Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya insan çalışınca birşey düşünmüyor. Hem evde hem çalışmıyor olunca biz kadınlar temizlik,yemek,çamaşır,birşeyler buluyoruz da adamlar bulamıyor bunalıma giriyor
Aynen öyle valla. Kadinlar sıkılmıyor ki sıkılacak zaman mi var.. Temizlik yapsan 2 gun sonra yine kirleniyor.. Çamaşır bulaşık bitmiyor. Valla diyorum 2 kişiyiz böyleyiz çocuk olunca nolcak bilmem

Bul kuzum merak ettim bende tabiki ferahlasın icin larişim hersey çok güzel olacak

Nasılsın larim kenkem
İyiyim kenkem porti sen nasılsın
Insallah canim ya onunla haberlesebilseydik ayni yerde ayni zamanda tedavi olduğumuz için çok merak ediyorum birde ayni igneyi oda kullandi testi nasil acaba insallah pozitiftir ve döner aramiza
İnşallah aysuncum onlar pozitifi görsünler de yüzleri gülsün de başka hiçbirşeyin önemi yok
Yok kuuzu benim uzun sürüyo maalesef
Adam da isyan edecek
Bir Günaydın da benden 10 gibi uyandım ama çamaşır suyunu içmekten ancak oldu
Kız kendini zehirleme ha
Aynen öyle valla. Kadinlar sıkılmıyor ki sıkılacak zaman mi var.. Temizlik yapsan 2 gun sonra yine kirleniyor.. Çamaşır bulaşık bitmiyor. Valla diyorum 2 kişiyiz böyleyiz çocuk olunca nolcak bilmem
Onu hiç düşünmek bile istemiyorum

İyiyim kenkem napayım işte hep aynı şeyler

İyiyim kenkem napayım işte hep aynı şeyler
Ovü yaptın mı canım bugün
Yaa kendi kendine sorun uydurup bu sorunu bide gelinle degil de oğluyla SÖZDE çözmeye çalışan kaynanalari napmali yaaa ?? Valla delirecem
Naptı kız kv n
Hahaha harika ya farketmissin beybi
Gözümden kaçmazzz
Neler yaptin nasilsin
Yayılıyorum kuzum uzanmışım kv deyim. Kahvaltıya geldim çayımı içtim pastamı yedim yemeğimi de yer eve dönerim

Amiiin canim benim Emre mi Emine ne olursa olsun sağlıklı salih olsun gelsin annesine
Amiiiin canim amiiin insallah bu mubarek ayin yuzu suyu hurmetine guzel Allahim isteyen herkese tattirsin kimsenin kucagini bos birakmaSin insallah
Amiiin Amiiiin Amiiiin 27 nisanda test yapmam söylendi rabbim müjdeli haberleri vermeyi nasip etsin

virüs biter birde zehirlenme vakası yaşamayalım Allah korusun nasılsın kuzum keyifler yerinde mi?

Ovü yaptın mı canım bugün

Naptı kız kv n

Gözümden kaçmazzz

Yayılıyorum kuzum uzanmışım kv deyim. Kahvaltıya geldim çayımı içtim pastamı yedim yemeğimi de yer eve dönerim
Yaptım yaptm canım benim lh hiç oynamıypr heralde hemen hemen hepsi aynı yaa canım sıkıldı arrık bu duruma. Baksana

Eklentiler

• D8842917-4B9C-4BC1-A670-E13AF648B3D9.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…