- 20 Kasım 2019
- 4.445
- 5.875
- 158
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #84.781
Sonuc ne oldu peki canim ?Bende hic belirti yapmamisti igne canim. Normal adet belirtileri vardi hatta sadece. Ama asilama deildi benmki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuc ne oldu peki canim ?Bende hic belirti yapmamisti igne canim. Normal adet belirtileri vardi hatta sadece. Ama asilama deildi benmki
En son esniyorsu zaten larissaccam
Özelde yaptırdım doktorum anestezi vererek daha detaylı inceleyeceğini söyledi zaten totalde 15 dk sürmüş. Ücreti 1200 civarı oldu,üniversite hastanesinde de çekiliyor denildi bana ama ordaki doktorun altında kontrol olmam gerektiği ve baştan tetkik yapılması gerekir dediler bende kabul etmedim,baştan tedavi süreç uzuyordu. Özelde yaptırdım daha rahat oldu benim adımaTesekkurler canimAnestezisiz anestezili bizim tercihimize mi bagli birde ucreti nedir siz ozelde mi yaptirdiniz bilginiz varmi
Anladim sagolun siz Ne zamandir deniyordunuz? Bide film cekilen ay sans arttigi dogru muÖzelde yaptırdım doktorum anestezi vererek daha detaylı inceleyeceğini söyledi zaten totalde 15 dk sürmüş. Ücreti 1200 civarı oldu,üniversite hastanesinde de çekiliyor denildi bana ama ordaki doktorun altında kontrol olmam gerektiği ve baştan tetkik yapılması gerekir dediler bende kabul etmedim,baştan tedavi süreç uzuyordu. Özelde yaptırdım daha rahat oldu benim adıma
Karismis cevaplar bende yanitlamamisim sorunuzu. Herhangi bir skinti yok testler temiz cikti esimin ve benimde. Yani bir kez test verdik ikimizde sonradan birsey degisti mi bilemiyorum tabi.Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin ve bizlerede ama gerçekten moralini yüksek tutmaya çalış pes etme bizler çoğu insana göre iyi durumdayz en azndan eşlerimiz destek oluyo tedavi olma imkanımız var özel olmcksa bi rahatszlgn varmı ben pko luym bende bi kaç güne. Adet olurum öyle hissediyorum ama canımı sıkmyrm bu ay olmadı diger ay olmasa üç beş ay sonra biz elimizden geleni yapıp tevekkül etmeliyiz![]()
Ben kullanmadım hiç kuzum
Hayırlısı olsun hepimiz içinKarismis cevaplar bende yanitlamamisim sorunuzu. Herhangi bir skinti yok testler temiz cikti esimin ve benimde. Yani bir kez test verdik ikimizde sonradan birsey degisti mi bilemiyorum tabi.
Sizinledir umarim bebeginiz,olmazsiniz belki![]()
Doktorum çekti, muayene ortamında canım.Doktorunuz mu cekti bir baskasi mi cekiyor nasil yapiliyor normal muayene gibi mi farkli bi ortamda mi
Çok iyi o zaman ben de ölü balık modumdan kurtulmuş olmayı umuyorumbir süre kullandım canım, bebek olmasa da dinçleşme anlamında bayağı fayda gördüm
İnşallahİnsallah gerek kalmaz![]()
sayfanın en yaşlısı benim zatenEn son esniyorsu zaten larissaccamsende de var gözüm kaçmıyor o anaç ruh
ama bana göre tecrübelisiniz
başın sağolsun canım benim. Kaşıntı çok zor, çabucak geçsin inşallah.Canımlar bayadır takip edemiyorum. Umarım herkes iyidirBabaannem rahmetli oldu bir kaşıntı yaşıyorum üstüne anlatamam. Her biriniz aklımdasınız. Kaçırdığım güzel haberler var mı
![]()
Ay inşallah canım ilaç yazdı artık bugün doktor. Yaaa nasıl sevindim sağlıkla gelsin minnoşlarbaşın sağolsun canım benim. Kaşıntı çok zor, çabucak geçsin inşallah.LaRisaCca nın cücülerinin cinsiyeti belli oldu canım. Bir kız bir erkek.
Olsun canım gençsin hala yok bişey yaşında 36 yaş geç kalınmış bir yaş değil hem bence çabalıycaz tabiki olucak Allah İn izniyle hepimizin inşallahsayfanın en yaşlısı benim zaten36 yaşındayım canım. Hala çabalıyorum
En yaşlısı ne kiz şarap bile yıl geçtikçe güzelleşiyorsayfanın en yaşlısı benim zaten36 yaşındayım canım. Hala çabalıyorum