir his

Hahahah o kafa rahatlığıyla herşey olabilir canım 😁

Kuzu bildiğin gibi değilim çok uykucu olmuşum çok 😂😂😂 gün içinde bir bakıyorum sızmışım koltukta .. eski ben değilim 😂
🤣🤣 Aklımdan çıksın bu düşünceler hemen öyleyse 🤣

Evet canım hamd olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Tosuncuğunu tebrik ederim 🤗❤️ çok heyecanlanmışsındır eminim. Bugün yani yaklaşık 1 saattir ben de birşeyler hissediyorum. Henüz çok erken ama 4. Gebelik olduğundan bu ihtimal var çünkü bir önceki ikizlerimde de 12. Haftada hissediliyordu sanki şal değiyor yüzüne öyle bir his
Ayy süper ikiz olunca da daha erken hissedilir gercekten cok hos bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥️

Insolsun Insolsun canım senin nick in inşallah olsun mu demek
Ama ben buraya üye olurken pek dikkat etmeden ayarladım daha düzgün yazabilirsin o kelimeyi içinde Allah geçiyor aslında ama belli Bi süre sonra düzeltemiyorsun ya zaman geçmesi lazım 😐😐😪

🤣🤣 Aklımdan çıksın bu düşünceler hemen öyleyse 🤣
Kendine bir iyilik yap aklından çıkar 😂
Kız hissetmiş gibi değerlendirp geldim 😅😅
😂😂😂😂Ooooo hafta sonuuuu alevlisiiiii rast gelsin nur ummmm
Ayy süper ikiz olunca da daha erken hissedilir gercekten cok hos bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥️
Ya önce dedim acaba bağırsak hareketi mi wc ye gittim geldim, hareket devam etti. İçgiysim sıkıydı biraz , ondan mı diye düşündüm değiştirdim hamile külodu giydim, devam etti. Elimi koydum biraz bastırarak okşadım o an yine oldu 🤗
İnşaallah nasip olsun diyelim o zaman 😍❤️
Ama ben buraya üye olurken pek dikkat etmeden ayarladım daha düzgün yazabilirsin o kelimeyi içinde Allah geçiyor aslında ama belli Bi süre sonra düzeltemiyorsun ya zaman geçmesi lazım 😐😐😪
Olsun canım zamanın dolunca ister düzenlersin ister değiştirirsin 🤗

Insolsun Insolsun canım senin nick in inşallah olsun mu demek
Ama ben buraya üye olurken pek dikkat etmeden ayarladım daha düzgün yazabilirsin o kelimeyi içinde Allah geçiyor aslında ama belli Bi süre sonra düzeltemiyorsun ya zaman geçmesi lazım

Ya önce dedim acaba bağırsak hareketi mi wc ye gittim geldim, hareket devam etti. İçgiysim sıkıydı biraz , ondan mı diye düşündüm değiştirdim hamile külodu giydim, devam etti. Elimi koydum biraz bastırarak okşadım o an yine oldu 🤗

Belki bebişim olursa adını koyarım 🤩🤩🙏🙏😂

Yaa cok tatlı maşallah 😍 böyle erkenden hissetmek de ayrı güzel olur erkenden bağ kurmak tepki almak çok mutluluk verici 😊

Hahahah o kafa rahatlığıyla herşey olabilir canım 😁

Kuzu bildiğin gibi değilim çok uykucu olmuşum çok 😂😂😂 gün içinde bir bakıyorum sızmışım koltukta .. eski ben değilim 😂

Allah koca kisilerinin yardimcisi olsun ozman 🤣😂😂 napalm analim zor zanaat😂

Ama ben buraya üye olurken pek dikkat etmeden ayarladım daha düzgün yazabilirsin o kelimeyi içinde Allah geçiyor aslında ama belli Bi süre sonra düzeltemiyorsun ya zaman geçmesi lazım

Belki bebişim olursa adını koyarım 🤩🤩🙏🙏😂
Allah gönlüne göre versin inşallah canım 🤗
Yaa cok tatlı maşallah 😍 böyle erkenden hissetmek de ayrı güzel olur erkenden bağ kurmak tepki almak çok mutluluk verici 😊
Aynen öyle rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤗
Allah koca kisilerinin yardimcisi olsun ozman 🤣😂😂 napalm analim zor zanaat😂
Allah bizim yardımcımız olsun bir de onların gönlünü eğliyoruz😂

Enerjimize enerji katsın 🤣🤣 bağışıklığa da iyi geliyor diye aldım kuzum ya siz duydunuz mu bunları

Eklentiler

• Screenshot_20210417_233543.webp
    Screenshot_20210417_233543.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20210417_233526.webp
    Screenshot_20210417_233526.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 30
Ami

Amin canım inşallah çok sağol Allah razı olsun 🤩🤩😘

Yaaa LaRisaCca LaRisaCca cımm ayıp olmazsa çok merak ettim sen kaç yaşındasın çünkü bende sana karşı böyle Bi anaç duygu oluştu sende anaç bişeyler seziyorum 😂😂genelde bana derler çok anaç yapın var diye ama

Evet hayatım erkek kesesi bu 🤗 inşallah tutar zaten bir prensesin var bir de tosunun olur

Ooooo mönüüü sağlammm 😍

😂 Ya biz ilk keseleri gördüğümüz bir kız bir erkek dedik ama ben hep neden oğlanlar diyordum birine babamın adını koyarım diye 😂 sağlıkla gelsinler inşallah hepimize cücülerimiz

At diye heyecanla bekliyorlar çok güzel görünüyor 😍

💛💛💛💛💛

Gözüm kalmış resmen 😂😂😂 senin bir planın var mı akşama aklında olan birşey ?
Sağlıkla gelsinlerrr hiç önemli değil canlarım benim Allah hepimizin evlatlarını sağ salim gelmesini nasip etsin

Bende bir ay önce çektirdim canım,anestizili oldum ben uyudum uyandıgımda herşey bitmişti,hiç ağrım olmadı hafif lekelenmelerim oldu bi kaç gün,doğumhanede yaptılar bana canım temiz çıktı şükür..
Tesekkurler canim ❤️Anestezisiz anestezili bizim tercihimize mi bagli birde ucreti nedir siz ozelde mi yaptirdiniz bilginiz varmi

Back
X