Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aklımdan çıksın bu düşünceler hemen öyleyse

Ayy süper ikiz olunca da daha erken hissedilir gercekten cok hos bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Insolsun canım senin nick in inşallah olsun mu demek
Ama ben buraya üye olurken pek dikkat etmeden ayarladım daha düzgün yazabilirsin o kelimeyi içinde Allah geçiyor aslında ama belli Bi süre sonra düzeltemiyorsun ya zaman geçmesi lazım

Aklımdan çıksın bu düşünceler hemen öyleyse
Kendine bir iyilik yap aklından çıkar
Kız hissetmiş gibi değerlendirp geldim
Ooooo hafta sonuuuu alevlisiiiii rast gelsin nur ummmm
Ayy süper ikiz olunca da daha erken hissedilir gercekten cok hos bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ya önce dedim acaba bağırsak hareketi mi wc ye gittim geldim, hareket devam etti. İçgiysim sıkıydı biraz , ondan mı diye düşündüm değiştirdim hamile külodu giydim, devam etti. Elimi koydum biraz bastırarak okşadım o an yine oldu
İnşaallah nasip olsun diyelim o zaman
Ama ben buraya üye olurken pek dikkat etmeden ayarladım daha düzgün yazabilirsin o kelimeyi içinde Allah geçiyor aslında ama belli Bi süre sonra düzeltemiyorsun ya zaman geçmesi lazım
Olsun canım zamanın dolunca ister düzenlersin ister değiştirirsin

Insolsun canım senin nick in inşallah olsun mu demek
Belki bebişim olursa adını koyarım

Yaa cok tatlı maşallah böyle erkenden hissetmek de ayrı güzel olur erkenden bağ kurmak tepki almak çok mutluluk verici

Allah koca kisilerinin yardimcisi olsun ozman napalm analim zor zanaat

Allah gönlüne göre versin inşallah canım
Yaa cok tatlı maşallah böyle erkenden hissetmek de ayrı güzel olur erkenden bağ kurmak tepki almak çok mutluluk verici
Aynen öyle rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Allah koca kisilerinin yardimcisi olsun ozman napalm analim zor zanaat
Allah bizim yardımcımız olsun bir de onların gönlünü eğliyoruz

Enerjimize enerji katsın bağışıklığa da iyi geliyor diye aldım kuzum ya siz duydunuz mu bunları

Eklentiler

• Screenshot_20210417_233543.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20210417_233526.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 25
Ami

Amin canım inşallah çok sağol Allah razı olsun

Yaaa LaRisaCca cımm ayıp olmazsa çok merak ettim sen kaç yaşındasın çünkü bende sana karşı böyle Bi anaç duygu oluştu sende anaç bişeyler seziyorum genelde bana derler çok anaç yapın var diye ama

Sağlıkla gelsinlerrr hiç önemli değil canlarım benim Allah hepimizin evlatlarını sağ salim gelmesini nasip etsin

Tesekkurler canim Anestezisiz anestezili bizim tercihimize mi bagli birde ucreti nedir siz ozelde mi yaptirdiniz bilginiz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…