- 18 Kasım 2015
- 13.594
- 17.102
- 298
- 36
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #84.901
Aynen öyle valla. Kadinlar sıkılmıyor ki sıkılacak zaman mi var.. Temizlik yapsan 2 gun sonra yine kirleniyor.. Çamaşır bulaşık bitmiyor. Valla diyorum 2 kişiyiz böyleyiz çocuk olunca nolcak bilmemYa insan çalışınca birşey düşünmüyor. Hem evde hem çalışmıyor olunca biz kadınlar temizlik,yemek,çamaşır,birşeyler buluyoruz da adamlar bulamıyor bunalıma giriyor
Bul kuzum merak ettim bendeGünaydın canımeşlerimize de kıyamıyoruz ne yapalım Allah senden de razı olsun inşallah
Canım demekki yeni aya hazırlanacağız Allah büyük
Tüh istatistik bozuldu
Günaydın kenkem portiko
Adet bitmedi mi daha kızz
E ben de onu sana bulayım bekle
Ay inşallah canım benim içimi ferahlattın
Amann yoğun günler geçiriyorsun canım ellerin dert görmesin güle güle kirletin kuzucum
İyiyim kenkem porti sen nasılsınNasılsın larim kenkem
İnşallah aysuncumInsallah canim ya onunla haberlesebilseydik ayni yerde ayni zamanda tedavi olduğumuz için çok merak ediyorum birde ayni igneyi oda kullandi testi nasil acabainsallah pozitiftir ve döner aramiza
Adam da isyan edecekYok kuuzu benim uzun sürüyo maalesef
Kız kendini zehirleme haBir Günaydın da benden10 gibi uyandım ama çamaşır suyunu içmekten ancak oldu
Onu hiç düşünmek bile istemiyorumAynen öyle valla. Kadinlar sıkılmıyor ki sıkılacak zaman mi var.. Temizlik yapsan 2 gun sonra yine kirleniyor.. Çamaşır bulaşık bitmiyor. Valla diyorum 2 kişiyiz böyleyiz çocuk olunca nolcak bilmem
Bulurummm bilirsinEvet kuzum trendyoldan almıştım caksır otu kökü de içeriyor
İyiyim kenkem napayım işte hep aynı şeylerİyiyim kenkem porti sen nasılsın
İnşallah aysuncumonlar pozitifi görsünler de yüzleri gülsün de başka hiçbirşeyin önemi yok
Adam da isyan edecek
Kız kendini zehirleme ha
Onu hiç düşünmek bile istemiyorum
Hahaha harika ya farketmissin beybi
Neler yaptin nasilsin
Ovü yaptın mı canım bugünİyiyim kenkem napayım işte hep aynı şeyler
Naptı kız kv nYaa kendi kendine sorun uydurup bu sorunu bide gelinle degil de oğluyla SÖZDE çözmeye çalışan kaynanalari napmali yaaa ?? Valla delirecem
Hahaha harika ya farketmissin beybi
Yayılıyorum kuzum uzanmışım kv deyim. Kahvaltıya geldim çayımı içtim pastamı yedim yemeğimi de yer eve dönerimNeler yaptin nasilsin
Amiiin canim benim Emre mi Emine ne olursa olsun sağlıklı salih olsun gelsin annesineEvet kuzu bundanCookiie aldı bu ay
Hislerin kuvvetli canım öyleyimdir gerçekten 33 yaşımdayım
Aminnnn inşallah bebeğim
Emre si oldudarısı sana
Mümkün değil biliyorsun hafızam inanılmaz iyidir kesin böyle birşeyler kullandın bak bulup çıkarırım
Aminnnn
Canım hoşgeldinbaşın sağolsun rabbim kalanlara uzun hayırlı ömürler versin canım. Kaşıntınla ilgili karaciğer enzimleri ne baktırmanı şiddetle tavsiye ederim
Aminnn canım benimçok tşk ederiz teyzoşumuz senin minnoş napıyor nasılsınız detaylı nasıl geçti
Amiiin Amiiiin Amiiiin 27 nisanda test yapmam söylendi rabbim müjdeli haberleri vermeyi nasip etsinAmiiiin canim amiiin insallah bu mubarek ayin yuzu suyu hurmetine guzel Allahim isteyen herkese tattirsin kimsenin kucagini bos birakmaSin insallah
Aminnn canım inşallahAmiiin canim benim Emre mi Emine ne olursa olsun sağlıklı salih olsun gelsin annesine
Amiiin Amiiiin Amiiiin 27 nisanda test yapmam söylendi rabbim müjdeli haberleri vermeyi nasip etsin
Gözümden kaçmazzz
Bak bu güzel işte laricim
Yayılıyorum kuzum uzanmışım kv deyim. Kahvaltıya geldim çayımı içtim pastamı yedim yemeğimi de yer eve dönerim
Bizde dün kv deydik. Her gitmemize bı aglasiyoruz.Hastaneye de gittik tüm testleri yeniliyo doktor. Çarşamba rahim filmi sperm testi verilecek. Sperm testi durumu belirleyecek yeniden amh testi de yapıldı sonuç bekliyorum
İyiyim kenkem porti sen nasılsın
İnşallah aysuncumonlar pozitifi görsünler de yüzleri gülsün de başka hiçbirşeyin önemi yok
Adam da isyan edecek
Kız kendini zehirleme ha
Onu hiç düşünmek bile istemiyorum
Amiiin canim benim Emre mi Emine ne olursa olsun sağlıklı salih olsun gelsin annesine
Amiiin Amiiiin Amiiiin 27 nisanda test yapmam söylendi rabbim müjdeli haberleri vermeyi nasip etsin
Sizi bdv ye alakYaa kendi kendine sorun uydurup bu sorunu bide gelinle degil de oğluyla SÖZDE çözmeye çalışan kaynanalari napmali yaaa ?? Valla delirecem
Hamd olsun canım iyiyiz canım ben asıl seni merak ediyorum semptom yok di mivirüs biter birde zehirlenme vakası yaşamayalım Allah korusun nasılsın kuzum keyifler yerinde mi?
Aşko kesin sınavdadır ya da köyde
Haa evet sinavda olabilirrHamd olsun canım iyiyiz canım ben asıl seni merak ediyorum semptom yok di mi
Aşko kesin sınavdadır ya da köyde
Yaptım yaptm canım benim lh hiç oynamıypr heralde hemen hemen hepsi aynı yaa canım sıkıldı arrık bu duruma. BaksanaOvü yaptın mı canım bugün
Naptı kız kv n
Gözümden kaçmazzz
Yayılıyorum kuzum uzanmışım kv deyim. Kahvaltıya geldim çayımı içtim pastamı yedim yemeğimi de yer eve dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?