- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #84.761
Evet canım hamd olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Tosuncuğunu tebrik ederimçok heyecanlanmışsındır eminim. Bugün yani yaklaşık 1 saattir ben de birşeyler hissediyorum. Henüz çok erken ama 4. Gebelik olduğundan bu ihtimal var çünkü bir önceki ikizlerimde de 12. Haftada hissediliyordu sanki şal değiyor yüzüne öyle bir his
Hahahah o kafa rahatlığıyla herşey olabilir canım
Kuzu bildiğin gibi değilim çok uykucu olmuşum çokgün içinde bir bakıyorum sızmışım koltukta .. eski ben değilim
Kız hissetmiş gibi değerlendirp geldim
Ayy süper ikiz olunca da daha erken hissedilir gercekten cok hos bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet canım hamd olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Tosuncuğunu tebrik ederimçok heyecanlanmışsındır eminim. Bugün yani yaklaşık 1 saattir ben de birşeyler hissediyorum. Henüz çok erken ama 4. Gebelik olduğundan bu ihtimal var çünkü bir önceki ikizlerimde de 12. Haftada hissediliyordu sanki şal değiyor yüzüne öyle bir his
Evet canımInsolsun canım senin nick in inşallah olsun mu demek
İnsallah gerek kalmazZaten doktorum yumurta takibi yapıyo da macunu duydum bakalm pazartesi inşallah belli olck ona göre ya sipariş ederim yda hiç gerek kalmck
Ama ben buraya üye olurken pek dikkat etmeden ayarladım daha düzgün yazabilirsin o kelimeyi içinde Allah geçiyor aslında ama belli Bi süre sonra düzeltemiyorsun ya zaman geçmesi lazımInsolsun canım senin nick in inşallah olsun mu demek
Kendine bir iyilik yap aklından çıkarAklımdan çıksın bu düşünceler hemen öyleyse
Kız hissetmiş gibi değerlendirp geldim
Ya önce dedim acaba bağırsak hareketi mi wc ye gittim geldim, hareket devam etti. İçgiysim sıkıydı biraz , ondan mı diye düşündüm değiştirdim hamile külodu giydim, devam etti. Elimi koydum biraz bastırarak okşadım o an yine olduAyy süper ikiz olunca da daha erken hissedilir gercekten cok hos bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşaallah nasip olsun diyelim o zamanEvet canım
Olsun canım zamanın dolunca ister düzenlersin ister değiştirirsinAma ben buraya üye olurken pek dikkat etmeden ayarladım daha düzgün yazabilirsin o kelimeyi içinde Allah geçiyor aslında ama belli Bi süre sonra düzeltemiyorsun ya zaman geçmesi lazım
Ama ben buraya üye olurken pek dikkat etmeden ayarladım daha düzgün yazabilirsin o kelimeyi içinde Allah geçiyor aslında ama belli Bi süre sonra düzeltemiyorsun ya zaman geçmesi lazımInsolsun canım senin nick in inşallah olsun mu demek
Belki bebişim olursa adını koyarımKendine bir iyilik yap aklından çıkar
Ooooo hafta sonuuuu alevlisiiiii rast gelsin nur ummmm
Ya önce dedim acaba bağırsak hareketi mi wc ye gittim geldim, hareket devam etti. İçgiysim sıkıydı biraz , ondan mı diye düşündüm değiştirdim hamile külodu giydim, devam etti. Elimi koydum biraz bastırarak okşadım o an yine oldu
İnşaallah nasip olsun diyelim o zaman
Olsun canım zamanın dolunca ister düzenlersin ister değiştirirsin
Yaa cok tatlı maşallahYa önce dedim acaba bağırsak hareketi mi wc ye gittim geldim, hareket devam etti. İçgiysim sıkıydı biraz , ondan mı diye düşündüm değiştirdim hamile külodu giydim, devam etti. Elimi koydum biraz bastırarak okşadım o an yine oldu
Evet canım hamd olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Tosuncuğunu tebrik ederimçok heyecanlanmışsındır eminim. Bugün yani yaklaşık 1 saattir ben de birşeyler hissediyorum. Henüz çok erken ama 4. Gebelik olduğundan bu ihtimal var çünkü bir önceki ikizlerimde de 12. Haftada hissediliyordu sanki şal değiyor yüzüne öyle bir his
Hahahah o kafa rahatlığıyla herşey olabilir canım
Kuzu bildiğin gibi değilim çok uykucu olmuşum çokgün içinde bir bakıyorum sızmışım koltukta .. eski ben değilim
Allah gönlüne göre versin inşallah canımAma ben buraya üye olurken pek dikkat etmeden ayarladım daha düzgün yazabilirsin o kelimeyi içinde Allah geçiyor aslında ama belli Bi süre sonra düzeltemiyorsun ya zaman geçmesi lazım
Belki bebişim olursa adını koyarım
Aynen öyle rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahYaa cok tatlı maşallahböyle erkenden hissetmek de ayrı güzel olur erkenden bağ kurmak tepki almak çok mutluluk verici
Allah bizim yardımcımız olsun bir de onların gönlünü eğliyoruzAllah koca kisilerinin yardimcisi olsun ozmannapalm analim zor zanaat
Enerjimize enerji katsınKendine bir iyilik yap aklından çıkar
Ooooo hafta sonuuuu alevlisiiiii rast gelsin nur ummmm
Ya önce dedim acaba bağırsak hareketi mi wc ye gittim geldim, hareket devam etti. İçgiysim sıkıydı biraz , ondan mı diye düşündüm değiştirdim hamile külodu giydim, devam etti. Elimi koydum biraz bastırarak okşadım o an yine oldu
İnşaallah nasip olsun diyelim o zaman
Olsun canım zamanın dolunca ister düzenlersin ister değiştirirsin
Amin canım inşallah çok sağol Allah razı olsunAllah gönlüne göre versin inşallah canım
Aynen öyle rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Allah bizim yardımcımız olsun bir de onların gönlünü eğliyoruz
YaaaAllah gönlüne göre versin inşallah canım
Allah gönlüne göre versin inşallah canım
Sağlıkla gelsinlerrr hiç önemli değil canlarım benim Allah hepimizin evlatlarını sağ salim gelmesini nasip etsinEvet hayatım erkek kesesi buinşallah tutar zaten bir prensesin var bir de tosunun olur
Ooooo mönüüü sağlammm
Ya biz ilk keseleri gördüğümüz bir kız bir erkek dedik ama ben hep neden oğlanlar diyordum birine babamın adını koyarım diye sağlıkla gelsinler inşallah hepimize cücülerimiz
At diye heyecanla bekliyorlar çok güzel görünüyor
Gözüm kalmış resmensenin bir planın var mı akşama aklında olan birşey ?
Tesekkurler canimBende bir ay önce çektirdim canım,anestizili oldum ben uyudum uyandıgımda herşey bitmişti,hiç ağrım olmadı hafif lekelenmelerim oldu bi kaç gün,doğumhanede yaptılar bana canım temiz çıktı şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?