Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay sende mi öyle oldun benimde iki gün sonra ameliyatı vardı oturup oturup ağlayasım var yemin ederim yıkık team kurmalık olmuş tam durumumuz. teolog8579 da bekliyormuş bir süredir oda katılır
Evett vee ver
Ay sende mi öyle oldun benimde iki gün sonra ameliyatı vardı oturup oturup ağlayasım var yemin ederim yıkık team kurmalık olmuş tam durumumuz. teolog8579 da bekliyormuş bir süredir oda katılır
Evett canimm verilen ilaclar spermide belli bir surw etkiliyor
Bunu duyunca dahada yikildim
Nereye gidem nerelerimi keseyim

Selam canım

Çok şükür canım benim. Aman iyi yapmışsınız canım erkenden tedavi iyidir.

Hahahaha lari bu fragmanı sevmedi
Aynen kuzum. Ben o gelmeden c vitamini D vitamini falan başladım gelince oda başladı kullanmaya. C vitamini içtikçe iyi hissediyorum ha birde Bülent hocanın verdiği vitaminler varya onlar uyku uyutmuyor bana doğru düzgün

Ay siz çok dikkat edin ya hadi biz tekiz siz çift canlı üç canlısınız Allah korusun uzak durun herkeslerden.

Evett vee ver
Evett canimm verilen ilaclar spermide belli bir surw etkiliyor
Bunu duyunca dahada yikildim
Nereye gidem nerelerimi keseyim
Ayyy ben başımı nerelere vuram o zaman bende şu an resmen yıkıldım bilmiyordum bunu ne kadar sürede normale dönüyor acaba yaa

Enerji katan vitaminler gecelere yansısın bari performans
Sağol canım benim Allah a emanetiz ne diyeyim

Enerji katan vitaminler gecelere yansısın bari performans
Sağol canım benim Allah a emanetiz ne diyeyim
Bir duvar var aramızda ama gecelere yansıtamıyoruz canım o enerjiyi duvara tırmanmasak bari
Öyle canım siz dikkatli olunda ne olur ne olmaz

3 ay surebiliyormus
Ve esime hastanede verilen ilacinda oyle yan etkisi olAbilir yaziyor
Ben *2 yikik
Ayy canım valla seninde hepsi üst üste gelmiş Bitti mi sizin karantina hastane işleri?
Ameliyat olacaksan 2 ay bekleme süresi varya öyle geçecek zaten çokta şaapmasak mı diye düşündüm bir an

Oyy maşallah ikiz miydi senin onu kaçırmışım ne güzel Rabbim ikisini birden tatircak sana demekki
Benim de oglum olcak inşallah 13. Haftada öğrendim. Benim bulantilarla hala basım dertte sayılır ilk haftalar gibi değil tiksinmem vs azaldi koku hassasiyeti kalmadi bulanti da azaldı ama ilaç kullanıyorum prilam adında, onu bırakınca kötü oldum devam ediyorum mecbur, doktor da doguma kadar kullanabilirsin dedi. Hareketlerini de sanki dün ve bugün güçsüz bir şekilde hisseder gibiyim, çamaşırın bitis çizgisinde tam oralarda pıt pıt atan bişey var sanki ama 1-2 haftaya belirginlesir insallah bi bakmisiz kucağımızdalar vakit cabuk geçiyor

Pko luyum ben araştırıp bi faydası varsa onun için kullanmak istiyorum
Pko icin naturallen macun öneririm sana, bı araştır istersen..bende pko yoktu ama macunu kullandığım ay yumurtlama testim cok koyu pik yaptı, iyi gelisti yani şükür hamile kaldım. Ayrıca ovulasyon testiyle de takip etmen işini kolaylaştırır

Doktorunuz mu cekti bir baskasi mi cekiyor nasil yapiliyor normal muayene gibi mi farkli bi ortamda mi
Bende bir ay önce çektirdim canım,anestizili oldum ben uyudum uyandıgımda herşey bitmişti,hiç ağrım olmadı hafif lekelenmelerim oldu bi kaç gün,doğumhanede yaptılar bana canım temiz çıktı şükür..

Evet canım hamd olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Tosuncuğunu tebrik ederim çok heyecanlanmışsındır eminim. Bugün yani yaklaşık 1 saattir ben de birşeyler hissediyorum. Henüz çok erken ama 4. Gebelik olduğundan bu ihtimal var çünkü bir önceki ikizlerimde de 12. Haftada hissediliyordu sanki şal değiyor yüzüne öyle bir his
Karantinadan sonra bir süre evde zaten eşim yansın geceler deriz derizde spermleri işe yaramazsa keyfe keder olacak
Hahahah o kafa rahatlığıyla herşey olabilir canım
Benim tanidigim lari kocaya da yetisir cücüklere de
Kuzu bildiğin gibi değilim çok uykucu olmuşum çok gün içinde bir bakıyorum sızmışım koltukta .. eski ben değilim

Zaten doktorum yumurta takibi yapıyo da macunu duydum bakalm pazartesi inşallah belli olck ona göre ya sipariş ederim yda hiç gerek kalmck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…